Şimdi Ara

Hdd sorunu:80 gb 32gb olarak görüyo!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki tane aynı özellikte hdd bağladım fakat 40 gblık olanı tam görüyo 80 gb olanıysa 32 gb olarak görüyo sorun ne olabilir bi yardımcı olursanız çok sevinirim..!!!

• Bilgisayarınız eskiyse bios güncellemesi yapın. Ayrıca 80lik diskinizde jumper ın, diski 32GB olarak sınırlandırmadığından emin olun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NOREMORSE

Bilgisayarınız eskiyse bios güncellemesi yapın. Ayrıca 80lik diskinizde jumper ın, diski 32GB olarak sınırlandırmadığından emin olun.

evet doğru jumperdan olabilir. Tabi bilgisayarının biosuda bunu yapabilir fakat sen ilk önce jumper tablosunu kontrol et .
  • jımper den yada bordun desteklemiyo olabilir ama büyükbi ihtimal jumperden
  • EKSİK OLAN BİRDE HARD DİSK İN MARKASI NEDİR GENELDE 32 GB OLANLAR IBM VETA WERSTERN DIJITAL DISKLERDE VARDIR. BU OLAY
  • bilgisayarın özellikleri neler belki bilgisayarının biosu desteklemeye biliyor bilgisayar özelliklerini yazarsan daha iyi cevap verebilirim
  • denildiği gibi biostan veya jumperden olabilir ama konuyu açmışsın burda diilsin maalesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakartın modelini ve bios versionunu yazarmısın... Yardımcı olalaım sana
  • award softaware bios valla anakartı tam bilemiyorm abime sormam gerek bide yeni hdd samsung
  • kitapçığınada göz attım galiba jumperdan halledicem şimdi yardımcı olduğunuz için minnettarım sağolun..!!!
  • yaw jumperı çıkardım ama hala 32 gb gösterio acaba biçimlendirmem gerekir mi?
  • dosya sistemi fat32 olmasın. bence ntfs diye formatla.
  • kardeş hdd yi al eline arkasına bi bak 32 gb limit te bi jumper takılıdır. o nu ordan çıkar slaveye yada mastere tak. hdd nin ustune bi goz gezdir orda master slave cable ve 32 gb limit diye secenekler var ona gore kullan jumper ı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.