Şimdi Ara

Hediye iPhone 4s geldi garanti işini anlamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bayramdan sonraki ertesi gün hediye iphone 4s geldi.babamın çalıştığı firmalar belli bir malzeme karşılığında hediye gönderdi.bu sefer gelen iphone'u ben aldım.faturası var. yalnıziphone kutusunun yanında birde üzerinde sadece iphone yazan küçük kutu geldi.içinde brightstar garantisi yazıyor.üzerinde media markt kaişesi var.ve 2 yıl garanti var diyor.yalnız telefonun faturasıda geldi ama media markt yazmıyor.istanbulda sıradan bir elektronik eşya satan bir yer.sitesini girdim internete açılmadı bile sayfa. neyse asıl sorun geçen gün apple'In kendi sitesinden garantisini seri numarasıyla sorgulattım.(linki bulamadım).ağustos 2013de bitecek diyor.90 günde sanırsam ücretsiz tamir falan bişeyler yazıyordu ingilizce.şimdi bu gelen iphone yurt dışı girişlimi?

eğer bir sorun çıkarsa telefonda brightstar nasıldır garanti olarak.ve bunun 1 yada 2 yıl garantisi olduğunu kesin nasıl öğreniriz.

• Apple 1 yıl garanti veriyor uluslararası olarak. Birghstar dediği Teleservice garantisi olması lazım. O 2 yıllık.
  • Vodafondan alınan iPhone ler brigstar (teleservice)garantisi altında.
    vodafone dışında da brigstar garantisine sahip cihaz bulabilirsin.
    teleservice gidersen sorun olmaz arkadaşım,faturan ile git.
    2 yıl garantisi var teleservice gideceksin.
    brigstar (teleservice)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uluslararası garanti Türkiye'de geçerli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

uluslararası garanti Türkiye'de geçerli mi ?

1 yıl olan iphone için geçersiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

esas sormak istediğim , 4 aylık bir 4s'im var ... almanya t-mobile cihazı ... appleden kontrol edince 1 yıl garanti içinde olduğunu görüyorum ... Türkiye'de geçerliliği varsa hangi firma bakıyor ?
  • Apple burada resmi olarak satış yapmadığı için uluslarası garanti geçerli değil diye biliyorum. Teleservice ve genpa dışında düzgün garanti veren firma yok galiba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam iphoneların Türkiyede uluslararası garantisi yok,sebebi Türkiyede resmi bir Apple mağazası olmadığından.Senin telefonun garantiside Teleservive İstanbuldaki yeri Altunizade tabi cihazı Ataşehirdeki merkezlerine yolluyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

esas sormak istediğim , 4 aylık bir 4s'im var ... almanya t-mobile cihazı ... appleden kontrol edince 1 yıl garanti içinde olduğunu görüyorum ... Türkiye'de geçerliliği varsa hangi firma bakıyor ?

türkiyede bakan yok.yurtdışına götüreceksin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.