Şimdi Ara

Hepsiburada'dan iPhone 7 alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
4.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu yaptıkların bile insanları manipüle etmek ve hepsiburada fanboy duruşunun eseri. Kendini haklı çıkarmayı geçmişsin sen.

Tutup da 2010 a kadar gitmişsin. Bir yıl bile şirket kalitesini politikasını değişime uğratırken. Ve hepsiburada artık kaliteli ve güvenilir olma derdini aştı bunu da bir kenara not et de şikayetin olduğunda buralara yazacaksın lakin.

Senin sorun yaşamamana şanslısın demek neden tuhaf geldi hakkaten acayip. Şanslısın işte hayatında bir defa alışveriş yapmış ve arızalı telefon satılmış birine göre anladın?

Arızalı telefon satıldığını belgeler ile buraya sundum. Şikayetvar. Com a da gir bir bak derim.

Pahalı alışverişlerde HEPSİBURADADAN uzak durunuz.

Limitiniz sizi etkilemeyecek bir meblağ olsun. MAx 100 lira mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocalarım bence birbirinizi kırmayın.

Ülkemizde sadece hepsiburada değil bütün firmalarda hep mağdur tüketici.

Bununda sebebi çok açık, yıllardır ülkemizin ''gelişmekte olan'' statüsünde olması ve bir türlü üretememesi.

İşin acı tarafıda bunun böyle sürecek olması.

Teknoloji bizde şans. Bir sorunun oldumu tamam zaten, tüketici haksız.

• Siz de benim hala kendi kisisel görüşüm olduğu kavramını anlamamakta direniyorsunuz, ben mağduriyet yaşamadım arkadaşım, size göre mağduriyet yaşamadığını belirten biri kesinlikle Fanboy olarak görülüyor ise bu sizin probleminiz, konuya yorum yazma sebebim de konunun başlığındaki ürünü bu şirketten temin edip mağduriyet yaşamadığımı belirtmek.

Konuyu daha da uzatmamak adına size bol şanslar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Log-o -- 12 Şubat 2017; 11:38:31 >
  • Arkadaşlar eminim birçoğunuz biliyor ama bilmeyenler için tekrar etmekte fayda var. n11,hepsiburada vs gibi sitelerde çeşitli mağazalar var. Sizler buradan alışveriş yaparken aldığınız ürünleri bu mağazalardan alıyorsunuz. n11,hepsiburada,gittigidiyor tamamen aracı. Bazı insanlar buralardan aldığı ürünü mağazadan değilde bu platformlardan aldığını sanıyor. Onun için yazma gereği duydum. Gerçi hepsiburada kendi ürün satıyor ama n11 ve gittigidiyor tamamen aracı. Bu mağazaların içinde hakikaten çok kaliteli mağazalar olduğu gibi,hertürlü üçkağıtçılığı yapan fırsatçı birçok mağaza da var. Yapılan müşteri yorumlarından ve değerlendirmelerden dolayı bu mağazalar biliniyordur ama neden ayıklanmadıkları bir muamma. Başka bir forum sitesinde internet alışverişinde dolandırıldığını anlatan bir arkadaşa yazdığım yorumuda burda paylaşmak istiyorum umarım bir fikir verir sizlere.

"Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. İnternetten alışveriş tehlikeli ve çok dikkat edilmesi gereken bir konu. Bilindik siteler bile zaman zaman istemeden de olsa bu işlere ortak olabiliyor. Bende sektörün içirsindeyim Hem alıcı hemde satıcı olarak. Bir kere şunu anlamamız lazım. Değerinin çok altında satılan bir üründe mutlaka bir çapanoğlu vardır. Mesela Apple grubu piyasada en düşük kar marjı ile satılan cihazlar. Yani normal şartlarda n11, hepsiburada vs. gibi sitelerin komisyon oranları bile kar rakamlarının üzerinde kalır çünkü bu sitelerin maliyeti etkileyen oldukça ciddi komisyon oranları var. Nasıl oluyorda benim yasal distribütöründen aldığım fiyatın çok çok altında satılabiliyor. Bir kere adam sıkıştı ondan veriyor desen cihaz zaten yok satıyor. En kötü ihtimal aldığı fiyata elini öpene verir cihazı. Zaten ha dedinmi bulunmuyor. Ben bu cihazların çoğunun temlikten bozma cihazlar olduğunu düşünüyorum. Biliyorsunuz Türkcell temlikli sattığı cihazların faturalarının bir kaç dönem ödenmemesi durumunda cihazları kapama kararı aldı. Diğer operatörlerde sıradadır kanaatindeyim. Ayrıca bu tip cihazlarda devletin inanılmaz vergi kaybı da var. Velhasıl yine aynı yere geldik. Değerinin çok altında bir ürün satın alırken durup 2 kez düşünmek lazım. Tekrar geçmiş olsun."

• en son 6S aldım hiçbir sıkıntısı yok taş gibi kullanıyorum geldiği zaman garantisini de sorgulatmıştım ayrıca..

hepsiburadadan belki 10 yıldan fazladır alışveriş yaparım hiç bir sıkıntım olmadı.olanlar yok mu var elbette.her mağazada olabilecek sıkıntılar.
  • iPhone 7 aldım ama kesinlikle alınmaz aldığıma alacağıma pişman oldum üstüne bir de rezil oldum. Utanmadan da yazdığım yorumu yayınlamadılar.
  • Dostum kutuyu açmadan adresten garantiyi sorgula. Bir arkadaşım SE modelini almıştı sorgulama yaptık etkilinleştirin diyordu yqni sıfırdı. Şu an gayet memnun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada bedava verse yine almayın.
  • Hepsiburadayı tek geçerim o kadar ürün ve telefon alıyorum yıllardır bir sorun yaşamadım,kolay iade de cabası

• Hepsiburada'dan bir şey alma sakın. Ben en son şampuan aldım. Aldığım şampuan sahte çıktı.

Sitede şampuan kapağı normal çevirmeli kapak , ama bana gelen pompalı bir kapaktı. Hemen Instagram üzerinden ürünün resmi distribütörüne sordum durumu. Hepsiburada gibi şirketlere ürün tedarik etmediklerini söyledi. Ve benim aldığım şampuanın da pompalı versiyonunun olmadığını söylediler.

Bu sefer Trendyol'a sordum. Onlarda pompalı değil kapaklı dediler.

Hepsibuarada'ya mail attım hala cevap veremediler.

Bir daha da bir şey almam bu siteden.

Zaten sitenin ne mal olduğu olumsuz yorumları silmesinden ve yayınlamamasından belli. Yorumlar hep sahte.

Edit:Satıcı zaten Hepsiburadaydı. Başka bir satıcı değil. Bende buna güvenerek almıştım.
    Sonuç olarak şampuanı iade aldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 24 Eylül 2017; 14:12:30 >
  • By-kara B kullanıcısına yanıt
    s7 aldım sıfır cihaz sorunlu çıktı. arkadaşlarım niye iphone7 almadın dedi. şimdide sizden bu yorumu okuyunca neden diye düşündüm.
  • 3 yıldır hepsiburadadan alışveriş yaparım.Ben bu süreç içerisinde hiç madur olmadım.Alırken sadece satıcının HepsiBurada olmasına dikkat ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcdd4242 -- 22 Eylül 2017; 10:25:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'ya mail değilde bilet açman gerekir.

Bende durex kayganlaştırıcı aldım ama hepsiburada üzerinden farklı bir mağaza dan aldım ve sahte çıktı.

Alıcaksanız satıcı mutlaka Hepsiburada.com olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Hepsiburada'ya mail değilde bilet açman gerekir.

Bende durex kayganlaştırıcı aldım ama hepsiburada üzerinden farklı bir mağaza dan aldım ve sahte çıktı.

Alıcaksanız satıcı mutlaka Hepsiburada.com olsun.

hocam bu inceden bir mesaj mı

• bende hıc bır sorun yasamadım gercı cok fazla alısverıs yapmadım ama genelde almadan once yorumlara vs bakıyorum alıyorum sımdıye kadar bana denk ha olurda denk gelırse gereklı kurallar cercevesınde halletmeye calısırım.umarım kımsenın basına gelmez.ayrıca bır fırmayı dırek kotulemekte yanlış.
  • Şu an için apple kendi sitesinde neredeyse hbdeki fiyattan satıyor. Bu nedenle pek mantıklı değil. Ip8 için göreceğiz.

• Alınırda, iPhone 8 çıkmışken ve fiyatını görmeden bir önceki modeli almamak lazım bence. En azından 8'in fiyatını gör.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.