Şimdi Ara

Hepsiburadada bana özel kampanya Navking Route 66 Maxi K280 Navigasyon Cihazı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Navking Route 66 Maxi K280 Navigasyon Cihazı ( Ömür Boyu Ücretsiz Güncelleme )
    Tüm Resimler(1)
    Fiyat
    :
    253,38 TL +KDV
    KDV Dahil
    : 298,99 TL
    | Peşin fiyatına 12 x 24,92 TL
    Havale / EFT
    : 287,03 TL (KDV Dahil)
    BANA ÖZEL FİYAT 269

Hepsiburadada bana özel kampanya Navking Route 66 Maxi K280 Navigasyon Cihazı

Ürün Açıklaması
    *
    Taksit / İndirim
    *
    Ürün Görselleri
    *
    Püf Noktası

# BLUETOOTH-FM TRANSMITTER-MP3-VİDEO-E-KİTAP-FOTOĞRAF-OYUN ÖZELLİĞİÖnceden yüklenmiş ROUTE 66 Maps dünyanın lider navigasyon yazılımı
    # 5.0 inch ekranı ile büyük ekran navigasyon cihazı
    # Adres ve telefon numaraları dahil 501.000 ilgi noktası(POI) otel, hastane,benzin istasyonu vs.
    # Ödüllü hızlı arama özelliği ile adres bulmak çok kolay
    # EDS Güvenlik kamera uyarısı
    # 3 boyutlu bina ve yapıların görünümü (Opsiyonel)
    # Dilediğiniz kadar favori yer kayıt edebilme
    # Daha önce navigasyon yaptığınız adreslerin geçmiş bilgisi ( 100 Adete kadar )
    # Gitmek istediğiniz yerlere önceden rota hesaplama
    # Planladığınız rotaları simülasyon yapabilme
    # Seyahat programlama ( İstediğiniz kadar ara nokta ekleyebilirsiniz. )
    # AV-IN özelliği ile geri dönüş kamerasından veya DVD oynatıcınızdan görüntü aktarabilme
    # 3 farklı seyahat modu seçebilme
    # Ücretsiz sesli yönlendirme ( 50 Dil 117 Lehçe)
    # Yanlış yola sapıldığında hızlı yeni rota hesaplama
    # Tünellerde ve kapalı yerlerde kesintisiz yol tarifi, yol şeridi bilgisi
    # Dilediğiniz ülkenin veya sadece bölgenin haritasını güncel olarak satın alabilme
    # Ömür boyu ücretsiz harita güncelle ve ömür boyu ücretsiz navigasyon
    # Konum bilgisi (enlem-boylam) edinebilme ve iki farklı koordinat sistemi ile navigasyon yapabilme
    # İstediğiniz şehrin veya ülkenin seyahat rehberini satın alabilme
    # İstediğiniz şehrin hava tahmin raporunu satın alabilme
    # Yardım menüsüyle kullanım kılavuzuna ihtiyacınız yok
    # Ücretsiz ROUTE 66 SYNC ev yazılımı ile cihazınızı bilgisayarınız ile senkronize edebilme
    Özellikler
    # İşletim Sistemi Windows Mobile CE 6.0
    # AV-IN Var
    # Pil Ömrü (Navigasyon) 4 Saat
    # İşlemci Sirf Atlas IV ARM11 500 Mhz
    # E-Kitap TXT
    # Harici Bellek MAX. 8 GB
    # Dahili Bellek 2 GB
    # Müzik MP3, WMA, WAV
    # Resim Gösterici JPEG,BMP,PNG
    # Güç Tasarrufu Var
    # Bellek 128 MB
    # Ekran Boyutu 5.0 Inc
    # Boyutlar 129x84x13 mm
    # USB 2.0
    # Video ASF, AVI, MP4, 3GP, WMV, MPG
    # Ağırlık 188 gr
    # Kutu içeriği Araç şarj cihazı, Araç tutacağı, Kullanıcı kılavuzu, USB kablosu, Kurulum CD/DVD`si, Garanti belgesi.

Ürün Özellikleri :
    Bluetooh Araç Kiti Özelliği
    Var
    Ekran Boyutu
    5'
    mp3 Çalma Özelliği
    Var
    Arttırılabilir Hafıza
    Var
    Video Oynatma
    Var
    Diğer:
    Garanti Süresi (Ay)
    24
    Garanti Açıklama
    KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
    Yurtdışına Satış
    Yok
    Stok kodu
    OTBRMK280
    Mağazaya Eklenme
    30.09.2010

HESABIMI KULLANABİLİRSİNİZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAV210 -- 28 Kasım 2010; 22:21:31 >

• Navking Route 66 Maxi K280 Navigasyon Cihazı ( Ömür Boyu Ücretsiz Güncelleme )
    298,99 TL (KDV Dahil)
    269,09 TL (KDV Dahil)

%10 Bu ürün %10 indirimli ! Bu kampanya sadece size özel olarak düzenlenmiştir. Kampanya Bitiş: 01.01.2011

Sadece Sana değil. Bana da özel baya bir zamandır.
  • Kardeş sadece bana özel olmadığının farkındayım..

Benim amacım almak isteyenlere kolaylık sağlamak ve kendimizede hepsiburada da puan kazandırmak.. ok!
  • o değilde fırsat diye bir sürü dolap çamaşır makinesi geliyor. bunlardan gelse model model..
  • arkadaşlar bu 3b varmı bunda opsıyanel dıyor ne demek oluyor varmı yokmu guzel bır cıhaza benzıyor almayı dusunuyorum 3b varsa alacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanoo

arkadaşlar bu 3b varmı bunda opsıyanel dıyor ne demek oluyor varmı yokmu guzel bır cıhaza benzıyor almayı dusunuyorum 3b varsa alacagım

3B yerine doğru düzgün haritası olan cihaz bakın bence
  • slm arkadaşlar

ben bu zımbırtıyı alıcam am bunun av girişi gerçekten var mı monitör olarak kullanabiliyomuyum ??
    bilen var ise lütfen
  • quote:

serkanoo Tarih 22 Ocak 2011; 9:54:41
    arkadaşlar bu 3b varmı bunda opsıyanel dıyor ne demek oluyor varmı yokmu guzel bır cıhaza benzıyor almayı dusunuyorum 3b varsa alacagım

Merhaba,

Opsiyonelin anlamı cihazda 3 Boyutlu bina görsellerini Türkiye'deki haritada kullanamazsınız. Fakat yurt dışı haritalarında 3B bina ve POI görselleri ile navigasyon yapabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: alicanacila

slm arkadaşlar

ben bu zımbırtıyı alıcam am bunun av girişi gerçekten var mı monitör olarak kullanabiliyomuyum ??
    bilen var ise lütfen

Merhaba,

Maxi-K280 navigasyon cihazımızda AV-IN girişi vardır. Geri görüş kameranızda kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Navking Navigasyon

• Merhaba bende bir k280 kullanıcısıyım. Merak ettiğim bir konu var. Şimdi benim navigasyon cihazıma ben geri dönüş kamerası bağladığımda bunun çalışması için araç ile bir bağlantı kuruluyormu? Yani tam olarak ben geri vitese taktığımda el ile menüden navigasyon cihazına komutmu vermem gerekli yoksa bu geri dönüş kameraları park sensörleri gibi araç elektroniğine bağlanarak otomatik devreye alınabiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanBirkan
    o değilde fırsat diye bir sürü dolap çamaşır makinesi geliyor. bunlardan gelse model model..

sitede navigasyon cihazlarını fazlasıyla gezersen bir süre sonra gelir. ilgi alanına göre geliyor sana özel fiyatlar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_20
    Merhaba bende bir k280 kullanıcısıyım. Merak ettiğim bir konu var. Şimdi benim navigasyon cihazıma ben geri dönüş kamerası bağladığımda bunun çalışması için araç ile bir bağlantı kuruluyormu? Yani tam olarak ben geri vitese taktığımda el ile menüden navigasyon cihazına komutmu vermem gerekli yoksa bu geri dönüş kameraları park sensörleri gibi araç elektroniğine bağlanarak otomatik devreye alınabiliyormu?

geri görüş kamerası güzel birşey de kablosu jakı kılı tüyü derken aracı deforme ediyorsunuz. navigasyonun şarj kablosu bile sorun teşkil ediyor benim için .. ben şahsen pratik bulmuyorum sonradan takılan kameraları .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.