Arkadaşlar lütttfennnnn bana hazır site şablonu ve menu kodları gonderın elınızde yoksa ozellıkle bu ıkısını bulabılecegım bır lınk verırmısınız?
nasıl bir şablon ama
www.templatemonster.com
babacım bana ıcınde radyo ve eksı zoluk klonu olan bır sozluklu bır sıte sablonu lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: teenager
Arkadaşlar lütttfennnnn bana hazır site şablonu ve menu kodları gonderın elınızde yoksa ozellıkle bu ıkısını bulabılecegım bır lınk verırmısınız?
Cidden merak ediyorum buraya yazmadan önce araştırdınız mı?
emın olun dun geceden berı uyumuorum ve yaklasık 23 saattır o sordugunuz arastırmayı yapıorum uzgunum amma ben o bencıllerden degılım.
reklam gibi olmasın kardeş ama bende biton var tıkla indir
Sexy sitedE türkçe karakter sorunumu var bidE o nE yafs çok cins oLmuş aynI başLık ve açıkLamaLarI benden söylemesi yani ;)
quote:
Orjinalden alıntı: sexy_template
Burdaki tıkla indir olayı pek tıkla indir olmamış
Direk foruma çıkıyor.
css tab designer 2
quote:
Orjinalden alıntı: MetaLiaZ
quote:
Direk foruma çıkıyor.
arkadaşım dikkat etiysen forumda hiç reklam yok google adsensim var ama forumda kullanmıyorum zati askere gidicez sunun surasında 1 hafta var isteyen tıklar indiririr. Ön koşul tabiki üyelik yoksa forum yerine direkt sayfa yapardık demi.
quote:
quote:
quote:
Direk foruma çıkıyor.
arkadaşım dikkat etiysen forumda hiç reklam yok google adsensim var ama forumda kullanmıyorum zati askere gidicez sunun surasında 1 hafta var isteyen tıklar indiririr. Ön koşul tabiki üyelik yoksa forum yerine direkt sayfa yapardık demi.
Siz kendi dediğinizi bile anlaamışsınız ki benim dediğimi anlayacaksınız
Tıkla indir ne demek? tıklarsın dosya açılır indirirsin.
Yaptığının reklam olmaması için illa sayfanda reklam olmucak diye bi şey yok. Sitene üye çekmek amacıyla yazılmış bir yazı yazdığın (tıkla indir)
Burada paylaşım önemlidir. Yaptığınız bir paylaşım kesinlikle değildir amaç üye çekmektir dediğim gibi.Bariz reklam.
Benimde forumum var. 3-4 tane sitem var. ama ben kimseye dosya paylaşırken bu şablon olur program olur vs.. bunları tıkla indir deyip forumun linkini vermedim.
Yaptığınızın çok farkındasnız ama burada farklı şeyler söylüyorsunuz. neyse
Kolay gelsin
quote:
quote:
quote:
quote:
Siz kendi dediğinizi bile anlaamışsınız ki benim dediğimi anlayacaksınız
Tıkla indir ne demek? tıklarsın dosya açılır indirirsin.
Yaptığının reklam olmaması için illa sayfanda reklam olmucak diye bi şey yok. Sitene üye çekmek amacıyla yazılmış bir yazı yazdığın (tıkla indir)
Burada paylaşım önemlidir. Yaptığınız bir paylaşım kesinlikle değildir amaç üye çekmektir dediğim gibi.Bariz reklam.
Benimde forumum var. 3-4 tane sitem var. ama ben kimseye dosya paylaşırken bu şablon olur program olur vs.. bunları tıkla indir deyip forumun linkini vermedim.
Yaptığınızın çok farkındasnız ama burada farklı şeyler söylüyorsunuz. neyse
Kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme