Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Masallah adam gbi bisey birakmamislar begendiklerimin hepsinde stok tukenmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bonus ile alıcaz 119lira tuttu kargoyu nasıl düşürtecez 32 lira kargo ücreti gözüküyor. Acil yardım.
  • Arkadaşlar hepisiburacıkta yamyamı normalde asla böyle bir ucuzluk yapmaz genel anlamda. Bedavaya yakın fiyata aldıkları için böyle.

Zidaya nın kapandığını yeni öğrendim ve üzüldüm. Kargolama ve paketleme konusunda aşmış bir siteydi. Adamların her ürüne göre paketi kutusu kolisi vardı her boy ve her ürüne göre naylon ambalaj. Çok şaşırmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

Pabbuc'tan dolayı birçok ayakkabı aldığım için 1 çift etnies piston aldım. Mükemmel ayakkabı, mükemmel fiyata

bende dc shoes aldım.sonra etnies leri gördüm ama bri türlü alamadım ya stokta tükenmiş diyor yada yazmıoyr stokta tükenmiş diye ama numarada yazmıyor.yani alamadım etnies bir tane.neyse allahtan dc kaptım bir tane.

Bende bu modelin çoktandır takibindeydim açıkçası ilaç gibi oldu ne kadar dua etsem azdır konu sahibine.

Aslında Etnies Miter yada sheckler olsaydı dadından yenmezdi ama pistonda bir o kadar güzel

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti

Sizin ayakkabılarınızda hayırlı olsun hocam, güle güle giyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: usnn

Arkadaşlar bonus ile alıcaz 119lira tuttu kargoyu nasıl düşürtecez 32 lira kargo ücreti gözüküyor. Acil yardım.

Kart numarasını girme sayfasını geçince otomatik düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 17 Ekim 2012; 17:40:06 >
  • quote:

Arkadaşlar bonus ile alıcaz 119lira tuttu kargoyu nasıl düşürtecez 32 lira kargo ücreti gözüküyor. Acil yardım.

Oderken otomatik dusuyor

• Arkadaşlar sağolunda ihtiyacım yoktu niye yazıyorsunuz böyle indirimleri
  • yeni ürünleride eklemişler, 49 tl. onlar gerçek deri, ve daha güzel modelleri saklamışlar sankim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wehby

quote:

Orijinalden alıntı: twofaced

and1 spor ayakkabılar müthiş. Sepete attığım 44 numara siparişi veremeden tükendi sabahın 7 sinde
    Teşekkürler flurry.

onu ben aldım....

Çok güzel bir model, kargoyu bedavaya getirmek için bir kaç model daha bakayım dedim sen almışsın :) 43 numarasını aldım bende bir umut

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Netteki yorumlara baktımda.Olumlu yorumlar çok olduğu için 3 çift aldım.Diğer ayakkabılardanda 4 çift aldım.Ödemeyi havale olarak işaretledim.Sipraşi iptal etmezlerse havale yapıcam.Onun dışında bence bu kampanya gerçek.Nedeni ise 5-6 gün öncede 40-50 lira arasına satılıyordu.Şimdi ise 20 tlye düşürmüşler ama kampanyayı yaparken sadece her numaranın bir tanesine yapmışlar.Böylece atıyorum 44 numara ayakkabı aldığınızda bi daha aynısını almak istediğinizde ürün geçici olarak temin edilememektedir yazısı çıkıyor..Neyse gönderip göndermiyeceklerini görücez.Benim korkum kullanılmış ayakkabıları gönderip göndermiyecekleri.

Pabbuc.com da görmüştüm ve o zaman araştırdığım kadarı ile yurtdışında bilinen iyi bir marka. Aldığım modeller amazon.com gibi bilinen sitelerde 99$ ve 90€ etiketiyle satılıyor. Kalitesinden yana bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Toplamda 4 çift aldım hayırlısı bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hippandra

sabahın köründen sıcak fırsatlara girmenin cezası
    1100 tl alışveriş
    kaç çift oldugunu saymadım erkek bayan karısık sanırım 70 çift siparişim oldu
    sanmıyorum ama umarım göndermezler para karta kalır

oha
  • ÇILGIN BU DH Pabbuc.com'dan 6 çift aldığım için bişi almadım.Beğendiğim modellerde var ama kartı geri cebime koydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

1100 tl alışveriş

oha

• quote:

Arkadaşlar sağolunda ihtiyacım yoktu niye yazıyorsunuz böyle indirimleri

Acil yardım isteyen kimdi acaba?
  • quote:

1100 tl alışveriş

• of yaaa urunler kalmamişş.... off offf sicakfirsat kacirdik... yaniyodu alev alevvvvvvvvvv
  • ofyaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

1100 tl alışveriş

dostum arasında bizede uygun fiyattan verirsin gelirse demi:))) insallah gelir kardes
  • arkadaşlar indirimde olan ürünler hiç bilmediğim markalar hangilerini tavsiye edersiniz. Bir iki defa bu tarz ayakkabı almıştım ama terletme vs yapıyorlardı daha önce alınmış denenmiş olarak neleri önerirsiniz.
  • kargo kaç liraya bedava?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.