Şimdi Ara

Her saniye 10 İnsan doğuyor 2 İnsan ölüyor! Dünya kaldıramıyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
10
Favori
4.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PiskomanAyhan

quote:

Orijinalden alıntı: Väinämöinen

kimse ölmesin, uzay çalışmalarına yatırılan para artsın. koloniler kuralım başka gezegenlere. (ciddiyim)

Hocam başta rte varken mi?

kılıçdaroğlu şimdiden nasa ile görüşmeleri başladı.
  • quote:

quote:

kimse ölmesin, uzay çalışmalarına yatırılan para artsın. koloniler kuralım başka gezegenlere. (ciddiyim)

PADİŞAHIMIZI ARADIM SINIR DIŞI EDİLECEKSİN EDEPSİZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

quote:

quote:

kılıçdaroğlu şimdiden nasa ile görüşmeleri başladı.

Sadece ona değil hepsi için aynısı geçerli
  • Nature finds a way. Doğan canlı sayısı arttıkça yok olanların sayısı da artar. Şimdilik yok olan hayvanların yerini dolduruyoruz yakında sıra insanlara da gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakai

Nature finds a way. Doğan canlı sayısı arttıkça yok olanların sayısı da artar. Şimdilik yok olan hayvanların yerini dolduruyoruz yakında sıra insanlara da gelir.

Yalnız Tıbbın ilerlemesi yaşam süresini arttırdığı için doğum oranları ile tam orantılı olmuyor. Birinin hızı artarken diğerinin hızı azalıyor. Grafikten zaten anlaşılıyor.
  • Çare Bertrand Zobrist
  • Hindistan ve çine laf atmayın. Teknolojide onların iş gücü katkısı çok yüksek. Daha saçma sapan ülkeler var onlara saldırın
  • Fakat konu başlığının daha dikkat çekme potansiyeli olan bir başlıkla değiştirilmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Fakat konu başlığının daha dikkat çekme potansiyeli olan bir başlıkla değiştirilmesi

Acı gerçek Bilim Tipim nasıl (Ss'li) konusundan önemli değil ülkemizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daenerys Stormborn

quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Grafiği görünce aklıma "Cehennem (kitap) " geldi.

Bertrand Zobrist

Bence kitaptaki düşünce çok mantıklıydı.

Bence virüs niteliksiz kişilere bulaşacak şekilde tasarlansaydı olabilirdi ama o 3 kişiden 1 i biz oluruz kesin o yüzden olmaz.

• 3 çocuktan sonra devlete çocuk başı para ödenmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Bence virüs niteliksiz kişilere bulaşacak şekilde tasarlansaydı olabilirdi ama o 3 kişiden 1 i biz oluruz kesin o yüzden olmaz.

Çok orijinal bir tespit Kahkaha attırdı

Tabi gülerken düşündürdü

• Son dönemlerde eşcinsellik artıyor diye şikayet edip, eşcinselliği kınıyor insanlar ama o sayı ne kadar artarsa o kadar iyi bence.
    Şuanki durumda olmamızında en büyük sebebi 2 tane dallama ülkedir. Sokaklarda bile yer bulamıyorlar artık ama hala uçkurlarının peşindeler. Hap alsınlar çok zor birşey sanki.
  • Çok artınca savaş çıkar yine dengelenir.

Zombi salgını daha iyi ve eğlenceli bi çözüm bence.

Bi ara salarlar virüsü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronald the Adventurer

Son dönemlerde eşcinsellik artıyor diye şikayet edip, eşcinselliği kınıyor insanlar ama o sayı ne kadar artarsa o kadar iyi bence.
    Şuanki durumda olmamızında en büyük sebebi 2 tane dallama ülkedir. Sokaklarda bile yer bulamıyorlar artık ama hala uçkurlarının peşindeler. Hap alsınlar çok zor birşey sanki.

Eşcinselliğin savunulacak bitarafi olduğunu düşünmüyorum.daha ilginci konuyu buraya nasil çektiğin

• quote:

Orijinalden alıntı: minderbob

quote:

Orijinalden alıntı: Ronald the Adventurer

Son dönemlerde eşcinsellik artıyor diye şikayet edip, eşcinselliği kınıyor insanlar ama o sayı ne kadar artarsa o kadar iyi bence.

Eşcinselliğin savunulacak bitarafi olduğunu düşünmüyorum.daha ilginci konuyu buraya nasil çektiğin

Ben konuyu hiçbiryere çekmedim, fikrimi söyledim sadece ama şuan sen tartışma yaratma çabasındasın nedense?
  • quote:

bunları yapacak ülkeler belli,kim napsın bizi(eğer olursa)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 9 Şubat 2014; 2:49:52 >

• Tartışmaya falan niyetim yok. Herkesin tercihine saygim var

• quote:

Orijinalden alıntı: minderbob

Tartışmaya falan niyetim yok. Herkesin tercihine saygim var

Ben pek öyle göremedim ama neyse, öyle diyorsan öyledir herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.