Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ekiz

Ben de 4 çift aldım

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti

hocam biz kdv dahil 19.90 dan aldık...fazla para vermişsin..
  • Herkes hangi ayakkabıdan aldığını yazsın..Ayakkabıdaşlarımızı bulmuş oluruz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: usnn

Arkadaşlar sağolunda ihtiyacım yoktu niye yazıyorsunuz böyle indirimleri

ihtiyacı olanlar yararlansın diye
  • Bunlar sizce bayramdan once gonderilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben cumartesi aldım. cabani 49.99 tl. dün geldiler. mis gibi ayakkabı. tertemiz. içiniz rahat olsun. hb daya sonuna kadar güvenin. arada hataları olmuyo değil tabi.

Bu arada ben 1 tane aldım. az aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balekoglu -- 17 Ekim 2012; 20:47:08 >
  • 11 Cift aldim 199 tuttu. Beysz cancas vardi tam alirken.bitti tum keyfim kacti. Aralarinda en guzel ayakkabiydi tum 19 luklar icinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayakkabılardan pek beklentim yok ama aldık bakalım 4 çift.. 2 bana, 2 hanıma.. Yanlız biz ekledikçe sepetin bir yandan boşalması sinir bozucu.. Navigare nin bi ayakkabısı çok hoşuma gitmişti.. o gitti.. başka aldım o da gitti..

Hatun benim beğendiğim gitmesin deyince fazla bakamadan siparişi geçtim..

Ardından 2290 tane bayan ayakkabısına baktık.. beynim sulandı yeminle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

numara olmazsa iade edebiliyoz mu

Ne iadesi, 3 katı fiyatına sat.

kurşad hocam guldurdun aksam aksam beni yaa....

• quote:

Orijinalden alıntı: balekoglu

valla ben cumartesi aldım. cabani 49.99 tl. dün geldiler. mis gibi ayakkabı. tertemiz. içiniz rahat olsun. hb daya sonuna kadar güvenin. arada hataları olmuyo değil tabi.

müşteri hizmetlerine msj atarak şansını dene bence aldığım ürünün fitatı 2 gün sonra düştü alan diye,çek verebilirler müşteri memnuniyeti adına,yapan yerler oluyor çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagri169

Bu nasıl indirimmiş Bu ayakkabıyı Gitti Gİdiyor'dan 90 liraya aldım.

http://www.hepsiburada.com/liste/converse-star-chevron-127415c-leather-ox-spor-ayakkabi/productDetails.aspx?productId=aykksp127415c&categoryId=60000126

hayırlı olsun hocam da mılletın bahsettıklerı indirimle 10 tl ile 20 tl arasında satılanlar
    bu arada o gosterdıgınız modelın bayanlara olanını morhipo dan 40-45 tl arası almıstım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankizmir -- 17 Ekim 2012; 21:03:02 >

• eyvallah kardeş.
  • Seçelim derken 3 çift ayakkabı arada kayboldu gitti, kargo bedavaya gelsin diye 4. çifti de aldığım ayakkabının kahverengisini alarak tamamladım mecburen. İyi bir fırsattı bana göre 1 Çift ayakkabı yerine 4 çift almış olduk.
  • Tühh bize geçirdiler desene :))
  • begendiğim etnies türü ayakkabıların 42 numarası yok
  • 120 liralık ayakkabıyı 50 liraya verdiler. bide üstüne paramı isteyeceğim.
  • bazı bayan modellerınde stok var ama numara gorunmuyor sızede varmı acaba
  • yine mi yetişemedik :(

• quote:

Orijinalden alıntı: flurry

quote:

Orijinalden alıntı: balekoglu

valla ben cumartesi aldım. cabani 49.99 tl. dün geldiler. mis gibi ayakkabı. tertemiz. içiniz rahat olsun. hb daya sonuna kadar güvenin. arada hataları olmuyo değil tabi.

müşteri hizmetlerine msj atarak şansını dene bence aldığım ürünün fitatı 2 gün sonra düştü alan diye,çek verebilirler müşteri memnuniyeti adına,yapan yerler oluyor çünkü

120 liralık ayakkabıyı 50 liraya verdiler. bide üstüne paramı isteyeceğim.

• Kim açtı bu konuyu ya aksam aksam beynim sulandı yeminle gelecegine pek ihtimal vermemekle birlikte 21 tane ayakkabıyı 400 liraya 6 taksitle aldık bakalım hayırlısı artık

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.