Şimdi Ara

HD6950 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Bundan kim bilir kaç yıl önce aldığım HD6950 DirectCU II ekran kartımı GTX 1050Ti aldığımdan dolayı satışa çıkarıyorum. Kartın benim gözlemlediğim bir sorunu yok, eğer elden alırsanız deneriz kartı beraber. Benim kendi sistemimde "i5 2500k, 16GB Ram, P8Z68-V PRO" GTA Online'da Medium ayarlarda 60-70 fps arası alıyordum. Diğer oyunları da hiç sıkıntı çıkarmadan Medium-High civarı oynatabiliyordu ancak genelde Low-Medium arasında tutuyordum ayarları. Isınma konusunda hiç sorun olmadı sürekli takip edemedim tabi ama genelde max 50-55 derece gördüm diyebilirim. Tam net olarak hatırlamıyorum ama hiç ısınma uyarısı almadım. Kutu içeriği tamdır, faturası yok(zaten nerden baksak 5 yılı vardır) Vatan'dan almıştım, oradan çıkıyor kart. Overclock ile 6970 yapma imkanı sağlıyor kart ancak çok fazla bilgim olmadığından dolayı denemek istemedim. Kartın iki tane biosu var, OC sırasında birini yakarsanız diğerini kullanabiliyorsunuz diye duydum, yine almak isteyen arkadaş araştırma yaparsa daha iyi olur.

Resimler(Çıkışlarını çekmeyi unuttuğun için temsili resim koyuyorum);

Fiyat olarak 300 TL düşünüyorum, model olarak emsallerine baktığımda sadece tek fanlılarının satışta olduğu gördüm ve 250-400 arası fiyatları değişiyor.

Ödeme yöntemi olarak ise; İzmir içi elden ilk tercihim olacaktır. Haftaya Manisa'ya bir ziyaret gerçekleştireceğim o sırada da Manisa içinde de elden olabilir. Komisyonunu ödemeniz karşılığında herhangi bir siteye koyabilirim, kargosunu ucuz şekilde hallederiz. Referansı fazlaca olan arkadaşlara ilk yollayabilirim kartı, onun dışında önce havale sonra kargo şeklinde olacağını belirtmek isterim. Daha önce bir arkadaş forum üzerinden satmış bu kartı özelliklerini onun konusundan Copy-Paste yaptım, internet üzerinden de kartı araştırabilirsiniz.

Özellikler;

Tam altı adet görüntü çıkışı! Çoklu monitör deneyimini en uçlarda yaşamak isteyenler için doğal altı çıkışı seçeneği bulunmaktadır. Ayrıca kutu içersinde yer alan DVI>HDMI dönüştürücü ile çeşit artırmak da mümkün.

Tam gaz hızaşırtma zevkini Voltage Tweak ile yaşayın. Smart Doctor ile senkronlu şeklide ince ayar yaparak HD6950 DCII’nin sunduğu görsel şöleni çok daha yukarılara taşıyabilirsiniz.

DirectX 11 ve Shader Model 5.0 desteği ile 3D animasyonlar hiç olmadığı kadar güzel ve akıcı olacak. Yeni nesil oyunların yeni nesil kalitesine şahit olun.

AMD Eyefinity görüş alanınızı üç monitöre kadar genişletmenize olanak sağlayarak bilgisayar kullanım zevkinizi üçe katlar. Oyunlardaki ve uygulamalardaki hakimiyetinize siz de şaşıracaksınız.

AMD CrossFireX çoklu GPU desteği ile tek bir sistem üzerinde dört adet ekran kartına kadar kullanım imkanı gelir. Bu özelliği destekleyen bir anakartla sahip olduğunuz grafik gücünü katlayabilirsiniz.

3D ekran, gözlük ve yazılımla beraber AMD HD3D özelliği bilgisayar kullanım deneyiminizi bulutlara taşıyacak. Yüksek çözünürlüklü stereoskopik 3D’ye tam destekle en iyi görüntü sağlanır.

Catalyst Kontol Merkezi ile AMD Radeon kartınızın tüm kontrolü elinizin altında. Genel sürücü, çoklu monitör ve performans ayarları gibi bir çok seçenekle gelişmiş bir yönetim merkezidir.

Fizik işleme desteği ile oyun dinamikleri en gerçekçi seviyede olur. Simülasyonlar hem daha hızlı hem de görsel olarak gerçeğe yakın aktarılır. Keyifli oyun saatleri sizi bekliyor.

Gelişmiş Birleşik Kod Çözücü (UVD3) ile Blu-ray filmlerinizi ve diğer HD videolarınızı yüksek çözünürlüğün keyfinde akıcı görüntü ve kaliteli ses çıkışıyla izleyin.

AMD Gelişmiş Paralel İşlem teknolojisi sayesinde en çok güç ve güvenilirlik gerektiren uygulamaların yükünü CPU’dan GPU’ya aktararak işlemi bitirme sürenizi hızlandırabilirsiniz.

İleri teknoloji 40 nm üretim yapısı ile verimli ve yüksek performanslı kullanım sağlanmaktadır. Düşük güç tüketimi ile faturalarınızın azalacağı gibi daha az ısınarak soğutma sorunları ortadan kaldırılmıştır.

GDDR5 bellek, her bir pin GDDR3’e nazaran sunduğu iki kat fazla bantgenişliği ile çok daha yüksek hızlara ulaşmaktadır. Daha geniş veri yolu ile daha fazla performans.

HDMI 1.4a ile donanımsal hızlandırılmış Blu-ray 3D, 3D oyun-resim-web, derin renk, 7.1 dijital surround ses ve ağ desteği de beraberinde gelmektedir.

• Etherium eski kartları da etkilemiş herhalde üstüne 100-150 daha koy sıfır RX460-RX560 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Etherium eski kartları da etkilemiş herhalde üstüne 100-150 daha koy sıfır RX460-RX560 al

İkinci el piyasasina bakıpta koydum hocam fiyat bilgim yok açıkçası, söylediklerinizde haklisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.