Ykb word kart peşin fiyatına 6 taksit yaptım, uygulamadan da 6 ay erteleme çıktı onu onayladım oldu. 12 taksit gibi oldu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut3232 -- 6 Kasım 2022; 1:53:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hb simdi al şubatta ode (6. sayfa)
-
-
6 ay taksitli ve 6 ay erteleme seçerek macbook air aldım :) şaka gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu erteleme yalnızca şimdi al şubatta öde ürünlerinde mi yapılıyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kişi için tek hak mı var acaba.
İki ayrı siparişde de oluyormu erteleme
Anakart ve işlemci sepette vade farksız 3 taksit yaptım. YK uygulamasından da 9 ay erteleme yaptım. Bir kaç arkadaş sormuştu
-
6 ay ertelemeyi uygulamadan mi yapiyorsunuz hocam?
-
Vakıfbank world'de de oluyor mu beyler?
Edit olmuyormuş.
"Kampanyaya kart bazında değişiklik gösterebilir. Kampanyaya ticari kredi kartları ve bireysel kredi kartları dahil olup; Debit kartlar, Albaraka, Anadolubank ve Vakıfbank Worldcard’lar dahil değildir."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylik -- 6 Kasım 2022; 2:46:53 > -
-
Hocam zaten peşin fiyatına 8 taksit yapıyor. burdaki avantaj taksitin şubatta başlaması mı?
-
6 taksit üstüne 6 ay erteleme oluyor. 2023 haziranda başlıyor taksitler. Mesele o zaten :) 8 takist olmuyor diye birşey gördüm yukarıdaki yorumlarda o yüzden riske atmamak için 6 yaptım ben de
Telefonlari da 6 ay erteleyebiliyor muyuz acaba?
-
Telefon seçeneklerde görünüyor ama bir arkadaş yapamamış, o yüzden bir fikrim yok.
Malum ürünü bekliyoruz deneyen ?
malum ürün ne hocam?
-
Tam macbook alacaktım sevinmiştim nihayet yıllar sonra bilgisayarım olacak diye, kampanya da çok iyi fiyatta güzel sipariş vereceğim akşam para yok açız aç diyen millet hepsini sömürmüş. Bi tane bile kalmamış.
Not: Macbook Air M2.
Bu şekilde alım yapmam gerekiyor değil mi arkadaşlar
-
Hemen Al Sonra Öde seçeneğinde maksimum vade tabletlerde 6, 5.000 TL üzerindeki cep telefonlarında 3, elektronik eşyalarda 4, 5.000 TL altı televizyonlar, elektrikli eşya ve mobilyalarda 9, diğer ürünlerde 12 aydır.
Detaylı bilgi için Hemen Al Sonra Öde bilgilendirme sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
-
Faydalandım haber veren arkadaşıma teşekkür ederim yalnız iş bankası uygulamadan +6 seçince faiz ekliyor 1.50 den bilginiz olsun yinede karlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X