Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hardday

Merdiven altında yapılan ayakkabılar bunlar,malzeme kalitesi idare eder.Bir süre isinizi görür merak etmeyin.

Merdiven altı
    http://www.pames.com.tr/default.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha dün adidasın birebir orjinalini yapan atölyeye baskın yapılıp yaklasık 1.500 koli imha için kamyonlarla emniyete götürüldü. eline ilk aldgnda anlaman çok gûc,adam renkli barkot bile koymuş.Merdiven altı iyi çalısıyor bu ülkede.

• Piyasada bu ürünleri satan başka firma varmi

• Sıkı durun atölye çalışanı bir ayakkabının maliyetini 5 ila 15 lira oldugunu belirtti.Dogruysa pes diyorum.

• ne çok kişiye sebep olmuşuz,söylesem hb. bir taneyi de bana promosyon yollardı herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Göndermezler diye düşünüyorum ama %80 indirim gibi şeyler de yazmışlar...

2 adet dc shoes aldım adamım çeksiz aldım ama buna çek buluncaya kadar ne diyorsun iş yapar mı bu marka? olmadı takas yaparım palet malet dardayız

http://www.hepsiburada.com/liste/dc-shoes-pure-slim-erkek/productDetails.aspx?productId=zddc006sh69ory&categoryId=60000126

http://www.hepsiburada.com/liste/dc-shoes-pure-slim-erkek/productDetails.aspx?productId=zddc006sh70orx&categoryId=60000126&SKU=ZD006SH70ORX29822

sportif adamız vesselam

DC Shoes, Etnies, Marc Ecko iş yapar valla, bunlar ABD de kaykaycı, rapçi ayakkabıları baya rahattır büyük ihtimalle:)

Ben buna hasta oldum valla, umarım gelir
    http://www.hepsiburada.com/liste/navigare-bej-deri-sneaker-erkek/productDetails.aspx?productId=zdna998sh96orr&categoryId=60000126&SKU=ZD998SH96ORR328009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 17 Ekim 2012; 12:32:10 >

• Bu arada ayakkabılarda 1 lira daha indirim olmuş.
  • quote:

Sıkı durun atölye çalışanı bir ayakkabının maliyetini 5 ila 15 lira oldugunu belirtti.Dogruysa pes diyorum.

hacı ne anlatıyon sen ?
  • merhaba,

Biliyorsunuzdur sanırım zidaya.com ve sporena.com kapandı.Rocketinternet e bağlı bu şirketler, bir süre devir için müşteri aradı, ama bulamadı. Bunun üzerine ellerindeki stokları sattılar. Bu stokları da Hepsiburada.com aldı. Şuan bulamadım ama bulunca linkini buraya vereceğim. Doğan holding, internet sorumlusunun bir söyleşisi vardı. Zidaya.com un stoklarını Hepsiburada.com olarak aldıklarını bildiriyorlardı.

Burada büyük indirimle satılan ayakkabıların büyük çoğunluğu( hepsi değil tabi) markası az duyulmuş veya duyulmamış olanlar. Bunkları Hepsiburada nın normal fiyatlardan satmaları çok zor. Zaten kendileri de büyük ihtimalle sudan ucuz almışlardır, Zidaya.com dan.

Ama Dockers gibi markaların ayakkabılarına baktım , "bu sezon" dedikleri ayakkabılar, 159 TL, 179 TL Ben onların 3 adedini pabbuc.com dan bu fiyata almıştım zaten. Yani "bu sezon" değiller. Pabbuc.com un 3 adedini 179 TL sattığı ayakkabının tanesi 179 TL. Merak etmeyin Hepsiburada.com zaten bunlardan müthiş kar ediyor.

Tabi bizim işimize geliyorsa niye almayalım ki? 20 TL ayakkabı, işportada satılıyor ve kalitesi nedir bilmiyoruz. İşine yarayan için iyi bir fırsat. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

Sadece Hepsiburda.com un bu fiyatlardan da kar ettiğini bilelim. Ucuza vermiyor, zaten çok ucuza almıştı.

sağlıcakla

• haber veren arkadaşa teşekkürler 4 çiftte ben sipariş verdim geri kalan iyilerden. Öyle kaliteli sağlam bir ayakkabı beklememek lazım bu kampanyadan. Arada kıyafetlere değişik kombine yapmak için bulunsun evde. Çarşı pazara çok uğrayan biriyseniz bu ayakkabıları sergicilerden zaten bu fiyatlara pazarlıkla alabilirsiniz. Öyle abartılacak bir durumda yok ortada bence.
  • Sabahın 5 inde gördüm. Avcılardan metrobüse bindim söğütlüçeşmede anca sipariş verebildim
    Teşekkürler flurry,
    Allah kahretsin Vodafone

• quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

quote:

Sıkı durun atölye çalışanı bir ayakkabının maliyetini 5 ila 15 lira oldugunu belirtti.Dogruysa pes diyorum.

hacı ne anlatıyon sen ?

Okucan,düşüncen yapamıyorsan bunları suscan HACI ...

• Kaptım 2 tane,
    Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: flurry

ne çok kişiye sebep olmuşuz,söylesem hb. bir taneyi de bana promosyon yollardı herhalde

EYVALLAH KARDEŞİM. SAYENDE BİZDE ZARARA GİRDİK. BEN KENDİME BİŞEY ALMADIM, TEK HATAM EŞİME SÖYLEMEK OLDU. O DA DOLDURDU MAŞALLAH BOTUYDU TERLİGİYDİ BABETİYDİ.:))
  • arkadaslar bu arada bayan ayakkabılarında da aynı ındırım var, bızımkıler bokunu cıkardı varya, annenıze ablanıza , yengelere alacaksanız bence bır bakınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ring

merhaba,

Biliyorsunuzdur sanırım zidaya.com ve sporena.com kapandı.Rocketinternet e bağlı bu şirketler, bir süre devir için müşteri aradı, ama bulamadı. Bunun üzerine ellerindeki stokları sattılar. Bu stokları da Hepsiburada.com aldı. Şuan bulamadım ama bulunca linkini buraya vereceğim. Doğan holding, internet sorumlusunun bir söyleşisi vardı. Zidaya.com un stoklarını Hepsiburada.com olarak aldıklarını bildiriyorlardı.

Burada büyük indirimle satılan ayakkabıların büyük çoğunluğu( hepsi değil tabi) markası az duyulmuş veya duyulmamış olanlar. Bunkları Hepsiburada nın normal fiyatlardan satmaları çok zor. Zaten kendileri de büyük ihtimalle sudan ucuz almışlardır, Zidaya.com dan.

Ama Dockers gibi markaların ayakkabılarına baktım , "bu sezon" dedikleri ayakkabılar, 159 TL, 179 TL Ben onların 3 adedini pabbuc.com dan bu fiyata almıştım zaten. Yani "bu sezon" değiller. Pabbuc.com un 3 adedini 179 TL sattığı ayakkabının tanesi 179 TL. Merak etmeyin Hepsiburada.com zaten bunlardan müthiş kar ediyor.

Tabi bizim işimize geliyorsa niye almayalım ki? 20 TL ayakkabı, işportada satılıyor ve kalitesi nedir bilmiyoruz. İşine yarayan için iyi bir fırsat. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

Sadece Hepsiburda.com un bu fiyatlardan da kar ettiğini bilelim. Ucuza vermiyor, zaten çok ucuza almıştı.

sağlıcakla

haklısın dostum.,bu fiyata gayet güzel ayakkabı satılabildiğini pabbuc.com dan gördük,bazı markalı ayakkabılşarın bile kalite olarak bunlardan farkı olmamasına rağmen gözümüzü fahiş fiyatlara alıştırdıkları için bize bu fiyatlar çok deli geliyor,vesselam bir işe yarayıp bayram üzeri millete sebep olduysak ne mutlu bana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

quote:

hacı ne anlatıyon sen ?

Okucan,düşüncen yapamıyorsan bunları suscan HACI ...

git sigortalı bir iş bul burda kimseyi ikna edemezsin 20 tlye pazarda ankara lastiği satmıyorlar keko
    http://www.hepsiburada.com/liste/xti-koyu-kahverengi-bagciksiz-ayakkabi-erkek/productDetails.aspx?productId=zdxt271sh22axx&categoryId=60000126&SKU=ZD271SH22AXX358072

şu modelin aynısından deride değil nasıl desem çöpünü bul 20 liraya ben dhye bir daha girmem onu bırak xti marka ispanyoldur madridde git bunu aynısını 50 eurodan aşağı modeli yok sen gelmiş hala merdiven altı yok şu yok bu annatıon

• Kendi tarzıma uygun ürünlerin hepsi tükenmiş. Ancak bir çift alabildim. Fırsat için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 spariş verdim gelsin bakalım begenmezsek gerı yollarız
  • sabah 7 de 3 çift anca kapabildim ,bu saate iyi dayanmış
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.