Şimdi Ara

hepsiburada ayakkabılarda indirim (39,90 tl)/kampanya bitti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
7
Favori
53.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hardday

quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

quote:

Sıkı durun atölye çalışanı bir ayakkabının maliyetini 5 ila 15 lira oldugunu belirtti.Dogruysa pes diyorum.

hacı ne anlatıyon sen ?

Okucan,düşüncen yapamıyorsan bunları suscan HACI ...

git sigortalı bir iş bul burda kimseyi ikna edemezsin 20 tlye pazarda ankara lastiği satmıyorlar keko
    http://www.hepsiburada.com/liste/xti-koyu-kahverengi-bagciksiz-ayakkabi-erkek/productDetails.aspx?productId=zdxt271sh22axx&categoryId=60000126&SKU=ZD271SH22AXX358072

şu modelin aynısından deride değil nasıl desem çöpünü bul 20 liraya ben dhye bir daha girmem onu bırak xti marka ispanyoldur madridde git bunu aynısını 50 eurodan aşağı modeli yok sen gelmiş hala merdiven altı yok şu yok bu annatıon

HACI oku ! ordan burdan okudugunla gelme bana. Aldıysanda hayırlı olsun,bende olsam markayı geçtm sırf 1-2 sene götürsün diye gene alırım o fiyata.Olay başka sen anlamadın HACIM. Gule gule kullan.Hadi gülüm benim iyi günler diliyorum sana.

Maliyet olarak sadece malzeme dersek zaten öyle fiyatlarda ayakkabılar...Adidas,nike,reebok,converse,asiscs artık ne varsa maliyeti en fazla 20 lira malzeme olarak
    ama sonra vergisi,gümrüğü,reklamı,çalışanı vs derken fiyatlar artıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: flurry

quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

ürünler cidden bedava ancak kargo fiyatları bu seviyedeki bir site için çok uçuk 5çift ayakkabı 25tl kargo istiyor birçok kredi kartında bedava kargo limiti 300tl öncede kitap vs. satın alıp bedavaya getirebiliyorduk hepsiburadadan uzun zamandır kargo ücreti yüzünden alışveriş yapmıyordum birkaç markalı ayakkabı için bu seferlik yaptım

evet hb. nin kargo ücretleri çok fahiş düzeyde,zaten kargo ücretlerinden çıkarıyorlar bu indirimlerin acısını bir nebze ,ben geçenlerde hb den almak için sepete koyduğum 5 ürün için 21 lira kargo ücreti çıkardı aynı ürünleri hızlıal dan sipariş verince sadece 4,5 lira kargo ücreti ödedim varın siz düşünün .

millet goldu hızlıalı vs beğenmiyor ama kargolama şartları çok uygun geçen hafta golddan ayrı ayrı 3 sipariş verdim 2.5liralık kart okuyucuda bile kargo ücreti yoktu +taksit yapmak için alt sınır yok +1haftada bütün siparişlerim adresime teslim edildi bu kafayla hepsiburada çok müşteri kaybeder 2006 yılından beri üyesiyim her geçen gün cazipliğini kaybediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: flurry

quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

ürünler cidden bedava ancak kargo fiyatları bu seviyedeki bir site için çok uçuk 5çift ayakkabı 25tl kargo istiyor birçok kredi kartında bedava kargo limiti 300tl öncede kitap vs. satın alıp bedavaya getirebiliyorduk hepsiburadadan uzun zamandır kargo ücreti yüzünden alışveriş yapmıyordum birkaç markalı ayakkabı için bu seferlik yaptım

evet hb. nin kargo ücretleri çok fahiş düzeyde,zaten kargo ücretlerinden çıkarıyorlar bu indirimlerin acısını bir nebze ,ben geçenlerde hb den almak için sepete koyduğum 5 ürün için 21 lira kargo ücreti çıkardı aynı ürünleri hızlıal dan sipariş verince sadece 4,5 lira kargo ücreti ödedim varın siz düşünün .

bende bonus kartın puanlarıyla alacaktım 26tl kargoyu görünce bari 6 taksit alıp bedava kargo avantajını kullanıyım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RRoRR

sıcak sıcak mı yoksa kekliyorlarmı karar veremedim siparişi gelen oldumu ?

hepimiz bu gece verdik siparişi 10 saatte gelemeyeceğine göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zykons

quote:

İstanbul'da yaşayanlar için gelebilir sevgili dostum.
  • Ing Bonusla 75TL ustu kargo bedava mi? Deneyen var mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zykons

quote:

İstanbul'da yaşayanlar için gelebilir sevgili dostum.

Gelmez. İşlem sırası var , gün içinde kargo gönderim saatleri var. vs vs.

dün sipariş verenler bugün kargo saatinde kargoya verilir kargocununda gönderi çıkarttığı saatleride hesaba katarsak dün sabah erkenden sipariş veerirsen ertesi gün elinde olur en erken biçimde.

• 4 çift aldım ama kesin numaralar tutmıycak ona eminim :)) genelde hep böyle oluyo şansıma
  • sanırım ayakkabılar hb nin batan zidaya ve sporena dan devir aldığı ayakkabılar.muhtemelen ayakkabıları kilo hesabı satın almıştır
    tanesi 5 tl ye falan geldiyse kargodan karı da eklenince hb batan gemiden baya kar edecek...
    doğru düzgün bir stok takibi yapamazlarsa alanları büyük karışıklık bekliyor.
    ben de aldım gerçi...
  • ya ne olcak gelirse gelir gelmezsede paramızı geri verirler.sonuçta hepimiz kredi kartı ile aldık.en kötü bankadan alırız paramızı bu kadar dert edinmeyin.biraz paramızı işletirler gelmezse bizede az heyacan olur o kadar.sonuçta kaybetcek birşey yok ama gelirse bu kadar ucuza kapatmış olcaz ayakkabıları.
  • evet bende bağcıklı model aldım acıklamada bağcıksız geçiyordu , yinede resmi baz aldık artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu markaların iyileri hangisi arkadaslar.. Anlayan birisi yanıt versin ona göre alalım..

Ben suanda stoneblue, true point, fabio lucetti baktım.. Bunlar nasil önerebileceginiz markalar nedir??

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Bu markaların iyileri hangisi arkadaslar.. Anlayan birisi yanıt versin ona göre alalım..

Ben suanda stoneblue, true point, fabio lucetti baktım.. Bunlar nasil önerebileceginiz markalar nedir??

internette aratsan sonuçta hepsi bilinmedik marka.belki internette aratsan daha mantıklı cvp bulursun.benimki sadece öneri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Bu markaların iyileri hangisi arkadaslar.. Anlayan birisi yanıt versin ona göre alalım..

internette aratsan sonuçta hepsi bilinmedik marka.belki internette aratsan daha mantıklı cvp bulursun.benimki sadece öneri.

Arattık doğru düzgün bir bilgi bulamadım.. Belki kullanan bilen ayakkabıya markalara merakı olan bir arkadas vardır..

• marka secerken zizigo.com da olan markalari almakta yarar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

sanırım ayakkabılar hb nin batan zidaya ve sporena dan devir aldığı ayakkabılar.muhtemelen ayakkabıları kilo hesabı satın almıştır
    tanesi 5 tl ye falan geldiyse kargodan karı da eklenince hb batan gemiden baya kar edecek...
    doğru düzgün bir stok takibi yapamazlarsa alanları büyük karışıklık bekliyor.
    ben de aldım gerçi...

Dostum dediğin gibi olsa tedarikçiden bekleniyor demezdi adamlar stoktan yollardı ürünü. şimdi siparişler girildiğinde aboow deyip biz nettik laa deyip farkına varacaklar bu fiyata ayakkabı satsalar tüm ayakkabı sitleri gümler onun için mümkünatı yok diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

Ing Bonusla 75TL ustu kargo bedava mi? Deneyen var mi?

Ücretsiz Yurtiçi Kargosunun bulunduğu sayfadan sonra GG bonus kampanyasından kazandığım bonuslarla ödeme yapmak için ING bonus kart bilgilerimi girdim. Girdikten sonra bonuslarımda ödemek istediğimde 20TL kargo parası çıkardı karşımda, zaten ayakkabılar(4 tane aldım) uygun fiyatlı olduğundan kargoyu ödemeye razıydım fakat sipariş maili geldiğinde kargonun ücretsiz olduğunu gösteriyordu. ING internet bankacılığından baktım; bekleyen işlemlerde sadece sepetimdekilerin tutarı kadar bir para görünüyordu. Demek ki kargo ücreti görünmesine rağmen alınmamış... Pek bi sevindim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rude.

quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

quote:

Orijinalden alıntı: rude.

quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

fiyatlar hatalı değildir muhtemelen. bu ayakkabıların maliyeti gerçekten çok az, bir arkadaşım ayakkabıcı. geçen gün 20 liraya almıştım ben de. birçok yerde de şok indirim adı altında 20-30-40 liraya güzel ayakkabılar alabiliyorsunuz. 20 liraya çok yerde ayakkabı gördüm şahsen.

Niyeyse bi biz göremiyoruz

demek ki sende bir şeyler var.

ayakkabı bu :

böyle 2 ayakkabı daha aldım bu fiyatlarda ve farklı sitelerden. şimdi inandın mı. buraya gelip yalan mı söyleyeceğiz. kişi kendinden bilirmiş işi.

Evet sorun bende yada burada ki 5'er 10'ar çift alanlarda sen normalsin biz anormaliz..

Susuyorum sen haklısın kardeşim benim..

Hayırlı olsun ayakkabıların..

akmerkez'e git, adam 1000 tl verip ayakkabı alıyor, o zaman "yüzlerce kişi alıyorsa yanılıyor olamazlar, ben de alayım" diyerek gidip 1000 tl verip ayakkabı alalım :) alanlara hayırlı olsun, ben de 2 çift aldım fakat abartmayalım lütfen.

• ayakkabılar çok değişik dimi arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.