Arkadaşlar kurlardan dolayı cep telefonlarının fiyatları patladı. Ancak cep telefonuna olan ihtiyacımız da bir başka. Beylikdüzü Marmara Park Türktelekom bayisinden 8.000 TL ye Apple İphone 8 64 gb aldım. Satışı yapan cocuk nana 400 TL karşılığı Cepkask önerdi. Kırılmaya sıvıya, hırsızlığa karşı çok düşündüm ama sonunda Cepkask'ı da aldım. Ertesi gün yolda bir magandanın koluma çarpması sonucu yere düştü içler acısı bir duruma geldi telefon. Sabahı sabah ettim aradım Cepkask'ı kargoyla gönderin dediler yahu 6 gün sonra benim telefon sıfır geldi. Hala inanamıyorum. Lütfen cep telefonu gibi cihazları kimden olursa olsun sigortalatın. İnanın Cepkask olmasaydı iflaslardaydım. Bu platformdan size tüm tecrübelerimi aktaracağım. Saygılarımla...
Çok inandırıcı gerçekten. Büyülendim...
Seza
kullanıcısına yanıt
Seza selam konunun inandırıcılıkla bir alakası yok. Dikkat edersen kimden alırsan al ama mutlaka bu tip bir güvenceye sahip olmamız gerektiğini önerdim. Ben tecrübemi yazdım sadece. Ayrıca cep telefonu sahiplerinin neredeyse tümü benim tecrübeme benzer olaylar yaşamıştır.
Cepkask ile aynı deneyimi ben de yaşadım. Son derece de faydalı bir hizmet ben de 3 yıl önce böyle bir deneyim yaşamıştım. Yeni cep telefonu vermediler ama 15 günde onardılar. Sonra Teknosa dan yeni cep telefonumu aldığımda Teknosanın yönlendirmesi ile bu defa dawww.ekask.com.tr web sitesinden aldım ama bir olay yaşamadım..