Şimdi Ara

Heavy Rain %100 Türkçe Yama YAYINLANDI (Anonymous Çeviri) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
16
Favori
23.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba, uyarlayacağız evet :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam sürümü için bir haber var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaybygt -- 29 Haziran 2020; 18:18:17 >
  • walküre kullanıcısına yanıt
    Ben denedim steam için sağdaki başlatma logosu dönüyor sürekli hata da vermiyor ama 15 dakikada beklesen aynı 1 dakikada acaba ufak bir ayarla düzelmez mi?
  • Yama için teşekkürler. Harika bir çalışmaya imza atmışsınız. Oyunu bitireli birkaç hafta oldu ama daha yeni yorum yazıyorum. Kesinlikle kendi türünde harika oyunlardan biri Heavy rain. Ancak hakkında duyduğum kadar da kompleks bir oyun değildi açıkçası ve en köü 2. kereden sonra tekrar oynanılabilir bir tarafı çok kalmıyor. Hatta benim için 1. bitirişten sonra bile geriye keşfedecek bir olay kalmadı açıkçası. Ufak tefek etkileşimleri saymazsak hikayeyi büyük ölçüde değiştirecek çok büyük seçimler yoktu. Katilin kim olduğunu öğrendikten sonra hikaye tekrar oynanılabilirliliğini kaybediyor. O noktaya kadar zaten öyle anım şanım bir seçimde yaptırmıyor. Teltale Games oyunları bu konuda daha iyiler çünkü yönettiğimiz karakterlerin kişiliklerini de biz belirleyebiliyoruz seçtiğimiz diyaloglar ile. Heavy Rain'de bu pek yoktu. Fakat her şeye rağmen 10 saat su gibi akıp geçti. En az bir kere herkes oynamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 29 Haziran 2020; 19:3:5 >

• steam sürümünde deneyen var mı çalışıyor mu
    Son durum nedir acaba ?
  • oyunun türkçe yaması var diye 3 oyunu paket halinde steamden aldım . Ana bir baktım meğerse yama Steam versiyonuna uyumlu değilmiş. Çok üzüldüm ya. Acaba uyumlu hale getirecek misiniz ? Öyle yazmışssınız ama bir gelişme var mı acaba ?
  • Selamlar, Heavy Rain gibi bir oyunu unutmamız mümkün değil merak etmeyin, en yakın zamanda uyarlayacağız. Lakin şu an RDR2 ile ilgilendiğimiz için biraz bekleteceğiz.

Önceki sürüm ile şimdiki sürüm arasında oldukça farklar mevcut. Bu yüzden uyarlamak biraz meşakkatli olacak. Merak etmeyin yakında uyarlayacağız.

Valla şuan yamayı bekliyoruz oyunu steam den aldık sizleri bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.