Yeni aldığım monitöre daha net görüntü alabilmek için hdmi kablo aldım ancak bu kablo ile çözünürlüğü son ayarlarda kullanamıyorum. Tam ekran olması için çözünürlüğü düşürmek zorunda kalıyorum. VGA kablo ile başladığımda en yüksek çözünürlükte tam ekran oldu. Hdmi ın ne özelliği var anlamadım.
Hdmi kablo ile tam ekran görüntüyü nasıl alabilirim bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Not: AMD Catalyst Ekranı yok. Burdan halledenler olmuş ama bende bu yok.
never_everN
kullanıcısına yanıt
Amd radeon sürücüsünü yüklemen lazım,o olmadan ayar yapamazsın panel de aşırı tarama özelligi var hdmi için o programın içinde,onun ile yapıcaksın amd nin sitesine gir kendi ekran kartına uygun radeon sürücüsünü indir
Skörtıl_Nimo
kullanıcısına yanıt
Cevap için teşekkürler. AMD nin sitesine girdim ekran kartı sürücüsü güncel. Amd radeon dediğiniz şey benim ATI HD 6350 ekran kartımdan farklı bir sürücü mü?
gtx970 çok iyidir. neredeyse tank motoruna taksan onu hareket ettirir. alın ve kurtulun.
never_everN
kullanıcısına yanıt
catalyst control center diye bi program olucak,masaüstünde iken mausa sağ klik yaptıgınızda orda çıkar amd catalyst control center diye,ordan ayarlıcaksınız varmı öyle bişey sizde
Skörtıl_Nimo
kullanıcısına yanıt
Yoktu, bulup indirdim ve şimdi yaptım. Dün de bakıp bulamamıştım siz de söyleyince sadece onu araştırdım. İlginiz için teşekkür ediyorum. Sağlıcakla..