Şimdi Ara

Hepsiburada'dan iPhone 7 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Hepsiburada'dan 3,199 TL iPhone 7 32gb mat siyah almak istiyorum şu sevgililer günü kampanyası bitmeden. Hepsiburada güvenilir midir? Alışveriş yapan arkadaşlar bir sorun yaşadınız mı?
    Forumdahttps://checkcoverage.apple.com adresinden garantiyi sorgulayın yazmış bir hocam. Ürünü internetten alınca haliyle görmeden bu konuda birşey yapamıyorum. Ancak hepsiburadadan alışveriş yapan hocalarım yardımcı olurlarsa sevinirim.
    Zira bakınca piyasadan neredeyse 400-500 lira daha ucuz nasıl böyle olabiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISTEM-4-4-2 -- 10 Şubat 2017; 22:28:41 >

• Biraz önce alan bir arkadaşın mesajını okudum. İ7 konusundaydı sanırım. Jelatini açık gelmiş. Bir okuyun derim. Özellikle son aylarda okuduğum hepsiburada rezilliklerinden sonra 500 lira aşağı da verse hepsiburada dan telefon almam.
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Evet hocam okudum soruda sordum arkadaşa acaba kutuyu açmadan önce garantiyi sorguladımı bunu merak ediyorum. Ürünün bulunduğu yorumlar kısmında herkes epey memnun. Hiç internetten telefon almadım tedirginim açıkçası.
  • SISTEM-4-4-2 S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim alırsan kutuyu hiç açmayacaksın checkcovaregeli adresten sorgulayacaksın eğer etkinleştirin yazarsa yeni telefonun hayırlı olsun eğer tarih yazıyorsa direk geri ver jelatinini açmazsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
  • SISTEM-4-4-2 S kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsiburada olumsuz yoruma izin vermiyor. Ben en son bir saç kurutma makinesi almıştım. Olumsuz yorumumu yayınlamadı.
  • alınmaz
  • Yorumlarınız için teşekkürler. Ancak iPhone 7 anakonusunda bir arkadaş, eğer satıcı Hepsiburadaysa 14 gün içinde kutuyu açmadan koşulsuz iade edebileceğimi söylemiş. Hepsiburadayada mesaj attım iade konusunu yarına cevaplarlar umarım. Yarın akşam sipariş vermeyi düşünüyorum. Kargo gelicede Apple sitesinden sorgulattığımda ''etkinleştirin'' yazısını göremezsem kutuyu dahi açmadan iade ederim. Gidişatı paylaşacağım.
  • sakın kardeş hepsiburada ile bi sorunun olsa ne adam gibi muhattap bulursun ne başka bişey. paranla rezil olursun.
  • Akşama alacağız dedikya hepsiburada.com hemen fiyatı 100 lira arttırarak 3,299 TL çıkarmış.

Dün kapmanyanın bitişine 3 gün var diyordu şimdide 2 gün var diyor ve fiyatı arttırmışlar. Bu nasıl bir tutarsızlık.

İnat ettim düşürsünler alacağım. Şimdilik pusudayım. Baktım olmuyor gidip bir mağazadan alırım kargo beklememekte artısı olur en azından.
  • Sıkıntı olmaz, kasım ayında Hepsiburada.com dan aldım, hiç bir sıkıntı yaşamadım. En güvenli alışveriş sitesi bana göre, yıllardır alışveriş yaparım.
  • hem i7 hem de i7 plus aldım hiçbir sıkıntı çıkmadı.
  • Kullanılmış ürün fanteziniz varsa alabilirsiniz. Mutlaka ufak da olsa bir yerinde hasar oluyor Hepsiburada ürünlerinde.
  • Sakın almayın. Hele öyle güncel her yerde bulabileceğiniz bir cihazı rezil bir firmadan almak akılsızlık olur.

Kutusu açılmış ve hatta arızalı ürünler satmakta.

Belgelerim ile beraber gerekli yerde belirtmiştim.

HEPSİBURADADAN alıp paranızla rezil olmak istiyorsanız buyrun.
  • Helal sana.

Herkesi bilgilendirin ahlaksız firmalar hukuk eksikliği yaşadığımız şu zamanda bilinçli insanlardan dersini alsın bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISTEM-4-4-2

Akşama alacağız dedikya hepsiburada.com hemen fiyatı 100 lira arttırarak 3,299 TL çıkarmış.

Dün kapmanyanın bitişine 3 gün var diyordu şimdide 2 gün var diyor ve fiyatı arttırmışlar. Bu nasıl bir tutarsızlık.

İnat ettim düşürsünler alacağım. Şimdilik pusudayım. Baktım olmuyor gidip bir mağazadan alırım kargo beklememekte artısı olur en azından.

Bugün aldığın cihaz yarın 200 lira indirime girerse şaşırma.
  • birisileri kullanıcısına yanıt
    Hocam alacaktım ama Hepsiburada almamam için gerekli herşeyi yaptı. Dünki fiyat 3,199 TL. ve indirimin bitmesine 3 gün var diyordu. Bugün bir baktım mat siyahı 3,330 TL çıkarmışlar. Ayrıca mat siyahın satıcısıda hepsiburada değil. Sonrada silver rengi 3,299 TL çıkarmışlar. Nasıl oluyorda böyle keyfi fiyat değişikliğine gidiyorlar anlamak mümkün değil. Hafta içi gezeceğim bir telefoncuları, mağazaları en uygun nerede bulursam alacağım. Ve kargoda beklememiş olurum böylece. Şikayetvara falan baktım çok şikayet var hepsiburada korkuttu açıkçası.
  • Öncelikle bana kalırsa teknoloji işi şans işi gibime geliyor. Hepsiburada dan aynı şekilde bende alışverişimi gercekleştirdim cihazi acmadan once imei numarası ile sorgulama işlemi yaptım bunun sonucunda lutfen cihazı etkinlestirin uyarisi aldim ve sonrasinda kullanmaya basladim bir sorun yasamadim çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISTEM-4-4-2

Hocam alacaktım ama Hepsiburada almamam için gerekli herşeyi yaptı. Dünki fiyat 3,199 TL. ve indirimin bitmesine 3 gün var diyordu. Bugün bir baktım mat siyahı 3,330 TL çıkarmışlar. Ayrıca mat siyahın satıcısıda hepsiburada değil. Sonrada silver rengi 3,299 TL çıkarmışlar. Nasıl oluyorda böyle keyfi fiyat değişikliğine gidiyorlar anlamak mümkün değil. Hafta içi gezeceğim bir telefoncuları, mağazaları en uygun nerede bulursam alacağım. Ve kargoda beklememiş olurum böylece. Şikayetvara falan baktım çok şikayet var hepsiburada korkuttu açıkçası.

Güzel kardeşim abim neyse artık. Nolur kendinizi vaktinizi heba edip de hayallerinizi çalan ahlaksız insanların vicdanına teslim etmeyin mutluluğunuzu.

Ben arızalı ürün için üç ay uğraştım hakkımı helal etmiyorum hepsiburadada bana arızalı ürün satıldı ve kutusu açılıp tekrardan paketliydi.

Lütfen uzak durun ordan bu şerefsizlere hukuk ve hakem heyeti bile ceza kesemedi.

Bari biz ne halt olduğunu bilenler önlem alsın. Diyeceğim budur.

Mağazaya git kutudan emin ol, mutluluğu taze yaşa. Güvenden şaşma.Para kıymeti yok inan.

• Fazla şanslısın ve insanların şikayetlerini hiç görmemişsin buna rağmen aşırı kendinden emin olman 15 yaşında olduğunu falan gösteriyor.

İnsanları bu şekilde manipüle edip herkesi kendin gibi görme.

Binlerce insan şikayet ediyor bu ahlaksız şirketten.

Daha duyarlı olmalısın.
  • birisileri kullanıcısına yanıt
    İnsanlar hakkında yorumlarını, o kişilerin edindiği tecrübelerini bilip bilmeden konuşmana hayran kaldim, su zamana kadar yaptığım alışverişlerin bir kısmının tek tek ekran resmini çekip, sırf sana cevap olsun ekliyorum, gözlerini aç bak o resimlere, tamamını bile koymadim, bu benim sansa mağdur olmadığım anlamına da gelmiyor ayrıca, 15 yaşındasın sanırım diye bahsettiğin kişi olursa da sana tavsiyem dikkate bile alma. Bir çok kez siparişim oldu Hepsiburada dan, insanları manipüle vs etmedim, Bozduğum ürünün bana para iadesini yapan hiç bir firmayı görmedim ama bu firma hariç. Ben memnuniyetimi dile getirdim. Hiç bir siparişimden mağdur edilmedim çünkü. O kelime dağarcıklarınızın şovunu yaparken ŞANS kelimesi de benim üzerimde pek bir ironik duracak sanırım bu cevaptan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Log-o -- 12 Şubat 2017; 12:5:2 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.