Şimdi Ara

Hepsiburada Damat Takım Elbise 69,90 (Ürünler Tükendi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
2
Favori
16.790
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: na9n

quote:

Sn.**** ****,

0040191401 numaralı siparişinizde bulunan

" Damat Erkek Takım Elbise - 2D05gv79505001-Siyah-52 " ürünü,

tedarikçimiz tarafından temin edilememiştir.

Dilerseniz aynı fiyata farklı ürünler seçebilir yada bu ürünün siparişini
    iptal edebilirsiniz.Gecikmeden dolayı özür dileriz.

Dilerseniz "http://www.hepsiburada.com/musteri.aspx?sid=1" linkinden bize ulaşabilirsiniz.

Hepsiburada.com

http://www.hepsiburada.com

şeklinde bir mail alınmış ve aşağıdaki süreç gerçekleşmiştir:

quote:

tedarik (40191401)
    Tarih / Saat
    Soru: Merhaba,

Maillere geç yanıt verme sizde.
    Mailleri okumadan yanıt verme sizde.
    Ürünleri temin/tedarik edememe sizde.
    Ürün temininde genel sıkıntı sizde.
    Geç kargo teslimatı sizde, kargoya dair maillere otomatik yanıt sizde.
    Sistemdeki hatanızdan dolayı mail kutularını doldurmak, şikayet edilmesine rağmen bir özür dahi dilemeden konuyu kapatmak sizde.
    Çok daha mütevazi söylemlerle piyasada bulunan firmalar tedarik sıkıntısı çektiğinde "muadil ürün" önererek ya da hediye çeki yükleyerek müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışırken, "...“son 5 yılın en hızlı büyüyen şirketi”, “en iyi online mağaza” gibi alanlarda çok sayıda ödülün..." gibi ifadelerle övünerek "ya yerine bir şey alın ya da iptal edin" yaklaşımı sizde.

Ancak halen çok kazanıyorsunuz, çünkü üçüncü dünya kapitalizminde işleyiş böyle.

Ürün bedelinin kredi kartıma iadesini talep ediyorum.

İyi günler.
    30.10.2012 12:38:09
    Cevap: Siparişiniz iptal edilmiş durumdadır. Üyeliğinize gönderilen dekontu reddetmeniz durumunda geri ödemeniz gerçekleşecektir.

Saygılarımızla

30.10.2012 17:27:25
    Soru: Kitabı da temin edemediniz? Kitabı neden iptal ettiniz? Benim böyle bir talebim oldu mu? Temin edemediğiniz ürünün yanına "iptal bonusu" mu bu? İşte yukarıda yazdığım ve yanıt verme ihtiyacı dahi duymadığınız uygulamalarınıza "anında" bir örnek ile cevap veriyorsunuz. Baştan savma işlemlerinizden bir tanesi daha. Tebrikler.
    30.10.2012 17:32:20
    Cevap: Merhabalar
    Siparişiniz iptal oldu olarak gözükmektedir. Üyelik sayfanıza gönderilen alacak dekontunu reddetmeniz durumunda geri ödemesi en kısa sürede hesabınıza aktarılacaktır.
    Saygılarımızla.

30.10.2012 17:53:06
    Soru: "Siparişiniz iptal oldu olarak gözükmektedir." ne demek? Sanki gökten zembille mi indi iptal olma olayı? Ben neden oldu diyorum, siz iptal oldu diyorsunuz. 2 (İKİ) ürün vardı sepette, mail attınız temin edemedik dediniz. Bi sürü sallamadığınız hususları da ekleyerek "tamam iptal edin" dedik, tuttunuz komple sepeti iptal ettiniz. Neden diyorum, iptal olmuş diyorsunuz. O zaman kitap neden hala satışta?
    30.10.2012 18:17:00
    Cevap: Merhabalar
    Siparişiniz tedarik edilemediği için iptal edilmiştir. Üyelik sayfanıza gönderilen alacak dekontunu reddetmeniz durumunda geri ödemesi en kısa sürede hesabınıza aktarılacaktır.
    Saygılarımızla.

Sepetteki diğer ürün:http://www.hepsiburada.com/liste/uluslararasi-hukuk-1/productDetails.aspx?productId=kseckin20036&categoryId=1506021&SKU=KSECKIN20036

Usandım artık!

iyide senin karşında bi insan , bi duygusal varlık yokki. daga taşa konuşmuşsun otomatik cevaplamışlar.
    bi mesaj daha yaz. mister compiter zıt nedir de :) devreleri yansın patlasın makine.
    şaka bi yanada insanları muhattap almayan hepsiburadaya

• ürünler tedarik edilemiyor bahanesiyle iptal etmişlerse ve aynı ürünü yeni fiyattan satışa çıkarmışlarsa Tüketici hakem heyeti sizi bekler.. dekontu sitede bekletin ve hiç kullanmayın.. THH dilekçe örneklerinden bulun, olayı uzun uzadıya yazın. gelen mesajları falan ek olarak ekleyin.. belki uzun sürer ama paşa paşa gönderirler takım elbisenizi..

ama yok yanlış fiyattan dolayı göndermemişlerse hakları var, alışverişi yapmadan önce okumadan geçtiğiniz sözleşmede onunla ilgili maddeler var
  • arkadaşlar iş yerindeki arkadaşlarda dahil olmak üzere 4 takım elbise aldık kargo parası ödememek için garanti bankasıyla 75 tl üzeri 2 takım elbise ve yine 75 tl üzeri olması adına 2 takı elbise aldık

yani toplamda 2 alısveriş ve her alışverişte 2 takım elbiseden 4 takım

arkadaşlara dedim mail geldi iptal edin diye arkadaşlar da et ozaman dediler ve iptalini istedim .sonra kendi almıs oldugum diger alışverişi iptal ettirmedim dedim belki gönderirler veya göndermeleri için uğraşırım .

buraya kadar herşey normal şimdi iyi dinleyin

aldığım takım elbisenin herbirine 1 milyon küsür puan veriyodu 2 tane elbiseye 2milyon 300 puan gibi bişiydi

sipraişi dün iptal ettim ama iptal ettiğime puan vermemiş ama iptal etmediğim alışveriş için kalan 2 takıma 2milyon 300 puan vermiş buda yaklaşaık 40 ytl yapıyo.

şimdi bu 40 ytl hediye puanım banamı kalıyo :)
  • Takım elbisem bugün geldi,

Yazlık kumaş var üstünde ve kumaşı bir garip pütürlü bir kumaşı var benim sevdiğim tarzda değil miş .. Takım elbiseyi damat'a götürsem değiştirirler mi :D

Takım elbisenin üstünde 580 küsürlük bir etiket var fatura götürmeden takım elbiseyi götürsem mi acaba ? Hediye geldi diyip başka alıcam desem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Takım elbisem bugün geldi,

Yazlık kumaş var üstünde ve kumaşı bir garip pütürlü bir kumaşı var benim sevdiğim tarzda değil miş .. Takım elbiseyi damat'a götürsem değiştirirler mi :D

Takım elbisenin üstünde 580 küsürlük bir etiket var fatura götürmeden takım elbiseyi götürsem mi acaba ? Hediye geldi diyip başka alıcam desem :D

hangi takım elbiseyi almıştınız model olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_188

quote:

http://www.hepsibingo.com/liste/productDetails.aspx?productId=aykorkt4551101&categoryId=60000750

• quote:

UP

Anadolu yakasında DS damat nerde var ? Damatın sitesinden baktım sadece bağdat caddesi gözüküyor benim bildiğim kozyatağı courfour'da da vardı bir gariplik yokmu birde ilk sorumada cevap verirseniz :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert_188

quote:

http://www.hepsibingo.com/liste/productDetails.aspx?productId=aykorkt4551101&categoryId=60000750

aha, işte ondan bende almıştım hem de 2 takım.. birazdan görecez bakalım.. bizim kargocuların eli amma yavaş yav. :S

• Takımı mağazadan değiştirmeyi deneyen arkadaşlar olursa sonuçları buraya yazsın belki ben de deneyebilirim değiştirmeyi kargo gelmek üzere benim gelsin de bakacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

Takımı mağazadan değiştirmeyi deneyen arkadaşlar olursa sonuçları buraya yazsın belki ben de deneyebilirim değiştirmeyi kargo gelmek üzere benim gelsin de bakacağım

Yarın gideceğim denerim sonucu yazarım buraya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

Takımı mağazadan değiştirmeyi deneyen arkadaşlar olursa sonuçları buraya yazsın belki ben de deneyebilirim değiştirmeyi kargo gelmek üzere benim gelsin de bakacağım

Yarın gideceğim denerim sonucu yazarım buraya.

bende mont almiştim beklemedeyim
  • Arkadaşlar benim takım elbise de geldi. Ürün aşağıdaki

http://www.hepsiburada.com/liste/ds-damat-erkek-takim-6h05cp01550a01/productDetails.aspx?productId=aykorkt1550a01&categoryId=60000750

48-50 arası beden giyiniyorum, 50 beden sipariş vermiştim. Üstüme tam oturdu slimfit bir takım, yanında numune olarak 3 tane de Dove man duş jeli bırakmışlar.
  • Kargo geldi ve adamlar yaş yere yatmadığını gösterdi biz de sazan gibi atladık.Açık mavi dikine çizgili olanı almıştım.Markaya bakıp almak yok bir daha bu bana ders olsun.Ürünün kalitesi kötü bu ürüne damat markasını nasıl basmışlar hayret yani.Yine de 70 liraya göre işe yarar ancak yazın giyilir. çok çok ince ben hayatımda böyle ince bir ceket görmedim.Bedeni tam oldu 50 giymeme rağmen 52 almıştım tam oldu üstüme.
  • http://www.hepsibingo.com/liste/productDetails.aspx?productId=aykorkt4551101&categoryId=60000750

Bu ürünü almıştım , Mağzaya gittim değiştirmek için Hepsiburada.com 'dan alınmış olup bana hediye edildi dedim , Adam biz hepsiburada.com'a ürün vermiyoruz onlar 2. el gibi satış yapıyorlar dedi Bizim bir bağımız yok onlarla o yüzden değiştiremeyiz dediler. Hani gitmek isteyipde değiştirmek isteyen olursa avcunu yalayacak gibi.

Bu arada sadece ceketini giydim üstüme ve ,

Kumaşı çok garip , zaten benim aldığım ürünün kumaşı bir garipdi pütürlü bir yüzeyi var.
    Kumaşı İnce Baharda ve yazları giyilecek ama asla Kışın giyilmeyecek bir takım elbise , tam baharlık ve yaz için üretilmiş.
    Dikişi kesimi güzel beğendim.

Takım elbiseyi beğendim kısacası ama mavi yerine aynı kumaşın siyahını almak isterdim keşke değiştirselerdi.

• arkadaşlar takımların nerdeyse hepsi %100 cotton du öyle yazıyorsu yani bişi beklememek lazım. takım elbise gibi düşünmemek lazım. ennihayeti pamuk. pamuklu takım elbise de böyle olur olsa olsa. bi tek şu meşhur stoğu bitmeyen 52 beden damat yün dü. onu da kimseye göndermediler zaten
  • ben de 2 tane aldım biri kanvas gibi olan pamuklu yazıyor değişik biraz diğeri %53 keten yün ve polyester sanırım diğer arkadaşlarınkide keten ağırlıklı pütürlü gibi olması ondan baya seyrek kumaş yazlık ve dar kalıp 52 giyiyorum normalde 54 aldım çok az büyük oldu 52 si kesin dar olurmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Damat Erkek Takım Elbise - 2D05gv79505001-Siyah-52
    1 Adet | Tedarikçi firmadan bekleniyor

sipariş takibi bölümünde öyle yazıyor ama herkese mesaj yolladılar avcunuzu yalayın göndermiycez diye şerefsiz herifler..

bana göndermediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Damat Erkek Takım Elbise - 2D05gv79505001-Siyah-52
    1 Adet | Tedarikçi firmadan bekleniyor

sipariş takibi bölümünde öyle yazıyor ama herkese mesaj yolladılar avcunuzu yalayın göndermiycez diye şerefsiz herifler..

bana göndermediler

biz hemen şiparişi iptal ettik marifetmiş gibi gitti güzelim takım

• benim takım elbise sorunsuz geldi.ne toz vardı nede yünlenme.cillop gibi geldi ama 56 beden almıştım dar geldi :) :D galiba zayıflamam gerek.pant. denemedim bile ::D 499 yazıor etiketinde. 150 liradan verebilirim isteyene desem yüzssüzlük mü yapmış olurum :)
  • hepsi burada ile olan diyaloğumuz

kargo (12709641)Tarih / SaatSoru: ürünüm neden kargolanmıyor !!! mail adresime tedarik edilmeiyor iptal edin diye mail atmıssınız .ozaman neden sattınız ? ? ?

ben diğer ürünlerin iptalini verdim ama bununkini vermeyeğim ve ürünüm gelmediği taktirde tüketici halarıyla hakkımı arayacağım

acil cevap lütfen 30.10.2012 20:42:33 Cevap: Merhaba,

Ortalama gönderim süresi ürün gruplarına göre değişebilmektedir. Süper Hızlı Gönderi'deki ürünler 24 saat, genel olarak diğer ürünler ise ortalama 7 iş (Cumartesi - Pazar Hariç) gününde kargoya verilebilmekte olup nadiren tedarik sürecine bağlı olarak kısa süreli gecikmeler yaşanabilir, bu durumda size e-mail ile bilgi verilir. Ayrıca bazı ürünler sipariş üzerine üretildiğinden teslim süresi daha uzun olabilir
    Saygılarımızla

30.10.2012 22:02:27 Soru: 12709641 nolu siparişim temin edilemediğinden iptal etmem istenmiş mail adresimde .bunun gibi 5 siparişim ve ben 4 ünü iptal ettim ama 12709641 nolu siparişimi iptal etmek istemiyorum ben alırken ürün vardıda aldıktan sonramı ürün tedarik edilemiyor lütfen acilen bi acıklama istiyorum

bu arada tedarik edilmeiyor diye iptal etmemi istemeniz sizce ne kadar doğru ? 31.10.2012 00:59:11 Cevap: Merhaba,

Ortalama gönderim süresi ürün gruplarına göre değişebilmektedir. Süper Hızlı Gönderi'deki ürünler 24 saat, genel olarak diğer ürünler ise ortalama 7 iş (Cumartesi - Pazar Hariç) gününde kargoya verilebilmekte olup nadiren tedarik sürecine bağlı olarak kısa süreli gecikmeler yaşanabilir, bu durumda size e-mail ile bilgi verilir. Ayrıca bazı ürünler sipariş üzerine üretildiğinden teslim süresi daha uzun olabilir
    Saygılarımızla

31.10.2012 11:20:55 Soru: abişit computering enginerr haydi bunada aynı cevabı yazın okumadan :)ne yazsasm okunmadan aynı cevap yazılıyor :) 31.10.2012 23:11:08 Cevap: Merhaba,

12709641 nolu siparişiniz tedarik aşamasındadır.

Saygılarla,

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.