Şimdi Ara

HC deKillbot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha yeni hcde killbot isimli oyuncu slotları topluyor tp lenince ölüyorsun,sonra seninle dalga geçiyorlar ticket açarsam karekterimi geri verirlermi ?
    60+36 bütün yaz tatili yapmaya uğraştım.

• denemekte fayda var.
  • siriyus kullanıcısına yanıt
    https://imagizer.imageshack.us/v2/787x492q90/850/28rb.jpg

Topic yokki bununla ilgili bende başka yerlerden açtım yapcak başka bişey bulamadım deneyeceğimde ben sürekli dc di killbottu hesaplamak zorundamıyım vermezlerse oyunu bırakcam
    bütün yaz tatili uğraştım.
  • Geçmiş olsun

Boşuna ticket atıp kendini ümitlendirme.Bu zamana kadar böyle adamlar binlerce karakteri öldürttüler.defalarca ticket atıp o adamları şikayet edenler oldu,neticesinde gelen cevaplar hep aynı.Hiçbirşekilde ölen karakterini geri vermezler.o adamlarada bir yapıtırım uygulamazlar.Kaldıki bu adamların youtube kanalları var.eminim senin videonuda yayınlamışlardır

Daha öncede açtığım bir konuda Hardcore oynayan arkadaşlar için tavsiyelerde bulunmuştum,tavsiyelerimin bir tanesindede böyle adamlara dikkat edilmesi ve base flag tepesinde kılıç işareti olan barbarların üzerine tp olunmamasıydı.

insanoğlu yaşayıp gördükleriyle tecrübe kazanır.sende hardcorede yaşayıp görüp ölüp tecrübe kazanıcaksın:)

• Geçmiş olsun ... En azından youtube ta bir videon olmuş.....
  • gecmis olsun... youtubeda nerede? adamlarin flaglarina bakmak istiyorum
  • erbayaksoy kullanıcısına yanıt
    Erbay abi dikkatsizdim tamamda bu öldüren adam çok mu haklı yani yaptığı düzgün bişey mi? flagıda ilkkez forumdan yazdılar yoksa bilmiyordum.Olabildiğince rahatsız edicem geri vermeselerde bu adam ceza alsa yeter,gerçi diablo forumunda adını yayınladım diye ben haklı bir ban yiyecem ama bakalım ne olcaksa...Katiyen vermiyorlarmı? yani böyle bi yetkileri yokmu tickete bakan kişilerin ?

Edit:Kasetim çıkmışsa yollayın ben aradım isimlerimizle yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriyus -- 5 Şubat 2014; 13:18:04 >
  • Böyle başkasına zarar veren serserilerin banlanması lazım ama onu takip edecek blizzard nerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProjectPonyD3youtube
    Project Pony - Reactions | Diablo 3 Hardcore Luring PK
    http://www.youtube.com/watch?v=LmPBQ6gHNjA

baksanıza adam bölüm bölüm çekip koymuş

hele bunlar daha beter ne adamları öldürmüşler
    manipulyator feiyoutube
    Diablo 3 PK Mp5 Hardcore Trap
    http://www.youtube.com/watch?v=JXtemfWq-0Y

• Videolardanda anlaşıldığı üzere public oynamayacaksın hc:)
    İlk başlarda public girerek 1 hafta içerisinde yeteri kadar güvenecek arkadaş edinebilirsiniz.Ben ilk hardcore başladığımda 1 tane bile hardcore oynayan arkadaşım yoktu,2-3 gün public girdim daha sonrasında 1 kere bile public girdiğimi hatırlamıyorum.
  • ya da oyuna son giren gaza gelmeyecek kapılardan en son geçecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: warmkitty

ya da oyuna son giren gaza gelmeyecek kapılardan en son geçecek

O da çözüm olmuyor adam life abanmışsa o dayanıyor ölmüyor,yoksa nasıl toplar ki ? belirli bir çözümü yok malesef adamın üzerindeki iteme bakımaktan başka pub oyunlarda,tabi itemi değiştirmişsede önden girmiceksin durum çok karışık bir çözüm bulunması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriyus -- 6 Şubat 2014; 14:18:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.