Şimdi Ara

Hemen İş Bulabileceğiniz İşler ve Maaşları -Ciddi- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
12
Favori
32.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni mezun kamuya atanmış bir Lisans Hemşireyim, mesaisiz 4-4,5k arası maaş alıyorum. Haftada 40 saat çalışıyorum. Bana sorarsanız aldığım riske göre bu para az ama çok şükür memnunum halimden, Allah olmayanlara da versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CA3A7969 -- 3 Şubat 2018; 23:37:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedik mi hemşirelik mi sizce ?
  • Rahatlık açısından Paramedik daha iyidir lakin eğer kolay atanma ve ileride yükselmeyi düşünüyorsanız hemşirelik daha iyidir.

• Paramedik daha zor değil mi direk olayın içine siz gidiyorrsunuz
  • arkadaşlar elimde aile hekimi maaş bordrosu var. isterseniz atayım. (2016 mart ayına ait)

• Bence mühendisliğe maaş yazmak çok saçma. Yeni kurulmuş şirkette 1200 lira maaşla çalışan da var mezun olur olmaz silikon vadisinde aylık 10 bin dolara iş bulan da

• Sağolun doğru bir yorum yaptığınız için herkes kulaktan doğma bilgilerini yazıyor

• arobasgan kullanıcısına yanıt
    Hocam asgari ücret 1.600 tl haberiniz olsun

• KingMathers kullanıcısına yanıt
    Benim anneme aynı şeyi yapsalar dünyayı başlarını yıkarım

• Yani başlık sahibi kusura bakmasın ama bunlar gerçek demeden önce kanıt niyetine tartışılan mesleklerin bordrolarını atması gerekiyor.Kendisi bu mesleklerden para kazanmadığı için kulaktan dolma bilgilerle gelmiş başlık açmış gibi duruyor.Cünkü gerçeklik iddiasında bulupta karşı çıkanlardan kanıt istemesi de bir o kadar

şüphe uyandırıyor.Etrafım bu mesleklerden insan kaynıyor.Kendisi ne iş yapıyor onuda merak ediyorum.Ama şuna eminim birilerinin hakkına girmeye oynuyor açık ve net.

• İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Dogru hocam ama istatistiklere baktiginda cogu yurtdisinda zaten. Liyakat olan yerde zaten seciliyorlar, gerek aldiklari egitimin kalitesi gerekse zaten zeki cocuklarin oraya secilmelerinden dolayi. Ben yurticinde bahsediyorum. Bu ulkede cok az kurum kaldi sadece liyakate dayali is alimi yapan. Eger dediginiz gibiyse umut verici tabi

• upp mimarlık örneği ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pilotluk - Mezun olduğunuz an 15.000 TL maaşla başlarsınız.
    Bunu yazarken hiç arastirdiniz mi acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • milletvekili

• Özel sektördeki patronlar insanları köle gibi gördüğü için şerefsizlerin eli cebine gitmiyor. 2 gün önce mühendis arayan bir firmadan iş görüşmesi için çağırdılar, telefonda maaş beklentimi sorduklarında 3500 istiyorum dedim ( kalite biriminde 1 sene tecrübem olduğu için) Patronun odasına girince adam bana direk şu cümleyi kurdu " çok para isteyen arkadaş hoşgeldin." Ben de direk çıktım ordan. Allah sonumuzu hayır etsin.

• Hocam sömürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Özel sektörde küçük-orta işletmeler hep böyle ama büyük işletmelerde böyle sorunlarla karşılaşmazsınız.
  • gÜNCEL+
  • bence en büyük sorun atanmak atandıktan sonra gerisi gelir.
  • Eczacılık - Aynı şekilde devlette mezun olduğunuz ilk yıl atanıp başlarsınız en az 4.500 TL maaşla.
    Pilotluk - Mezun olduğunuzda 7.000-10.000 TL maaşla başlarsınız.
    Kaptanlık - Mezun olduğunuz ilk gün işe başlarsınız 7.000-10.000 TL maaşla başlarsınız.
    Gemi Makine Mühendisi - Mezun olduğunuz an 7.000-10.000 TL arası maaşla başlarsınız.
    Mühendislik - Devlette en az 4.500 TL maaşla başlarsınız. Özel sektör ise çok karışık kişiden kişiye üniversiteden üniversiteye değişir. Aşırı geniş piyasa. (ilk 10dan da giren var 299kdan giren de ondan dolayı bu kadar oynak piyasa yanıltıcı çok maaş var.) Sandıldığı kadar kötü değildir.

Bu yazdıkların tamamen saçmalık.Yok böyle bir dünya.
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Siz hangi dünyadasınız bilmem de benim dünyamda var. Denizcilik ve havacılıkta maaşlar genelde dolarla oluyor. En düşük vasıfsız işçi dahi 800-1000 $ arası çalışıyor. Kaptan, gemi mühendisi ve pilot daha da fazlası. Eczacılık ve mühendisliği sadece devlet üzerinden değerlendirdim özel sektörde çalışan tanıdık maalesef yok sizi varsa yorumunuzu bekleriz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.