gerek yok yeni kutular o şekilde geliyor. |
Hepsiburada Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası Ana Konu (11. sayfa)
-
-
Bu eskiyi getir yeniyi al kampanyasından bende Vatan Bilgisayar dan yararlandım.
Xiaomi Mi 5 telefon verdim. Galaxy A73 aldım.
1750 TL iade yaptılar… Ama biraz uğraştırdılar süreç 10 günü buldu toplamda. Neyseki sıkıntısız bitti -
S22 almayı çok düşündüm fakat o telefon gerçekten sıkıntılı. Çok ciddi şikayetler var. Bataryası sadece 3700 mah ki o telefona asla yetmez. O sebeple almadım.quote:
Orijinalden alıntı: Gyuksel82
1 tane s22 5g vardı ,oda satılmış.Alana hayırlı olsun diyelim.
İphone dışında hepsiburada da alınacak kampanyaya dahil telefon yok -
-
güvenlik şeridi vardı üstünde ama yarısı yoktu açılmış gibiydi yani. üzerine şeffaf poşet geçirmişler sadece
-
Redmi Note 10 Pro cihazıma 3100 TL teklif verdi. Hiçbir sorunu yok. Telefoncu daha fazla verir :D
Bu haliyle kampanyanın avantajı var mı ki? Neden bu kadar ilgi görmüş anlamadım. -
Telefonun sıfır fiyatı 7600 TL sana ne kadar verip ne kadara satacak ? -
-
13 mini 256 gb 20.500 tl iyi fiyat. Ben aldım. -
Bugün iş çıkışı telefoncuya sordum 4500 TL veriyor. Arada 1400 TL fark var. Diğer cihazlarda da böyle az veriyorsa bu işin ne esprisi var ki?
Ayrıca adamlar bizden telefon alıp kar yapsın diye yapmıyoruz bu işi aksine biz kar edelim diye yapıyoruz :)
-
Nasıl yani yeni kutularda karton güvenlik şeridi olamadan naylona sarılı mi geliyor?
Bir yanlışınız olmasın
-
Ben kâr yaptım.Xs 64 gönderdim 7717 TL ilanda 1 ay bekledi abuk subuk fiyat veriyorlar ölücü tayfa.13 pro 128 aldım 3500 geri ödediler 18783 TL ye geldi bana -
naylona sarılı değildi, şeridi de biraz kurcalanmış gibiydi.
3 tane telefon aldım 3'ü de o şekilde geldi hb den.
Garanti durumlarına vs baktım herhangi bir sorun görmedim açtım telefonu
-
Naylon olmuyor kutuda, benim 13 mini de öyleydi. Yani altta kağıttan ince bir şerit var, onu yırtıyorsun o kadar. Şerit sağlamsa sorun yok.
-
Doğru aynen öyleydi...
-
Nerede?
-
Geri ödeme olursa avantajlı oluyormuş. Geri ödemeyi sadece iPhone cihazlarda veriyorlar sanırım :) Benim Redmi cihazda geri ödeme çıkmamıştı ya da ben gözden kaçırdım.
-
Hocam konunun başında liste var. -
buyback için destek bilişim e cihaz gönderen varmı , dün teslim alındı kargo hala cihaz gönderimi bekleniyor yazıyor , buyback durum sorgusunda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X