ben 31.08.1990da bahçelievler haznedar hastanesinde doğdum sizde doğduysanız tanışalım adresim destroyer_boy91@hotmail.com
doğduktan sonra karıştırıldığını evlatlık olduğunu falan sanıyorsun da gerçek aileni aramanın bi yolu mu bu :p tamam ben de 31.08.1990da haznedar hastanesinde doğdum hey gidi hey o zamanlar 92c bile yoktu
Haznedar'da çok arkadaşım var , adreslerini vereyimde git payramda ellerini öp benim nickimi söylersen iyi para verirler.
orda doğmayanlarla tanışmak istemiyor musun kardeş yauu quote:Orjinalden alıntı: Extreme Ways ben 31.08.1990da bahçelievler haznedar hastanesinde doğdum sizde doğduysanız tanışalım adresim destroyer_boy91@hotmail.com
quote:Orjinalden alıntı: Extreme Ways ben 31.08.1990da bahçelievler haznedar hastanesinde doğdum sizde doğduysanız tanışalım adresim destroyer_boy91@hotmail.com yok ben daha doğmadım ama karar verdim orda doğacam
quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: beckhir Bu bir şaka olmalı. Kıskandın değil mi? @biruzec, sanırım öyle /> @pesh,
quote:Orjinalden alıntı: beckhir Sen vurmasan ben vuracaktım zaten.. kötü adam _____________________________