Şimdi Ara

Hem External harddisk, hem mp3 player hemde OTG (on the go)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bir harddisk olmak istiyorum. (external)
    bir mp3 player almak istiyorum.

bunların ikisi tek cıhaz olsun

ve sony dijital fotograf makinemdeki fotografları bu cıhaza direkt bağlantı ile (OTG) aktarabileyim.

varmıdır böyle bir cıhaz. aslında var ama türkiyede varmı bilemiyorum. internette araştırmaktan başım şişti vallahii.

i-river ın H320 ve H340 var ama bunların casio ile uyumlu olmadıklarını okudum. acaba sonylede mi uyumlu değiller bilemiyorum. bu konuda i-river amerika sitesine mail attım henüz bir cevap gelmedi.
    bir bileeeeeeeeeen lütfen.

birde İNFOTEK HDD PLAYER diye bir marka buldum bu ürün hakkında bilgisi olan varmı;
    http://www.infoteks.com.tr/hddplayer.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metelik -- 14 Aralık 2005, 16:16:02 >

• Bide Cowon X5 var ama Türkiyede satılmıyor. İriver ı bilmiyorum ama Cowon Sony Casio Canon hepsiyle uyumlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ishatar

Bide Cowon X5 var ama Türkiyede satılmıyor. İriver ı bilmiyorum ama Cowon Sony Casio Canon hepsiyle uyumlu
    iriver driver istemeyen aletleri tanıyor o yüzden sony fotoğraf makinelerini tanımıyor ancak yaklaşık 20 ytl'ye bir 6 lı kart okuyucu alabilirsin hem boyutları ufak hem de başka fotoğraf makinelerinden de dosya alabilirsin
  • SAYIN ARKADAŞIM

ÖYLE DİYONDA
    6LI KART OKUYUCUYU NE YAPAYIM. BEN MAKİNEME İLAVE MEMORY STİCK ALMADAN VE ORTADA BİR BİLGİSAYAR DA OLMADAN DİREKT FOTOGRAF MAKİNESİNDEN HDD VERİ AKTARMAYI HEDEFLİYORUM. BİLGİSAYAR OLDUKTAN SONRA KABLOYLADA AKTARIRIM ZATEN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metelik

SAYIN ARKADAŞIM

ÖYLE DİYONDA
    6LI KART OKUYUCUYU NE YAPAYIM. BEN MAKİNEME İLAVE MEMORY STİCK ALMADAN VE ORTADA BİR BİLGİSAYAR DA OLMADAN DİREKT FOTOGRAF MAKİNESİNDEN HDD VERİ AKTARMAYI HEDEFLİYORUM. BİLGİSAYAR OLDUKTAN SONRA KABLOYLADA AKTARIRIM ZATEN.
    quote:

Orjinalden alıntı: metelik

SAYIN ARKADAŞIM

ÖYLE DİYONDA

dogru söyliii

• quote:

Orijinalden alıntı: maydos

quote:

SAYIN ARKADAŞIM

ÖYLE DİYONDA

dogru söyliii

Alıntıları Göster
    EEE KİMSE YOKMU YARDIM EDECEK

• quote:

SAYIN ARKADAŞIM

ÖYLE DİYONDA
    iyi de kart okuyucuyla bilgisayara zaten gerek yok ki küçücük bir alet , onu alete takacaksın fotoğraf makinanın memory kartını da ona takacaksın öbür türlü fotoğraf makinenin usb kablosunu taşıman gerek sürekli yanında ki bu daha iyi bir çözüm illa 6 lı almana da gerek yok sadece sony kullanıyorsan sandisk'in memory stick kart okuyucuları var boyut olarak da ms'i tam içine alacak kadar yani küçük birşey
    quote:

SAYIN ARKADAŞIM

ÖYLE DİYONDA

• quote:

Orijinalden alıntı: civilcivil

iyi de kart okuyucuyla bilgisayara zaten gerek yok ki küçücük bir alet , onu alete takacaksın fotoğraf makinanın memory kartını da ona takacaksın öbür türlü fotoğraf makinenin usb kablosunu taşıman gerek sürekli yanında ki bu daha iyi bir çözüm illa 6 lı almana da gerek yok sadece sony kullanıyorsan sandisk'in memory stick kart okuyucuları var boyut olarak da ms'i tam içine alacak kadar yani küçük birşey
    quote:

SAYIN ARKADAŞIM

ÖYLE DİYONDA

Alıntıları Göster
    CİVİLCİVİL KARDEŞİM

AYNI DİLİ KONUŞMUYORUZ GALİBA

MEMORY STİCKİ KART OKUYUCUYA TAKTIN. EEE SONRA İÇİNDEKİ BİLGİLERİ NEREYE DEPOLIYACASIN.

ÜZERİNDE KART OKUYUCU OLUP BU KARTTDAKİ BİLGİLERİ YİNE ÜZERİNDE BÜTÜNLEŞİK OLAN HDD ATACAK BİR CIHAZ ARIYORUM. FLEX NİNİ BUNA BENZER BİR ÜRÜNÜ VAR MESELA. AMA ÇOK TUZLU.

• quote:

CİVİLCİVİL KARDEŞİM

AYNI DİLİ KONUŞMUYORUZ GALİBA

MEMORY STİCKİ KART OKUYUCUYA TAKTIN. EEE SONRA İÇİNDEKİ BİLGİLERİ NEREYE DEPOLIYACASIN.

ÜZERİNDE KART OKUYUCU OLUP BU KARTTDAKİ BİLGİLERİ YİNE ÜZERİNDE BÜTÜNLEŞİK OLAN HDD ATACAK BİR CIHAZ ARIYORUM. FLEX NİNİ BUNA BENZER BİR ÜRÜNÜ VAR MESELA. AMA ÇOK TUZLU.

Alıntıları Göster
    Sanırım Civilcivil diyoki kart okuyucuyu ipod, iriver, vb diğer aletlerden birine kart okuyucuyla takınca ondaki resimleri MP3 çalara atabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ishatar -- 16 Aralık 2005, 10:39:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ishatar

Sanırım Civilcivil diyoki kart okuyucuyu ipod, iriver, vb diğer aletlerden birine kart okuyucuyla takınca ondaki resimleri MP3 çalara atabilirsin

Alıntıları Göster
    iriver 'i bilmemde kart okuyucu yada memorystick'i ipod'un neresine takacak bi USB için kendine özgü girişi var...
  • i-pod u bilmemde i-riverın kart okuyucudan veri alıp alamıyacağına bir araştırayım.
  • quote:

i-pod u bilmemde i-riverın kart okuyucudan veri alıp alamıyacağına bir araştırayım.
    civilcivil bu işin ne şekilde yapıdığını biliyorsan biraz açarmısın. mesela mp3 playerda otg özelliği şart sanırım. i-river h340 da bu özellik var mesela. eğer kart okuyucuyu bir şekilde bu cıhaza takarsam ki takılıp takılamadığınıda bilmiyorum; verileri aktarabilecekmiyim.
  • quote:

civilcivil bu işin ne şekilde yapıdığını biliyorsan biraz açarmısın. mesela mp3 playerda otg özelliği şart sanırım. i-river h340 da bu özellik var mesela. eğer kart okuyucuyu bir şekilde bu cıhaza takarsam ki takılıp takılamadığınıda bilmiyorum; verileri aktarabilecekmiyim.

Alıntıları Göster
    iPod için medya okuyucu civilcivil bahsettiği gibi bir alet bir çok kart türüyle uyumlu:
    Belkin iPod Medya Okuyucu

iPod u dijital kameraya bağlamaya yarayan alet:
    iPod Camera Connector

• quote:

Orijinalden alıntı: geronimo520

iPod için medya okuyucu civilcivil bahsettiği gibi bir alet bir çok kart türüyle uyumlu:
    Belkin iPod Medya Okuyucu

iPod u dijital kameraya bağlamaya yarayan alet:
    iPod Camera Connector

Alıntıları Göster
    memory stick'i yada başka herhangi bir belleği kart okuyucuya takasaksın sonra da onu h340'ın usb host'una takacaksın , sonra menülere foldera gittiğinde onu "device" olarak görecek sende copy-paste yapıp onu aletine aktarabileceksin

• quote:

memory stick'i yada başka herhangi bir belleği kart okuyucuya takasaksın sonra da onu h340'ın usb host'una takacaksın , sonra menülere foldera gittiğinde onu "device" olarak görecek sende copy-paste yapıp onu aletine aktarabileceksin

Alıntıları Göster
    PEKİ ARKADAŞLAR BU H340 I WİN98 TANIRMI.
  • quote:

PEKİ ARKADAŞLAR BU H340 I WİN98 TANIRMI.

Alıntıları Göster
    herhalde driverlarını kurman gerekir , kutudan çıkan cd'den kurabilirsin . Zaten dosya yüklemek için programa ihtiyaç duymuyor direk hdd olarak görüyor bilgisayar . Ancak h340'ın usb host'u 2.0 değil 1.1 ! bir de 2.0 lık usb girişi var ama o bilgisayarla h340 arasında bağlantı kurmak için başka cihazları usb host'tan alete bağlarken 1.1 lik girişten bağlamak gerekiyor yani 2.0 kadar hızlı değil
  • quote:

herhalde driverlarını kurman gerekir , kutudan çıkan cd'den kurabilirsin . Zaten dosya yüklemek için programa ihtiyaç duymuyor direk hdd olarak görüyor bilgisayar . Ancak h340'ın usb host'u 2.0 değil 1.1 ! bir de 2.0 lık usb girişi var ama o bilgisayarla h340 arasında bağlantı kurmak için başka cihazları usb host'tan alete bağlarken 1.1 lik girişten bağlamak gerekiyor yani 2.0 kadar hızlı değil

Alıntıları Göster
    BU KONUDA KAFA PATLATTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER CİVİLCİVİL.
    AYRICA NİCKİNE DE SÜPER.

• quote:

BU KONUDA KAFA PATLATTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER CİVİLCİVİL.
    AYRICA NİCKİNE DE SÜPER.

Alıntıları Göster
    H340 DILINDA BU ŞEKİLDE VERİ AKTARABİLECEĞİM BAŞKA MODELLER VARMI; FİYATI DAHA UYGUN
    İPODLAR ÇOK ÜÇÜK FİYATTA. İPOD CULAR KIZCAK AMA. KALİTESİNE DİYECEĞİM YOK. BENİM İÇİN ÖNCELLİKLİ OLARAK FOTOGRAFLARIMI DEPOLAYABİLECEĞİM VE YANIMDA KAMERADAN VE/VEYA MEMORYDEN VERİLORI İÇİNE A-TABİLECEĞİM BİR CIHAZ OLMASI ÖNCELİKLİ KONU. SONRASINDA TAŞINABİLİR BİR HDD OLMASI GELİYOR. ANLICAĞINIZ MÜZİK DİNLEMEK ÜÇÜNCÜ TERCİHİM OLDUĞU İÇİN İPOD GİBİ BİR MÜZİK DEVİNE İHTİYACIM YOK. YUKARIDA GEÇEN İPODUN CONNECTÖRÜ İSE RENKLİ İPODLARLA UYUMLU VE BU İPODLARIDA WİN98 GÖRMÜYOR. NEDEN WİN98 DİYE İSRAR EDİYOSUN DİYE DE LÜTFEN SORMAYIN.... AAH AAAAAAAH.

• quote:

H340 DILINDA BU ŞEKİLDE VERİ AKTARABİLECEĞİM BAŞKA MODELLER VARMI; FİYATI DAHA UYGUN
    İPODLAR ÇOK ÜÇÜK FİYATTA. İPOD CULAR KIZCAK AMA. KALİTESİNE DİYECEĞİM YOK. BENİM İÇİN ÖNCELLİKLİ OLARAK FOTOGRAFLARIMI DEPOLAYABİLECEĞİM VE YANIMDA KAMERADAN VE/VEYA MEMORYDEN VERİLORI İÇİNE A-TABİLECEĞİM BİR CIHAZ OLMASI ÖNCELİKLİ KONU. SONRASINDA TAŞINABİLİR BİR HDD OLMASI GELİYOR. ANLICAĞINIZ MÜZİK DİNLEMEK ÜÇÜNCÜ TERCİHİM OLDUĞU İÇİN İPOD GİBİ BİR MÜZİK DEVİNE İHTİYACIM YOK. YUKARIDA GEÇEN İPODUN CONNECTÖRÜ İSE RENKLİ İPODLARLA UYUMLU VE BU İPODLARIDA WİN98 GÖRMÜYOR. NEDEN WİN98 DİYE İSRAR EDİYOSUN DİYE DE LÜTFEN SORMAYIN.... AAH AAAAAAAH.

Alıntıları Göster
    benim bildiğim daha ucuza bu tarz kaliteli aletler yok , i-river pmp ve de zen vision da sanırım memory card girişleri olmalı (ms değil ama onun içinde card reader'a ihtiyacın var) bu arada i-river müzik konusunda da i-pod'dan daha üstün . Hatta defalarca söyledim ama gene söyleyim türkiye piyasasında bulabileceğin ses kalitesi en yüksek mp3 player i-river . H340 ın fiyatı fazlaysa h320 düşünebilirsin 540 ytl , 20 gb ama flash belleklerde zaten öyle çok fazla birşey taşınmıyor . Bir de müziğe çok önem veren birisi değilsen de zaten yeterince boş alanın kalacaktır

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

iPod'çular neden kızsın?

Gerçek şu; iPod bu iş için en doğru cihaz ve genele baktığında fiyat/performansta en ucuz çözüm de iPod. İlla en son nesil iPod almanıa da gerek yok. 4. nesil 20/40GB bir iPod'u ikinci elde çok makul fiyatlara bulabilirsiniz; adaptör ve kablolarını da:
    iPodum.com
    MacLine

iPod'u Windows 98 ile çalıştırmak isterseniz de şuralara bir bakın:
    YamiPod
    iPod Win98 drivers

Sorunsuzca, her ortamda, tıkır tıkır çalışır iPod.

Kolay gelsin,

tuNç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takman -- 17 Aralık 2005, 13:30:22 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.