Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kart yok ya bir çift alacak arkadaş var mı beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: omnis10

quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

quote:

Kusura bakmayın da milletimiz gerçekten boş mezar tabirine cuk diye oturuyor. Daha konu açılalı kaç saat olmuş adamakıllı 1 tane bile ayakkabı kalmamış. Spor ayakkabıya ihtiyacım vardı "1" adet, indirimdeyken alayım dedim, bulamadım. Neyse sağlık olsun.

80 çift alan bir arkadaş var, ona mesaj atıp tezgahı nerede açtığın öğren. belki spor ayakkabıyı ucuza verir

Valla 80 çift alan biri varsa ve bana gelip 5 liraya veririm dese inanın suratına bakmam. Gerçekten şaka gibi ya. Hayır diğer ayakkabılarım soğuk havalar için 1 aydır da sağolsun hava hiç soğumadı, 1 aydır aynı ayakkabıyla gezmekten rezil oldum resmen. İstanbul'a dönünce alayım demiştim de havalar soğumuyor diye, burada görünce en azından 1 tane alayım demiştim ama çoktan sömürülmüş.

arkadaşlar neden kızıyorsunuz/bozuluyorsunuz ki at binenin kılıç kuşananın.. adam 80 tanede alır 800 tanede, ister giyer ister satar ister ticaretini yapar.. bir kişi bir tane alacak diye kuralmı var..

Hayır ille 1 tane alsın demiyorum da , ihtiyacı olanları da düşünmek lazım. Şimdi yorumlara baktım da 10 çift aldım diyen adam var. Sanki ayakkabısızlıktan ölüyordu da 10 çift aldı. Gerçi sıcak fırsatlarda ne mezarcılar gördüm, bu ayakkabıları alanları normal karşılıyorum artık.

• ben de beğendim birkaç model, hatta o güzel bu güzel derken, baktım baya fazla model beğenmişim, sepetim kabarmış yani, biran iptal edecektim, sonra düşündüm 20 tl çok iyi fiyat alışverişi tamamladım. sonra işkillendim acaba yanlış fiyatmı yoksa çokmu kalitesiz ürünler diye, herkesin merak ettiğini fakat yapmadığını yaptım, müşteri hizmetlerini aradım. konudan bihaberler, bilmiyoruz dediler. kontrol edeceklerini söylediler. yaklaşık bir saat oldu arayalı. ama düzelme olmadığına göre demekki normal fiyatlar, buda kalitesiz ürün olduğunu gösteriyor.
    ama aklımın ermediği hepsiburada da böyle fiyatının on katı yazıp sonra indirip varmış gibi göstermezlerdi, onu çözemedim.

bakalım ürünlerim gelirse ve giyilebilir kalitedeyse değişe değişe giyeceğim, yok çok kötüyse en kötü ihtimal iade ederim, veya eşe dosta arkadaşa satar veya hediye ederim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kusura bakmayın da milletimiz gerçekten boş mezar tabirine cuk diye oturuyor. Daha konu açılalı kaç saat olmuş adamakıllı 1 tane bile ayakkabı kalmamış. Spor ayakkabıya ihtiyacım vardı "1" adet, indirimdeyken alayım dedim, bulamadım. Neyse sağlık olsun.

80 çift alan bir arkadaş var, ona mesaj atıp tezgahı nerede açtığın öğren. belki spor ayakkabıyı ucuza verir

Valla 80 çift alan biri varsa ve bana gelip 5 liraya veririm dese inanın suratına bakmam. Gerçekten şaka gibi ya. Hayır diğer ayakkabılarım soğuk havalar için 1 aydır da sağolsun hava hiç soğumadı, 1 aydır aynı ayakkabıyla gezmekten rezil oldum resmen. İstanbul'a dönünce alayım demiştim de havalar soğumuyor diye, burada görünce en azından 1 tane alayım demiştim ama çoktan sömürülmüş.

arkadaşlar neden kızıyorsunuz/bozuluyorsunuz ki at binenin kılıç kuşananın.. adam 80 tanede alır 800 tanede, ister giyer ister satar ister ticaretini yapar.. bir kişi bir tane alacak diye kuralmı var..

Hayır ille 1 tane alsın demiyorum da , ihtiyacı olanları da düşünmek lazım. Şimdi yorumlara baktım da 10 çift aldım diyen adam var. Sanki ayakkabısızlıktan ölüyordu da 10 çift aldı. Gerçi sıcak fırsatlarda ne mezarcılar gördüm, bu ayakkabıları alanları normal karşılıyorum artık.

sende kendince haklısın da objektif bakarken, kızmamak lazım kim kimi düşünürki. ben de şahsen ihtiyacım olandan fazla aldım, değişe değişe giyerim diye çünkü gerçekten ölü fiyat.
    kaldıki adam satmak için bile alsa bütün stoğu bile bitirse, kızmaya ne hakkımız varki. adam sırf çöpe atmak için bile alsa gene kızmaya hakkımız yok bence. çünkü satış var adam parasını verip alıyor, ister giyer ister atar ister satar..

tabi buda benim fikrim, sizde kendinizce haklı olabilirsiniz..
    iyi günler.

• DC'lerden kaptım 2 tane
  • hb server çöktü alamadık 2 ayakkabı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sende kendince haklısın da objektif bakarken, kızmamak lazım kim kimi düşünürki. ben de şahsen ihtiyacım olandan fazla aldım, değişe değişe giyerim diye çünkü gerçekten ölü fiyat.
    kaldıki adam satmak için bile alsa bütün stoğu bile bitirse, kızmaya ne hakkımız varki. adam sırf çöpe atmak için bile alsa gene kızmaya hakkımız yok bence. çünkü satış var adam parasını verip alıyor, ister giyer ister atar ister satar..

iyi günler.

Aslında firmanın suçu biraz da. 5 çiftle sınırlasalar aslında alımı, aynı adrese başka hesapla falan da göndermeseler neredeyse kimse mağdur olmaz. Neyse limango tarzı sitelerde de indirim yapılıyor illa ki,o kadar bekledim biraz daha beklerim. :)

• az önce müşteri hizmetleriyle konuştum, ayakkabıların temin edilememesi gibi bir durum söz konusuymuş. bilgilendirme yapacaklarmış.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iyi günler.

Aslında firmanın suçu biraz da. 5 çiftle sınırlasalar aslında alımı, aynı adrese başka hesapla falan da göndermeseler neredeyse kimse mağdur olmaz. Neyse limango tarzı sitelerde de indirim yapılıyor illa ki,o kadar bekledim biraz daha beklerim. :)

Valla ben de alamadım, beğendiğim model ve numaralar hep tükenmiş. Ama "mağdur olmak" kelimesi biraz garip olmuş. alamadım ama mağdur değilim. alanlar güle güle kullansın. Adı üstünde "sıcak fırsat". Soğumadan yetişeceksin hocam

• Dayanamadım 4 çift daha aldım bitsin artık kampanya :)
  • geceden görsem 10 çift alırdım çok rahat sporenada almak isteyip alamadıklarımı 20tlye görünce çok sevindim ama numara kalmamıştı ve kendim için pek bir şey alamadım. haber veren arkadaşa çok teşekkürler, yanan bir kampanyayla buluşturdu bizi sıra tedarik edilmesini beklemekte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfist

az önce müşteri hizmetleriyle konuştum, ayakkabıların temin edilememesi gibi bir durum söz konusuymuş. bilgilendirme yapacaklarmış.

Peki sormadınız mı, neden halen aynı ürünler aynı fiyattan satışta diye?
  • http://www.hepsiburada.com/liste/new-balance-erkek-spor-ayakkabi-u410mkb/productDetails.aspx?productId=sporgu410mkb&categoryId=27045582
    Guzel fiyat.Cok rahat ayakkabilar.Alacaksaniz aklinizda bulunsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya bir garip hal aldı, sabah 19,90 + kdv iken şimdi 19,90 kdv olmasının yanı sıra az önce farkettim ki sabah ki aldığım 4 ayakkabıdan 600.000 in üzerinde puan kazanmışım ama şimdikilerin hepsi 30.000 civarı puan veriyor. Sabah indirimsiz fiyattan puan vermişti.
  • Arkadaşlar bende 4 çift ayakkabı aldım..Öncelikle haberdar eden arkadaştan Allah razı olsun...

4 çift 80 lira ilave 16 tl kargo ücreti çıktı..tabiki hemen bayılmadım paraları ..)) 5 tl çek oluşturdum ilaveten bonusla ödeme yaptığımdan dolayı kargo parasıda odemedim..

temiz bir alışveriş oldu..
  • millet ayakabı alamıyorum, sistem çöktü vs. diyor, bakıyorum birçok ayakkabı halen alınıabilir durumda. sistemde tıkır tıkır çalışıyor. ben 8 tane aldım :)) ve aldıklarım genelde kundura spor arası olanlardan. çoğu sepete eklenebilir durumda kızmayın, bitirdin diye..
    sadece ikitanesi teslimata hazır diyor, diğerleri tedarikci firmadan bekleniyor diyor.

iyice kafam karıştı, nedir bu ürünler, yanlış mı girildi fiyatlar, yoksa bildiğimiz her sitede satılan 20-30 liralık ayakabılardanmı..

gerçi herkes bunun cevabını arıyor :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

quote:

Orijinalden alıntı: ^Teacher^

Site kilitleniyor çok yoğunluk var demek ki.
    Gaza gelip iki adet aldım.
    http://www.hepsiburada.com/liste/caesar-orraca-siyah-deri-sneaker-erkek/productDetails.aspx?productId=zdca743sh51wjo&categoryId=60000126&SKU=ZD743SH51WJO232687#Gorseller
    Anlamadığım bu ayakkabı siyah mı yeşil mi ?

Siyah boq bocekleri var ya isikta yesil olur ya onun rengi gibi birsey sanki.

Açıklama on numero
    Galiba öyle birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: alfist

az önce müşteri hizmetleriyle konuştum, ayakkabıların temin edilememesi gibi bir durum söz konusuymuş. bilgilendirme yapacaklarmış.

söylediğiniz doğruysada hayırlısı olsun ne yapak.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.