< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Haylou Solar LS05-1 Akıllı Saat 319 tl (2. sayfa)
-
-
Bi denk getiremedim şu indirimleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 ay kadar kullandım fiziksel tuşu bozuldu. Tuşa çok basmamak gerek
Geçen sene almıştım, ciddi yazılım problemleri var. Telefon ile bağlantı sık sık kopuyor. Nabız ölçümü hikaye :) Saat kolunuzda değilken bile 80 nabız ölçer mi ya? Şaka gibi. Kendi yazılımları da stabil çalışmıyor, zaten kullanıcılar bundan muzdarip olup hello haylou geliştirmişler. Yani firmanın ilgisizliğini kullanıcılar 3.parti başka yazılım ile kapatıp cihazı kullanmaya çalışıyorlar. Bence içler acısı bir durum. Birkaç ay kullandım şahsen beni kanser etti. Oda bile değişince bağlantı kopuyor, hadi koptu eyvallah ama tekefonun dibine geliyorum saatlerce de kalsa bağlanmıyor tekrar. Uygulamayı aç manuel senkronizasyon yap anca öyle çalışsın. Daha sonra hello haylou ya yöneliyor insanlar. Onda da ozellikler kısıtlı haliyle. Sonrasında artık canımı çok sıktı kullanmayı bıraktım. İlkokula giden yeğenime verdim oynuyor işte arada. Şimdi Honor GS Pro kullanıyorum gerçekten saat nedir anladım :)
İşin özü bu haylou cihazı alacağınıza daha düzgün bir markanın bilekliğini alın daha iyi. Mesela huawei band 6 fiyat olarak da iyi, çağrıları sms ile reddetme stres ölçümü vs de doğru. Nabız uyku takibi doğru. Yazılım stabil vs. vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aradığım yorum.Eskiden forumda böyle ürünle alakalı kullanıcı yorumları olurdu.
Safi görüntü, aynen nabız ölçer hatalı,adım sayarda yanlış.Yazılım zaten çöp.150 lirayken almamıştım.Youtube a bakın onlarca incelemesi var.Alayı sahtekar bir tanesi ne adım sayar, ne de nabız yanlış gösteriyor demez.
*Ben niye geç yazıyorum bunları forumun salak Vpn le mesaj yazamazsınız uyarısı yüzünden...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 22 Nisan 2022; 15:37:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Saat o kadar da fena değil. Fiyatını düşünüp ona göre yorum yapmak gerek. 320 lira 20 euro'ya denk geliyor. Bu paraya çağrıyı bildirimi gösteren, saat arayüzü yüklenen, kasası metal saat bulmak zor.
Kendi yazılımı 5 para etmez hiç bağlamaya bile çalışmayın. Bu saati alan 20 lira daha verip hello haylou ile kullanacak. Hem ordan istediğiniz arayüzü yüklersiniz, ç ş ğ gibi harflerdeki bozulmayı düzeltirsiniz, hem de kopma olmaz otomatik bağlanır.
Nabız ve adımla ilgili de genel bilgi verir, net doğru bir bilgi beklemek yanlış olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bilekliğin sadece tasarımı güzel, onun dışında çöp. Aradığınız işlevsellik ise bunun yerine mi band 5 hatta imkan yoksa 4 tercih edilmeli.
Bizim hanımda LS01 olanı var. Uyku ölçümü hikaye ama nabız ve adım sayar iyiydi. Saat görünümlü bileklik bunlar. Belki LS05 daha gelişmiştir illaki ama Yazılımı cidden kanser ediyor maalesef. Kolumda dursun diyenler alabilir yoksa biraz daha nitelikli ürünlere bakmak lazım cüzdanı açıp.
-
geçen sene almıştım. uygulamasını hiç beğenmedim telefonumda bile yok. sadece adımsayar olarak kullanıyorum saati. şarjı iyi gidiyor.
-
Teşekkür ederim.
Ekranı çok kötü güneş altında kullanamazsınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Saat geldi kullanıyorum. Türkçe geldiği için güncellemede sıkıntı yaşıyorum. Galiba sadece türkçe gelen versiyonlarla ilgili sıkıntı var.
Onun dışında nabızla ilgili söylenenler çıkmadı bende. Saati çıkarınca nabızı saymıyor. Takınca saymaya başlıyor.
300 liralık saatten 2 bin liralık perfomans beklemiyorum.
20 dolarlık saat için iyi, spor için kullanılabilir. Kırılırsa üzülmezsiniz.
-
Renk biraz terso ama düşünenler icin fiyat fena değil gibi...
media marktFITBIT Versa 2 Akıllı Saat Petal Cooper Rosehttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_f%C4%B1tb%C4%B1t-versa-2-ak%C4%B1ll%C4%B1-saat-petal-cooper-rose-1208183.html
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Saati 2 gündür kullanıyorum memnunum beklentim büyük değildi. İşimi gördü.
Yani dediğim gibi 20 dolarlık saat görünümlü akıllı bileklik pek yok piyasada, mi band bilinen ve sorunu olmayan ürün olsada şeklinden dolayı bu tercihi yaptım
-
ürün geldi ben çok memnun kaldım, bileklik tipi olanları sevmiyorum saate benzer bişey arıyordum. bir sürü ekran ara yüzü var. fiyatına göre değerlendirmek lazım. Haber verene teşekkürler.
-
Aynı şekilde bende bu fiyata memnunum, türkçe ve bir sürü arayüz var. Baika program kurmanıza gerek yok öyle onu kurun bunu kurun arayüz yok İngilizce falan diyorlar incelemelerde ama bu linkteki ürün Türkçe.
Teşekkürler paylaşım için
ben de youtube övgülerine kanıp aldım iphone kullanıyorum sürekli kopuyor nerde hata var anlamadım
-
saatin görüntüsü çok güzel ama aşırı kopma oluyor.dışına aldandım aldım.aldığım fiyata sattım.
-
kopmayı hallediyorum şimdi de bildirimlerde titremiyor menüsünde bir seçenek bulamadım mi band 4 vardı sadece telefon bildirimi için aldım ancak almaz olaydım dedirtti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X