Şimdi Ara

HepsiBurada.com Rezalet !!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
2.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yengene söle de bak bakiyim nasıl ödüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrezerLatifçi

yengene söle de bak bakiyim nasıl ödüyor

hocam gün içinde en güzel mesajı aldım aslında antıksızda gelmiyor deil ama yengem nerden bulcak parayı :D 2016 lira boru deil :D o parayı kazanmak için ben bir sürü kod yazıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzeberusx1

Arkadaşlar bir Rezaletin İçine düştüm ..
    Hepsiburada.comdan dayımın Oğlu Yaklaşık 2 ay Önce Birşeyler Almıştı Ona İnanıp Sesimi Çıakrtmadım İlk Başlarda
    Alınan Şeylerde Tabi Benim Hesabım Üzerinden ..
    Dayı Oğlu dediki Buraya gelcek Ben Burdan Alırım İyi Güzel 3-4 gün içinde siparişleri geldi filan
    Parayı Nerden Bulduğunu İlk Başlarda Bilmiyordum ...
    Dün Hepsiburada.comdan Böle Atarlı Bi Ablamız Aradı Sanırsın Irzına Geçmişiz Gibi Konuşuyor Töbe Töbe
    Her Neyse Benim Sözde Dayımın Hesabından Dolandırıcılık Yapmamla Suçluyor .. :@
    Dayım Hesabını Kontrol Ettiğinde Sanırım Bi Dilekçemi ne vermiş ..
    Herneyse Dayım In verdiği Dilekçe ile Banka Hepsiburada.com a Ödemesini Yapmamış
    Şimdi hepsiburada.comda Beni Arıyor parayı Siz Ödemelisiniz Yoksa savcılığa Filan vercez vsvs
    bu durumda Napmalı ..
    bi bilgisi olan daha önce başına gelen biri varmı ?

dostum dayı oğlun siteden aynı anda mal alıp bankamatikten tüm parayı çekip hb yi taklayamı getirmiş nasıl yani hbden birşey alınca normalde direk hb hesabına geçiyor para

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Arkadaşlar bir Rezaletin İçine düştüm ..
    Hepsiburada.comdan dayımın Oğlu Yaklaşık 2 ay Önce Birşeyler Almıştı Ona İnanıp Sesimi Çıakrtmadım İlk Başlarda
    Alınan Şeylerde Tabi Benim Hesabım Üzerinden ..
    Dayı Oğlu dediki Buraya gelcek Ben Burdan Alırım İyi Güzel 3-4 gün içinde siparişleri geldi filan
    Parayı Nerden Bulduğunu İlk Başlarda Bilmiyordum ...
    Dün Hepsiburada.comdan Böle Atarlı Bi Ablamız Aradı Sanırsın Irzına Geçmişiz Gibi Konuşuyor Töbe Töbe
    Her Neyse Benim Sözde Dayımın Hesabından Dolandırıcılık Yapmamla Suçluyor .. :@
    Dayım Hesabını Kontrol Ettiğinde Sanırım Bi Dilekçemi ne vermiş ..
    Herneyse Dayım In verdiği Dilekçe ile Banka Hepsiburada.com a Ödemesini Yapmamış
    Şimdi hepsiburada.comda Beni Arıyor parayı Siz Ödemelisiniz Yoksa savcılığa Filan vercez vsvs
    bu durumda Napmalı ..
    bi bilgisi olan daha önce başına gelen biri varmı ?

dostum dayı oğlun siteden aynı anda mal alıp bankamatikten tüm parayı çekip hb yi taklayamı getirmiş nasıl yani hbden birşey alınca normalde direk hb hesabına geçiyor para

ne bok yedi bilmiyorum ben kendim yazılımcıyım ben bile heriff in naptığını çözemedim siz düşünün ..

• HepsiBuradan'ın bir rezaletini göremiyorum ben burada.
  • quote:

quote:

hocam gün içinde en güzel mesajı aldım aslında antıksızda gelmiyor deil ama yengem nerden bulcak parayı :D 2016 lira boru deil :D o parayı kazanmak için ben bir sürü kod yazıyorum :D

bak hocam bence senin derdini bi ben anladım şu forumda işin özeti kurnaz bi kuzenin var git kulağına asıl dayının yengesine söle oğlun böle böle yaptı paramı verin diye sonra kıyamet kopacak yok veremiyolarsa forumdan adam topla kuzeni dövmeye gidelim hastanelik olsun

• quote:

quote:

quote:

bak hocam bence senin derdini bi ben anladım şu forumda işin özeti kurnaz bi kuzenin var git kulağına asıl dayının yengesine söle oğlun böle böle yaptı paramı verin diye sonra kıyamet kopacak yok veremiyolarsa forumdan adam topla kuzeni dövmeye gidelim hastanelik olsun

kardeşim harbi kaynak adamsın ya :D bilmiyorum yapcam bişeyler sonu nolcak hayrola .. :d

• İşlemlerin yapıldığı bilgisayar senin bilgisayarın değil ise,
    Teslimatın yapıldığı adres, senin adresin değil ise,
    Kargo teslim tutanağındaki imza senin imzan değil ise,
    senin için bir sorun yok.
    Dayına söyle, bankaya verdiği dilekçeyi geri alsın, çocuklarım alışveriş yapmış, kabul ediyorum desin. Olay Kapanır.

Buna yanaşmıyorlarsa herkesten önce davran, Sen git savcılığa dilekçe ver,
    Benim HB şifremi çalıp kullanmışlar, adımı kullanarak işlem yapmışlar, malları teslim alınca da bana oğul birlik olup ödeme yapmamak için itiraz etmişler de.

Yok bu işler senin bilgin dahilinde olduysa, senin İP adresinden sipariş verildi ise, kargo tutanağına imza attıysan, sen de bu işin içindesin. Dayıoğluyla koğuş arkadaşı olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferther -- 20 Mart 2013; 9:16:46 >
  • Olay başlı başına saçma geldi bana.
    Şimdi bu kuzen dediğin kişi dayının oğlu mu?

Evetse dayına diyeceksin ki madem dünyaya getiriyorsun, getirdiğin varlığın eylemlerinden sorumlu ol. Öde diyeceksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada.com a laf atmayın, çok iyi yapıyorlar işlerini !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 20 Mart 2013; 9:51:47 >
  • Ah bir de anlatabilse..
  • Konuyu ve yorumların tamamını okudum inanın bana bir şey anlamadım
    Hepsiburada.com, hesabına para geçmeden hiç bir ürün göndermez hesabına para geçtikten sonra ürünleri kargolar ve gönderir alıcı ürünü aldıktan sonra hepsiburada'nın işi biter ödemeler konusunda kredi kartı numarası çalınması gibi sıkıntılar yaşanırsa da banka ile ürünü alan kişi arasında işlemler başlar diye biliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferther

İşlemlerin yapıldığı bilgisayar senin bilgisayarın değil ise,
    Teslimatın yapıldığı adres, senin adresin değil ise,
    Kargo teslim tutanağındaki imza senin imzan değil ise,
    senin için bir sorun yok.
    Dayına söyle, bankaya verdiği dilekçeyi geri alsın, çocuklarım alışveriş yapmış, kabul ediyorum desin. Olay Kapanır.

Buna yanaşmıyorlarsa herkesten önce davran, Sen git savcılığa dilekçe ver,
    Benim HB şifremi çalıp kullanmışlar, adımı kullanarak işlem yapmışlar, malları teslim alınca da bana oğul birlik olup ödeme yapmamak için itiraz etmişler de.

Yok bu işler senin bilgin dahilinde olduysa, senin İP adresinden sipariş verildi ise, kargo tutanağına imza attıysan, sen de bu işin içindesin. Dayıoğluyla koğuş arkadaşı olursun.

hocam bilgisayarım dmca server dhcp client filan var yanı pc ile hiçbirşey elde edemezler fakat kargoda ne yazzıkki benim adım yazıyor ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Hepsiburada.com a laf atmayın, çok iyi yapıyorlar işlerini !

şikayetvar.com a bakmanı öneririmm ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

Hepsiburada.com a laf atmayın, çok iyi yapıyorlar işlerini !

şikayetvar.com a bakmanı öneririmm ...

ben memnunum, zamanında sıkıntılı zamanları vardı ama büyük ölçüde aştılar

• hepsiburada.com'un rezilliğini göremedim diyenler buna ne diyecek bakalım

geçenlerde 24 kg dumbell seti aldım 20 kilo ağırlık geldi

• banada tuhaf geldi..hepsiburada com dayına bir dilekçeyle para iadesi yapmaz işi sorgular ve gerekli mercilere başvurur telefondada çemkirmez eğer dayın bankaya dilekçe vermişse bir dilekçeylede hepsiburada com para iadesi yapmaz mahkemenin dava sonucuna göre hareket eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimone

Konuyu ve yorumların tamamını okudum inanın bana bir şey anlamadım
    Hepsiburada.com, hesabına para geçmeden hiç bir ürün göndermez hesabına para geçtikten sonra ürünleri kargolar ve gönderir alıcı ürünü aldıktan sonra hepsiburada'nın işi biter ödemeler konusunda kredi kartı numarası çalınması gibi sıkıntılar yaşanırsa da banka ile ürünü alan kişi arasında işlemler başlar diye biliyorum...

doğru biliyosun ama bazı ayrıntıları eksik biliyosun sadece.

şöyle, tabiki hepsiburada parayı almadan kimseye ürün satmaz. bu söylediğin yanlış değil. ama şöyle bir ayrıntı var burda, o para hemen hepsiburada ya geçmiyo, ay başı gibi belli tarihler var o tarihlerde hepsiburada o parayı bankadan devralır.

ha diyelim ki sen kredi kartının borcunu ödemedin, gene hepsiburada ile bi işin olmaz, banka seni bulur ve o parayı alır, hepsiburada nın ruhu duymaz (ki sen de bunu yazmışsın ve doğru yazmışsın)

ama gel gelelim, şöyle bi durum var, mesela sen bugün kredi kartı ile alışverişi yaptın, sorna da daha aybaşı gelmeden bankana gidip "bu alışverişi yapan kişi ben değilim, sanırım kart bilgilerim çalınmış vs vs..." diye bir bildirimde bulunursan işte ozaman işin içine hepsiburada'da girer. banka gidip hepsiburada yı arar ve bir dolandırıcılık durumu olduğu şüphesi olduğunu bildirir. bu durumda sen hepsiburada ile yüz-göz olursun.

peki bu sistem neden var? çok düşünmeye gerek yok, mesela diyelim ki bu ay hepsiburada'dan 10TL lik bir ürün aldın kredi kartın ile (ve sorunsuzca paranı ödedin) sonuçta sen bu ürünü aldığında kart bilgilerin hepsiburada'ya geçti bi kez, adamlar (isteseler) artık o bilgileri kullanarak senin kartın üzerinden başka bir ürün satmış gibi para çekebilirler. tabiki bunu yapacak olsalar bu açık dolandırıcılıktır. işte bu durumda sen bankana "bu ürünü ben almadım" deme hakkına sahipsin. bu durumda banka da gidip hepsiburada'yı sorgular.

bu sadece bir örnek, tabiki gerçek hayatta hepsiburada yada başka bir alışveriş sitesi (beyinsiz değilllerse) böyle birşey yapmazlar.

• Sonuç ne oldu ? Dayın kabul ettimi ödemeyi etmediyse git o aldıkları ürünleri ellerinden al en azından satar ödersin biraz zararın olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

hepsiburada.com'un rezilliğini göremedim diyenler buna ne diyecek bakalım

geçenlerde 24 kg dumbell seti aldım 20 kilo ağırlık geldi

kardeşim aynı olay bedede oldu 21,5 gönderdiler ta nezaman başvurdum 6 ay filan oldu ne bi aradılar ne bi sordular ama paraya gelince aramayı biliyorlar şikayet var.com a dün şikayet etmiştim kadın sözde bugün ölen a12 ye kadar arıycaktı aramadı hayret ettim o.O
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.