Şimdi Ara

HEP AYNI MÜZİKLER SIKILDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Winamp'ı kur.

Media Library bölmesini aç.

Soldaki listeden Internet Radio'ya gir.

Üstteki harf dizisinden M, T, P, R gibi harflere bak (M: Metal, T: Trance, Techno, Turk vb., R: Rap vb. gibi). Al sana binlerce radyo. Bol bol dinle, beğendiklerinin ismini not edip indir.

aha deniycem sağol
  • şanıser & bela bullshit mixtape indir albümü dinle

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaraki-kenpachi!!! -- 15 Aralık 2007; 2:52:59 >
  • ben rap ve techno dedim ama aslında her tür müziği dinlemişliğim vardır mesela arkadaş metalica ve iron maiden demiş telefonumda ikisininde müziği vardır ama ağırlıklı olarak bu soylediklerimi dinlerim mesela hayko cepkin hastasyımdır hergün mutlaka dinlerim arkadaşın biri sansar ve rapozof demiş bunları çok merak ediyorum kaç zamandır aklımdaydı yine hatırlattığın için teşekkürlerrammstein demiş onun en çok du hast şarkısını severim çok coşturuyo gerçekten güzel bide bi ara şey vardır yanlış yazabilirim cypress hill oda çok iyiydi rap + rock karışımı parçalar yapardı yanılmıyosam onu da ben tavsiye ederimarkadaşlar soad dinleme demiş ben ermeni asıllıyım hiç dinlemesem acaba nasıl bi müzik yapmışlar diye dinlerim + bence müzikleri çok iyi ben çok severek dinliyorum siyasi gorusleri beni ilgilendirmez bu şuna benzer ahmet kayadan nefret etmeme ramen müziklerini severek dinlemem gibi bişe ama soad'dan nefret etmiyorum açıkca konuşiyim ama yaptıklarıda dorudur demiyorum neyse konumuz soadın yaptıkları değil lütfen arkadaşlar konuyuda oraya çekmeyelim ben sadece tavsiye istiyorumradyo dinlemeyi pek sevmem bu arada uraşacağım şeyler değildir sınıf arkadaşımın abisi bi ara number 1'da vj'lik yapmış ve haliyle müzik listesi bilgisayardaymış kaç şarkı var dedim 2400 falan dedi düşünün bende 3900 var zanetmeyinki pcyi arabeskle doldurdum bi tane bile o tarz parça bulamazsınız David Vandette ve David Guetta, Pakito bunlarıda iyi bilirim@musicalite dediğin parçayı indiricem@westblood rape 9 yaşımda tupac gibi yıldızları dinleyerek başladım şimdiye kadar hiç sıkılmadım her parçasını açar gün boyu dinleyebilirim ama atıyorum metalicanın mama said(ki bu şarkıya bayılırım) parçasını açıp bi gün boyunca dinleyemem kısacası sıkılırım

sanırım tavsiye veren her arkadaşa kısaca cevaplar verdim hepinizie teşekkürler yeni tavsiyeler bekliyorum

• Haluk Levent
    Amy Winehouse
    Katatonia
    Blind Guardian
    Iron Maiden
    Slayer
    Children Of Bodom
    Metallica

dinle işte kafana göre
  • www.istanbulunsesiradyosu.com
  • sago adamım ya sen ne diyosunaman abi bana amy bilmemne demeyin kadının 1 şarkısını bile dinlemedim sadece gazetede yaptıklarını okuyup resmine baktım o günden beri midem bulanıyo kesinlikle dinlemem onu

• değişik bir mix.
  • Shantel - Disco Partizani
  • quote:

Orjinalden alıntı: sympathique08

sago adamım ya sen ne diyosunaman abi bana amy bilmemne demeyin kadının 1 şarkısını bile dinlemedim sadece gazetede yaptıklarını okuyup resmine baktım o günden beri midem bulanıyo kesinlikle dinlemem onu

Amy Winehouse kadar blue sesi olan birisi daha bilmiyorum ben.

Dinlemelisin bence...
  • Sentenced
    Muse
    Metallica
    Megadeth

+

BURZUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _VermillioN_ -- 15 Aralık 2007; 16:41:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _VermillioN_

Sentenced
    Muse
    Metallica
    Megadeth

megadeth? okadarda değilşaka şaka biliyorum bunlarında parçaları var ama dinlemiyorum

• Yeter sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k2fg9 -- 15 Aralık 2007; 16:19:50 >

• Hoşuna gittiyse daha yollayabilirm.
  • çocuk rap dinliyorum demiş rock önermişiniz :D bravo
  • quote:

Orjinalden alıntı: omertalord

çocuk rap dinliyorum demiş rock önermişiniz :D bravo

Ya saçma bence şunu bunu dınlıorum demek.Bu yolladıklarım genel olarak herkesin hoşuna gidecek şeyler.Yoksa imzama da bakabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.