kart sızın olsa da bılgı cekemedıgı anda onemı yok.. on odemelı karttır |
Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım (191. sayfa)
-
-
Evet hocam ikisini de kendi sitesinden ödedim, iskiyi kabul etti dediğiniz gibi igdaş'ı kabul etmemişti kayıt açtım 1 hafta sonra kadar kabul edildi, peşine düşün yatmazsa. -
arkadaşlar 1 haftadır hepsipay kart ile qr ödeme ve onlin ebaşka sitelerde ödeme yapamıyorum. qr ödeme pos cihazı kod : 07 hatası veriyor, online başka sitede alışverişte işlem limti aşıldı hatası veriyor. Hesabımda yeterli para var ve kart limitlerinde işlem limitleri yeterli. müşteri hizmelerinden kayıt oluşturdum ama dönüş yok.
buna ek olarak akaryakıt kampanyasını yatırmadılar halen, kayıt açtım dönüş yapmıyorlar, diğer kampanya kazanımları eksik yattı, bir kayıt sonuçlanmadan öbürünü açamayız diyorlar. Hepsipay sorun dolu!!!
-
Hepsipay şu anda patlamış durumda. Ne ödemelerde kullanabiliyorum aynı sizin gibi ne de hak edişlerim düzgün yattı. -
25 ağustosa kadar düzgün çalışıyordu qr ödeme. Dün çalışmadı. hala çalışmıyor. qr ödemeye basınca kamera açılmıyor sadece siyah ekran görünüyor.
Uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum düzelmedi. Düzeltmenin yolu var mı?
-
Hepsiburada ana sayfasının sağ üst köşesindeki karekod butonuna tıklayarak işleminizi tamamlayabilirsiniz -
Normal ödeme ekranında QR kod okunuyor. Sıkıntı yok bende. Ama sistem onay verip ödeme gerçekleşmiyor. -
bende de aynı sorun var, qr kod okuyor ama pos cihazı red ediyor kod :07 hatası veriyor. işlem limti aşımı hatası. hepsipaye kayıt oluşturdum ilgilenen yok
-
Hepsiburada'yı puan kasmak için sipariş iptali ile uğraştıranlar var.
Özellikle Garanti Bankası'nın berbat sistemi üzerinden oluyor bunlar.
Adamların bütün eylemleri sistemi suiistimal üzerine kurulu. Tek kuruş harcamadan hem hepsipay hem banka puanı kasanlara bir katliam yaptılar. İkincisi de gelir yakında.
Diğer hesaplar da bloke edilince işler yoluna oturur diye umuyorum.
-
QR da siyah ekran yaşayanlar sanırım hepsipay menüsü altında ödeme yapanlardan oluyor, bende öyle en azından. Uygulamanın ana ekranında QR simgesine bastığınızda sorunsuz olarak ödeme yapılabiliyor. Sanırım yazilimcisi bu güncelleme de bir yerleri patlattı testcilerinden gözünden kaçtı olanda size bize oldu ama bir sonraki güncellemeyle şikayetler sonrasinda düzelir heralde. Ozamana kadar bu yolla devamke. -
Hepsipay menüsünden her hangi bir siyah ekran ile karşılaşmadan QR okutuyorum. Ödemem onaylanmıyor. -
Teşekkürler
Keşke foruma baksaydım önce.
Sağlık harcaması kaldım hastane veznesinde açmadı kamerayı. 6binküsür mecbur başka karttan çektim.
Kaç saattir de uygulama sil kur telefon yeniden başlat uğraşıyordum
-
Fatura kampanyası için faturaların ödemesini nereden yapıyorsunuz arkadaşlar? -
çok teşekkürler, su forumun faydaları üzerine ansiklopedi yazılır.. üstteki arkadaşın dediği gibi kaldirdim, verileri sildim, izinleri değiştirdim olmamıştı. ana sayfadaki qr da hic farketmemisim.
-
Geçen bende de QR ödeme kısmında kamera açılmadı, siyah ekran verdi.. Dedim uygulamayı zorla kapatayım.. Zorla kapat dedim.. Sonra tekrar uygulamayı açtım düzeldi.. Arada hâlâ yapıyor.. Kullanmadan önce uygulamayı zorla kapayıp sonra açıyorum. -
sanırım hepsiburada yakın zamanda toplu temizlik yaptı hesaplarda. yukarıda arkadaşın dediği gibi sipariş iptalini sıklıkla yapanları, hbc'den farklı platformlara para çekmeye çalışanları tespit edip hepsini kapatmış
arada kaynayanlarda olmuş tabi. onlarda çağrı açınca 1 güne çözüyorlar. benim eşimin hesabınıda colombia'dan 9000tl mont aldım pos'da 1000-1000 çektim her seferinde 25tl papel kaçırmayayım. 9 defa 1000tl çekince şüpheli işlemden hesap kapanmış sonra kayıt açınca inceleyip açtılar
ama hesaptan sürekli iptal yapıp para çıkarmaya çalışanları affetmiyor hb o sebeple dikatli ve düzgün kullanmak lazım hbc hesaplarını.
-
5 kare kod 125 tl bugün mü ödeme -
evet bugün gelmesi lazım.
-
Şirketlerin kendi siteleri üzerinden yapıyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X