Şimdi Ara

**HELAL SANA TOYOTA** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
3.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela bir corolla veya avensis kullanıcısına alman olarak ne önerirsiniz.??

2004 corolla hb ve sedanı tenzih edderim. bide yeni çıkan corollayı. Diğerlerine geçmiş olsun vah vah derim çok çirkin arabalar. passatla golfün hele hele yeni astranın yanında pek bi çirkin duruyorlar.
  • ncap diyen arkadaşlara, bütün vw ler zaten ncap 1yıldız alarak çıkıyor!!! Yada sen sadece iyi araba olarak kendi arabana binmişsin başka araba görmüyorsun.
  • Toyotanın 1. numara olacağını 1-2 hafta önce bu forumda söylemiştim. Araç tercihlerinde, opel astra 2 elmi - Civic 0 mı diye bi konuda... Orada bi arkadaş VW Golfün satışlarını Toyotanın geçemeyeceğini söylemişti. Ben de seyret demiştim. Ulan sakalımız yok ki .
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknolojiöğretmeni

2004 corolla hb ve sedanı tenzih edderim. bide yeni çıkan corollayı. Diğerlerine geçmiş olsun vah vah derim çok çirkin arabalar. passatla golfün hele hele yeni astranın yanında pek bi çirkin duruyorlar.

Şimdi tasarım göreceli bir kavram.Size güzel gelen bana güzel gelmeyebilir.Sorun bu değil.Mesela banada aurisin yanında golf çok çirkin geliyor.Ancak bu golfe kötü demem için yeterli bir sebep değil.Veya ne bileğim passat avensisten güzel geliyo avensise kötü diyebilirmiyim hayır.Çokta tartışmaya girmek istemiyorum şimdi beni toyota fanı falan sanarsınızAncak alman alman diye tutturduğunuz şey eğer vw ise 1.5 sene kullandım denildiği kadar birşeyini ben göremedim

• birileri bana helal olsun toyota şeklinde bir konuya başlık atmanın mantığını açıklayabilirmi

hem saçmada olmuş başlık onlar hristiyan biz muslumanız

onlarda helal olmaz ki :)
  • Benim söylemek istediğim iyiyi takdir ederim istediğiniz kadar yobaz(yanlışta olsa körü kürüne savunan)olabilirsiniz. Jetta 1.4 tsi her anlamda güzeldir. Veya 2004 corolla hb 110hp 2004 ün sınıfının en iyi arabalarından bence. Yeni corolla ve civic tasarım güzeli.Auris bence çok çirkin. Vw ler zaten hep yakışıklılardı.Yeni motorlarda tsi derim. 1.6 motorları sadece yakıtının fazla olması 16v olmaması ile eleştirilebilir(gerçi başka önlemler var ve performans olarak 16v lerin gerisinde değiller) 1.6 110hp corollanın veya 120hp civic in gerisindeler, yanlız konforda önündedir güvenliği bence hiç karşılaştırmaya gerek yok.

• Şimdi tasarım göreceli bir kavram.Size güzel gelen bana güzel gelmeyebilir.Sorun bu değil.Mesela banada aurisin yanında golf çok çirkin geliyor.Ancak bu golfe kötü demem için yeterli bir sebep değil.Veya ne bileğim passat avensisten güzel geliyo avensise kötü diyebilirmiyim hayır.Çokta tartışmaya girmek istemiyorum şimdi beni toyota fanı falan sanarsınızAncak alman alman diye tutturduğunuz şey eğer vw ise 1.5 sene kullandım denildiği kadar birşeyini ben göremedim

bende onu söylüyorum SİZ JAPON DİYE TUTTURUYORSUNUZ neden iyi araba bir firmanın elinde olsun olamaz. Nesnel davranın sataşıyorsunuz sürekli. benim arkadaşlarımda civicde var corollada vw de bunlar bence hemen hemen eşit arabalar bi biri öne geçer bi diğeri. Bence eleştirilebilecek en önemli şey biz tüketicileri etkileyen fiyatları olabilir. Vw başlattı fiyatları uçurdu şimdide yeni civic ve corolla katıldı fiyatlara bence bunlar eleştirilmeli. Servis sahtekarlıkları olabilir. Cady 10yıl garanti ile Vw cileri servise pahalı fiyatlara mahkum etti Şimdide honda 6yılla aynısını yaptı.

Neyse ne olursa olsun başlıkla ilgili Toyota güzel arabalar yapıyor mühendislerine tasarımcılarına üretimcilerine helal olsun yalnız YENİ FİYATLARI HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR. İkinci elde de büyük hüsrana dönecek bence emlak kırizi gibi olacak.

Başkaları kendileri üretiyormuş gibi sataşmadan önce BAŞI ÇEKEN VW OLDU

• quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

ustaya bir taklacı güvercinle kaza testi kuklası hediye edip uğurlasaydınız. konuşa konuşa kafa şişirmesinden iyidir.

şakacı seni ilahi aha aha aha. Adamda mazda kulanıyordu.hep bunlar böyle. İçerde pert clio 2tane 1tane bmw corolla iki tane vardı... Kayseri parmakla gösteriliyor ömrünü bu işe harcamış büyük servisleri yavsiye listesinde ama BİLEMEMİŞ BARİ O TAKLA ATSIN HADİ BAKİYİM
  • quote:

ncap diyen arkadaşlara, bütün vw ler zaten ncap 1yıldız alarak çıkıyor!!! Yada sen sadece iyi araba olarak kendi arabana binmişsin başka araba görmüyorsun.

Ben vw guvensizmi dedim.. Sadece su an da COROLLA jettadan=== auriste golften guvenli.. Sadece bunu soyledim.. Sen cikipta iyiki japonla takla atmamis diyen ustanin sozunu yaziyorsun bense bak neler yaziyorum sana

AURIS 35 YILDIZ GOLF 33 YILDIZ

COROLLA 34 YILDIZ JETTA???

Ben sana hangi arabalara bindiğimi söyledim. Burda senle birşey yarıştıracak değilim senden iyi araçlara bindim binmedim diye..

Ben Euroncap dan bahsediyorum sen hayatında belki bilimin b sini bilmeyen bir adamın iyi ki japonla takla atmamışsın lafını bize yazıyorsun. Alın sizin olsun Volkswageninizde... Sanki babanızın malı.

Benim arabamın eksikleri yokmu var tabiki. Benim arabamın kötü yanları yok mu var.. Ama sizin gibiler yüzünden onları insanlarla paylaşmak gelmiyor içimden çıkıpda ben demiştim diyeceksiniz diye.. Kusursuz golfünüzde jettanız da sizin olsun. Benim arabam kusursuz değil.. Ben arabama tapmıyorum da... Umarım daha iyileride sizin olur..
    Saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: levent--

quote:

ncap diyen arkadaşlara, bütün vw ler zaten ncap 1yıldız alarak çıkıyor!!! Yada sen sadece iyi araba olarak kendi arabana binmişsin başka araba görmüyorsun.

Ben vw guvensizmi dedim.. Sadece su an da COROLLA jettadan=== auriste golften guvenli.. Sadece bunu soyledim.. Sen cikipta iyiki japonla takla atmamis diyen ustanin sozunu yaziyorsun bense bak neler yaziyorum sana

Ben sana hangi arabalara bindiğimi söyledim. Burda senle birşey yarıştıracak değilim senden iyi araçlara bindim binmedim diye..

Ben Euroncap dan bahsediyorum sen hayatında belki bilimin b sini bilmeyen bir adamın iyi ki japonla takla atmamışsın lafını bize yazıyorsun. Alın sizin olsun Volkswageninizde... Sanki babanızın malı.

Benim arabamın eksikleri yokmu var tabiki. Benim arabamın kötü yanları yok mu var.. Ama sizin gibiler yüzünden onları insanlarla paylaşmak gelmiyor içimden çıkıpda ben demiştim diyeceksiniz diye.. Kusursuz golfünüzde jettanız da sizin olsun. Benim arabam kusursuz değil.. Ben arabama tapmıyorum da... Umarım daha iyileride sizin olur..
    Saygılar...

Levent hocayı kızdırdınız

Toyota dan bahsediyoruz sorunsuzluğun sembolü laf atanın ben bilgisinden şüphe ederim.

aracın kalitesini bilen bu işlerden az çok alayanlarda laf atacak şey bulamıyorlar ve eften püften şeylerle saldırıyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

quote:

quote:

Saygılar...

Toyota dan bahsediyoruz sorunsuzluğun sembolü laf atanın ben bilgisinden şüphe ederim.

aracın kalitesini bilen bu işlerden az çok alayanlarda laf atacak şey bulamıyorlar ve eften püften şeylerle saldırıyorlar.

Dayanamadim valla patladim hocam en sonunda.. Kusura bakmasin diger arkadaslar da.. Pek hos bir cevap olmadi cunku... Ama hakikaten paylasma ortamini fanatizm ve kavga ortamina cevirmek icin ellerinden geleni yapiyorlar..

• quote:

Benim söylemek istediğim iyiyi takdir ederim istediğiniz kadar yobaz(yanlışta olsa körü kürüne savunan)olabilirsiniz. Jetta 1.4 tsi her anlamda güzeldir. Veya 2004 corolla hb 110hp 2004 ün sınıfının en iyi arabalarından bence. Yeni corolla ve civic tasarım güzeli.Auris bence çok çirkin. Vw ler zaten hep yakışıklılardı.Yeni motorlarda tsi derim. 1.6 motorları sadece yakıtının fazla olması 16v olmaması ile eleştirilebilir(gerçi başka önlemler var ve performans olarak 16v lerin gerisinde değiller) 1.6 110hp corollanın veya 120hp civic in gerisindeler, yanlız konforda önündedir güvenliği bence hiç karşılaştırmaya gerek yok.

Arkadaşım;
    Ben de VW leri beğenen biriyim. Ancak yeni golf IV ve jetta hiç hoşuma gitmedi ve satışlar gösteriyor ki kimsenin hoşuna gitmedi. Ama Golf IV ler, boralar hala piyasada iyi satılıyor. Güzellik kavramı kişiden kişiye değişir. Burada estetik tartışmasına girmenin bir anlamı var mı? Sonra da yobazlıktan bahsetmişsin. Teknoloji öğretmeni demişsin. Tam adın FEN VE TEKNOLOJİ ÖĞRETMENİ mi yoksa ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: silverstar68

quote:

quote:

Saygılar...

Dayanamadim valla patladim hocam en sonunda.. Kusura bakmasin diger arkadaslar da.. Pek hos bir cevap olmadi cunku... Ama hakikaten paylasma ortamini fanatizm ve kavga ortamina cevirmek icin ellerinden geleni yapiyorlar..

Yanındayız Levent kardeş. Arkadaşlar saçmalıyorlar. Ellerinde tecrübeleri bile olmayan, kendilerine ait bir tane arabaları lmamış, arkadaşlarından kahvede duydukları geyiklerle tartışmaya giren insanlara kızma. O arkadaşlar "YOBAZ" ın anlamını bilir ama kendilerine kondurmazlar. Otomobil Genel konsunda HELAL LSUN TOYOTA ya diye bir konu açmış arkadaşlar. Oraya bi zahmet bi bakıversin ve utansınlar derim. Selamlar.

• quote:

Benim söylemek istediğim iyiyi takdir ederim istediğiniz kadar yobaz(yanlışta olsa körü kürüne savunan)olabilirsiniz. Jetta 1.4 tsi her anlamda güzeldir. Veya 2004 corolla hb 110hp 2004 ün sınıfının en iyi arabalarından bence. Yeni corolla ve civic tasarım güzeli.Auris bence çok çirkin. Vw ler zaten hep yakışıklılardı.Yeni motorlarda tsi derim. 1.6 motorları sadece yakıtının fazla olması 16v olmaması ile eleştirilebilir(gerçi başka önlemler var ve performans olarak 16v lerin gerisinde değiller) 1.6 110hp corollanın veya 120hp civic in gerisindeler, yanlız konforda önündedir güvenliği bence hiç karşılaştırmaya gerek yok.

Şimdi söylemeyeyim diyorum ancak şu cümleyi yazan birisinin arabadan anlamadığına şu an itibari ile kanaat getirerek tartışmaya son noktayı koyuyorum.Ben artık bişe yazmam.O cümleyi söyleyen acaba sen misin o usta mı onuda şu an acaip merak ediyorum?Sanki sen takla attıktan sonra içinden çıkıp iyi ki japonla takla atmamışım demişsin.Neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 24 Temmuz 2008; 19:50:55 >

• Orjinalden alıntı: teknolojiöğretmeni

Şimdi tasarım göreceli bir kavram.Size güzel gelen bana güzel gelmeyebilir.Sorun bu değil.Mesela banada aurisin yanında golf çok çirkin geliyor.Ancak bu golfe kötü demem için yeterli bir sebep değil.Veya ne bileğim passat avensisten güzel geliyo avensise kötü diyebilirmiyim hayır.Çokta tartışmaya girmek istemiyorum şimdi beni toyota fanı falan sanarsınızAncak alman alman diye tutturduğunuz şey eğer vw ise 1.5 sene kullandım denildiği kadar birşeyini ben göremedim

bende onu söylüyorum SİZ JAPON DİYE TUTTURUYORSUNUZ neden iyi araba bir firmanın elinde olsun olamaz. Nesnel davranın sataşıyorsunuz sürekli. benim arkadaşlarımda civicde var corollada vw de bunlar bence hemen hemen eşit arabalar bi biri öne geçer bi diğeri. Bence eleştirilebilecek en önemli şey biz tüketicileri etkileyen fiyatları olabilir. Vw başlattı fiyatları uçurdu şimdide yeni civic ve corolla katıldı fiyatlara bence bunlar eleştirilmeli. Servis sahtekarlıkları olabilir. Cady 10yıl garanti ile Vw cileri servise pahalı fiyatlara mahkum etti Şimdide honda 6yılla aynısını yaptı.

Neyse ne olursa olsun başlıkla ilgili Toyota güzel arabalar yapıyor mühendislerine tasarımcılarına üretimcilerine helal olsun yalnız YENİ FİYATLARI HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR. İkinci elde de büyük hüsrana dönecek bence emlak kırizi gibi olacak.

Başkaları kendileri üretiyormuş gibi sataşmadan önce BAŞI ÇEKEN VW OLDU

İkinci elde toyota hüsrana mı dönecekmiş? Sıfırda dünya lideri bi arabanın ikinci eli hüsrana mı uğrayacak . Yok artık. Toyota satışlarını daha da arttırıp tüy dikmezse ben de bir şey bilmiyorum . Emlak krizi dediğin şeyin yeri burası değil ama istersen onun hakkında da ders verebilirim. Emlak krizi dediğin şeyden bi kaç arkadaşım 3 sene içinde % 300 kar ettiler. Ben 3 ay önce aldığım evden şu an %50 karlıyım. Ben bankadan 0.83 ile kredi çektim, şu an faizler 1.40 civarında. Oradan da 12-13 bin YTL karım var. Hangi krizden bahsediyorsun sen?

• toyota düşmanlığı moda oldu.... yiğidi öldürdüler,hakkını da yediler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tennessee

birileri bana helal olsun toyota şeklinde bir konuya başlık atmanın mantığını açıklayabilirmi

Nasıl olsun başlık...''Laf olsun diye yorum yapanlar topiğe girmesin'' veya ''anlama özrü olanlarda topic müslüman-hristiyan ayırımı doğmasına neden olabilir'' türünden başlıklar iyi mi ? Ne dersin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: brava

quote:

Orjinalden alıntı: tennessee

birileri bana helal olsun toyota şeklinde bir konuya başlık atmanın mantığını açıklayabilirmi

Nasıl olsun başlık...''Laf olsun diye yorum yapanlar topiğe girmesin'' veya ''anlama özrü olanlarda topic müslüman-hristiyan ayırımı doğmasına neden olabilir'' türünden başlıklar iyi mi ? Ne dersin...

• Toyota alkışı hak ediyor
  • e müslüman hristiyan ayrımı var
    madem öyle bir ayrım yok neden hepimiz hristiyan değiliz veya neden herkes müslüman değil

madem toyotayı üretenler hristiyan helal hakaret gibi olur o açıdan bravo demek daha mantık dahilinde
    aferinde diyebiliriz veya varol toyotada olabilirdi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.