Şimdi Ara

hepinize teessüf ederim arkadaşlar....!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir haftadır anakartta ie 1394 sorunu ile ugrastım.kimse bir mantıklı yol göstermedi.en sonunda gittim yeni bir firewire kartı aldım taktım.etmediğiniz yardımlar için teşekkür ederim...

• ???
  • Arkadaşım başını arıtan sorununu yeni gördüm genelleme yapmamlısın.Hem sonuçta herkesin bileceği diye bişe yokki tmm çok kişi var ama bilinmeyebiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1sTLee

Arkadaşım başını arıtan sorununu yeni gördüm genelleme yapmamlısın.Hem sonuçta herkesin bileceği diye bişe yokki tmm çok kişi var ama bilinmeyebiliyor

• MESAJLARINI YENİ OKUDUM SANIRIM SORUN KABLODAN OLABİLİR 1394 DV KABLON 6/4 OLMALI
  • benim sorunumuda bi bakın arkadaşlar allah rızası için

http://forum.donanimhaber.com/m_6340790/tm.htm kafayı yedim 4 gundur
  • http://forum.donanimhaber.com/m_1154428/tm.htm BU LİNKTE DİJİTAL KAMERA OLAYI İYİCE ANLATILMIŞ İNCELERSENİZ BÜYÜK İHTİMALLE SORUNUNUZA ÇARE BULABİLİRSİNİZ
  • NİHAT 1551 ANTİVİRUS PROGRAMI NE KULLANIYORSUN
  • YENİ GÖRDÜM AYNISI BİR ARKADAŞIMIN BAŞINA GELMİŞTİ ANTİVİR İ SİSTEMDEN KALDIR KALDIRINCA BAĞLANTIDA Kİ PROBLEM HALLOLMUŞTU BİR DENE İSTERSEN OLUMLU YADA OLUMSUZ BİLDİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: karahisar

YENİ GÖRDÜM AYNISI BİR ARKADAŞIMIN BAŞINA GELMİŞTİ ANTİVİR İ SİSTEMDEN KALDIR KALDIRINCA BAĞLANTIDA Kİ PROBLEM HALLOLMUŞTU BİR DENE İSTERSEN OLUMLU YADA OLUMSUZ BİLDİR

ANTİVİR PERSONAL EDİTİON PREMİUM KULLANIYORUM PROGRAMIN ZAMANLI GÜNCELLEME AYARI VARDI GÜNDE 5 DEFA BELLİ ZAMANLARARASINDA GÜNCELLEME KOYDUM .. ACABA GÜNCEL OLUP OLMADINA BAKIP NETİ Mİ KESİO .... BEN BU ZAMANLAMALARI AKŞAM ÜZERİ SİLDİM ŞU ANA KADAR NETTEN DÜŞMEDİM YARINA BELLİ OLUR HERŞEY KARAHİSAR MÜKEMMEL TEŞHİS ... UPDATESİNİ MANUEL YAPTIM BAKALIM NE OLCAK TEŞEKKÜR EDİYORUM

edit ŞİMDİ MANUEL OLARAK VİRÜS PROGRAMINA UPDATE KOYDUM DENETLEDİKTEN SONRA NET KESİLDİ VE BAĞLADIM BAĞLANDI SANIRIM SORUNUM UPDATE ZAMANLAMALARIYDI KESİN OLARAK YARIN BELLİ OLUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 21 Mart 2006; 15:33:11 >

• HALEN DAHA NETTE BİR SORUN YOK UMARIM BİDAHADA OLMAZ..... karahisar teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

HALEN DAHA NETTE BİR SORUN YOK UMARIM BİDAHADA OLMAZ..... karahisar teşekkürler

düzeldiğine sevindim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.