Şimdi Ara

[HB]Ankastre Ocak 25TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
4.435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    urun kodlari karisti dediniz hadi bunu kabul edelim peki urunun kategori grubudami karisti.markasida mi karisti???

eger oyleyse ben bu iste bir cinlik var derim.yok oyle is.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocakda fırsatta acayıp yanar arkadaslar, alabilenlere hayırlı olsun.
  • calculus07 kullanıcısına yanıt
    niye açılmasın ben satıcının o fiyata satmadığından nasıl emin olabilirim. Yasa belli. Senin fiziki bir yerin yoksa ben sana soramam ürünün fiyatı bu mu diye. Ben sana ulaşana kadar başkası alabilir. Ben kahin miyim de satıcının o fiyata satmadığından emin olabileceğim. İsteyen alır bu gibi ürünleri satıcı göndermekle yükümlü olduğu ürünü göndermezse de thh'ye gitme hakkını kullanabilir tüketici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ullumanitu

niye açılmasın ben satıcının o fiyata satmadığından nasıl emin olabilirim. Yasa belli. Senin fiziki bir yerin yoksa ben sana soramam ürünün fiyatı bu mu diye. Ben sana ulaşana kadar başkası alabilir. Ben kahin miyim de satıcının o fiyata satmadığından emin olabileceğim. İsteyen alır bu gibi ürünleri satıcı göndermekle yükümlü olduğu ürünü göndermezse de thh'ye gitme hakkını kullanabilir tüketici.

Google amcaya sordunmu ürünün fiyatının ne olduğu 1 saniyede çıkar boşa heyecan yaratmaya gerek yok ne çek gelir nede adam ürünü yollar

Yukarıya yazdım fiyatı :) aradaki ucurumun ne kadar yüksek oldugu beni almaya iter almamaya degil. Ben tüketiciyim. ben ürünün bana sunulan satış fiyatına bakarım gerisi beni ilgilendirmiyor. İlgilendirmez. Online satış budur. Beceremeyen fiziki magaza acsin.

carrefour da o sekilde iptal ederek is halletmeye calisti hep ve sonunda niye battibatiyor zannediosun? kampanya yaptik diye milleti magazalara cekmeyi biliyorlar yasa geregi kac stokla kampanya yaptiklarini bildirmek zorundayken bildirmiyorlar sattikca satiyorlar milletten parayi topluyorlar ondan sonra bi bakiyorsun 3gun sonra siparisi etmisler.nerde oyle yagin bollugu kardesim.arayip sen ulasmaya calisiyorsun birde yuzsuz yuzsuz stok yok elimizde demezlermi ozaman sen neyine guveniyonda kampanya yapiyon diye sorarlar adama.ardindanda tabi hemen sagolsunlar thh devreye giriyor ve isler ozaman tedarik edilemeyen mallar pitir pitir ortaya cikmaya basliyor.bunun adi nedir?ben soylim bunun adi ticari ahlaktan yoksunluktur, kandirmaciliktir, yaniltmaciliktir ve elbette bununda bir ceremesi olmalidir.

Bu arada bnm siparişi kargoya vermişler olarak gözüküyor...Bakalım beklemedeyiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 13 Ocak 2018; 17:23:39 >
  • Daha önce de mont alıp ayakkabı geldiğinde öyle açıklama yaptılar. Atıyorum siz 20002 kod yerine 2002 kod girdiniz otomatik olarak orada listeye giriyor. N11 Gg gibi her satıcı özel sayfa yok. Ürün sayfası tek satıcıları alt alta sıralıyor. Satıcı da yanlış kod girdi yada sistem eşleştirmede sorun çıktı. İlla kötü niyetli olması gerekmez. Satıcı HB olsa daha düşük ihtimal en kötü sağlam bir çek gelirdi yada THH ile ürün talep edilir ama bariz bir hata var. THH bile kabul etmeyebilir.

• Kodu yanlış girmesinden sebep oluşan bir durum bence de. Yani 5005 yerine 505 gibi.

Ayrıca kampanyaların da bi dozu bi orantısı olur. En az 1000 liralık ürünü kimse 25 liraya satmaz yani

• quote:

Saticinin 48 saat icinde iptal hakki var

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Hocam nerede yazıyor bu hak. Yasalar belli. Bu kadar insan boşuna mı thh'ye gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Saticinin 48 saat icinde iptal hakki var

Bir şey bilmiyorsanız biliyormuş gibi yorum yapmayın. Bir tarafınızdan hak uydurmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Kargo geldi mi hocam?

• bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    evet kargo geldi az önce itibariyle tahmin ettiğim gibi ufak bir paket gelince anladım ne olduğunu ve içini açıp baktığımda bayan kazak çıktı içinden.hemen olduğu gibi geri iade ettim.

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Hb ile iletşime geçtiniz mi?

Kargo ücreti ne olacak?

• bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    yok hayır direkt iade kodu aldım sistemden geldiği gibi gönderdim.kargoyu ücretsiz yapmıştı 100TL ve üzeri siparişim vardı.

• benim siparişimi iptal edilmiş.
    THH yolu göründü.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.