Şimdi Ara

HER TÜRLÜ MÜZİK ARŞİVİNİ VE (H300) VİDEOLARINI PAYLAŞMAK İSTEYENLER BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
4.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: löpçük

abi limewire'da ne var bu kadar ben açamıyorum! eski bilgisayar ondan kaynaklanıyor. içim gidiyor be. az önce arkadaş kend bilgisayarından açmış. bi parça istedim hemen buldu nasıl içim gitti ya. ben onu google'da 2 gün aradım yine bulamamıştım

neyse tekrar deniyorum bakalım ne olacak.

hadi ya demek o kadar var. birde itunes duydum arkadaşlar en populeri oymuş galiba. limewire ondan daha mı iyi diyorsunuz..
  • Ben de Istanbuldayım, paylasırım ama bende DJ seti yok. Hatta o tur muzikler hic dinlemem.

Ama gel 50GB metal ve rock muzik arsivimi paylasayım.

Isvec death, doom, melodik black, heavy, gothic, power trash in en babalarının butun albumleri mevcut.

Bunların yanında 80, 90 ların klasik olmus pop sarkıları da var.
  • abi ne kadar çok metal rock dinleyen varmış yaw ben bu kadarını tahmin etmiyordum doğrusu.. Soultrap kardeş bende metal ve rock dinlemiyorum maalesef yaa tersliğe bak. Anlaşılan bulamayacağız bunları..

Peki o zaman arkadaşlar içinizde klası batı müziği dinleyen var mııııııı?

Bendeki müzik zevki de ne acaipmiş, trance, eminem ve klasik batı müziği
  • www.themixingbowl.org

Bu adresten DJ Setleri bulabilirsiniz. Ama daha çok canlı performans setler var.

Torrent şeklinde indirebilirsiniz.
  • buradakiler amatör Dj setleri mi?
    bir de torrent olayını bilmiyorum kısaca ne olduğunu anlatabilirmisin
  • Hayır amatör DJ setleri değil. Arada amatörlerde var tabi. Daha çok ünlü DJ'lerin partilerde, radyolarda, festivallerde yaptıkları canlı performanlar var bu sitede. Misal BBC Radyo 1 Essential Mix. Neredeyse hepsi var. Trance, Breaks, House ...

Deep Dish, Paul Oakenfold, Fatboy Slim ...

Her çeşit var yani.

Torrent için bir torrent programı indiriyorsun. BitComet iyidir. Sonra siteye üye ol. Torrents bölümünden arama yap. Uygun seti bulduktan sonra onun torrent dosyasını indir. 100kb yi geçmez. .torrent uzantılı dosyayı bitcomet ile aç. İndirmeye başlar. Torrent ile ayrıntılı bilgiyi İnternet bölümünde bulabilirsin.
  • metal isteyen varsa ben paylasıma hazırım sizin için istedıgınız uploadı bıle yaparım
    cannıbal corpse bıle
    cannıbal corpse mu ne bılen bılır
    bilmeyende hıc ögrenmesın
  • ya dün ilk kez limewire programını çalıştırdım.

birkaç şey indirdim ama sonra bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım saat geç olmuştu..

neyse bilgisayarda da deepfreeze var. ben limewire'i d'ye yükledim deepfreeze'den silinmesin diye.

fakat şimdi yine açamıyorum programı. versiyon gibi birşeylerden bahsediyor hata veriyor.

her seferinde yeniden mi yükleyeceğim bu programı. 15 dk sürüyor yüklemek.

kullanan arkadaşlar nasıl çalıştırdıklarını anlatırlarsa sevinirim. birde en son versiyon ne ve nereden bulabilirim. link verebilirseniz çok daha iyi olur.

ya da en son versiyon ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: piXeLus

Hayır amatör DJ setleri değil. Arada amatörlerde var tabi. Daha çok ünlü DJ'lerin partilerde, radyolarda, festivallerde yaptıkları canlı performanlar var bu sitede. Misal BBC Radyo 1 Essential Mix. Neredeyse hepsi var. Trance, Breaks, House ...

Deep Dish, Paul Oakenfold, Fatboy Slim ...

Her çeşit var yani.

Torrent için bir torrent programı indiriyorsun. BitComet iyidir. Sonra siteye üye ol. Torrents bölümünden arama yap. Uygun seti bulduktan sonra onun torrent dosyasını indir. 100kb yi geçmez. .torrent uzantılı dosyayı bitcomet ile aç. İndirmeye başlar. Torrent ile ayrıntılı bilgiyi İnternet bölümünde bulabilirsin.

kardeş site için gerçekten çok sağol, yaw ben ne zamandır böyle şeyler arıyordum valla çok iyi oldu allah razı olsun.. ama tabi çok uzun olduğu için dün gece istediğim dosyaları işaretleyip bilgisayarı açık bıraktım bu gün de öyle yapacağım sabaha kadar indirsin dursun. Benzersiz bir arşiv yapacaam kendime :)

saviar seni unutmadım ha, bekliyroum cd yi :)

• O zaman müjdemi isterim önümüzdeki hafta içi postalıyorum dvd ni.. Soul kardeşim ist. gelir gelmez bi buluşalım seninle çok işimiz var.. Ben 40 gb lık metal arşivimle övünüyorum demek birşeyler eksik kalmış..

Löpçükwww.download.com da 2. sıradaki sürümü yükle.. Sonuncusu genelde gariptir sorun çıkarıyor.. Yine olmazsa rap.sah. e atarım ordan çekersin..

• tamam saviar sağol birşey daha deneyeyim ondan sonra bakarız dediklerine.

deepfreeze yüklü şu anda bende.

limewire'i d'ye atsan bile internetten indirdiği java dosyasını c'ye atıyor. bunu engelleyemiyorsun.

bu nedenle bilgisayar kapandığında java dosyası siliniyor ve program dosyayı bulamadığından açılmıyor.

deepfreeze şifresini unuttum hatırlayınca onu kaldırıp deneyeceğim. yardımın için sağol
  • Hımm şimdi anlaşıldı senin sorun.. Google dan bir arat şifresini illegal ama napçan..
  • aaa çok sevindim saviar sağol, eline geçer geçmez hemen gönder, yaz geldi partilere başlayacağız
    yaw arkadaşlar benimde löpçük gibi bir problemim var. Ben BitComet kullanıyorum, orada indirilecek klasöre benim D yi yani H300ü işaretliyorum ama download başlayınca benimki de C ye indiriyo. Parçaları direk H300 üme download edebilmemin bir yolu var mı?
  • metabax bir çözüm bilmiyorum ama bilgisayara indirip sonra alete atman daha iyi değil mi?

yani sorununu belki çözemem ama sadece öneride bulunabilirim. örneğin bilgisayar indirdikten sonra gerekli virüs taramalarını da yaptıktan sonra alete atarsın. sadece atacağın zaman aleti bilgisayara bağlarsın. sonuçta bilgisayar bağlıyken daha fazla pil harcıyor.

sen neden direk alete atıyorsun? önce c'ye atmak daha mantıklı değil mi?
  • @löpçük
    ben direk alete atıyorum bunun sebebi şu; indirdiğim parçalar set olduğu için çok uzun oluyor, bir daha Cden H300e kopyalamakla vakit kaybetmek istemiyorum. Bir diğer sebebi de şu, bilgisayarımın hard diski dolmak üzere, BitComette 2 tane 1gb lik parçayı download için işaretlediğimde C %100 dolu görünüyo. İşte bu yüzden direk cihazıma kaydedebilmek istemiştim.

Senin mesajını okuyunca aklıma girdi aklıma geldi, mesela cihaza yüklediğim parçada virüs çıktı, ne olur? Ben pek anlamam virüs işlerinden de onun için soruyorum, bilgisayarımda panda kullanıyorum ve genelde yakalıyor.
  • bu virüs sorununu bende merak ediyorum açıkçası.

sende yine panda var. bende hiçbir virüs tarama programı yok.

ve internetten ne müzik, video bulursam indirip direk alete atıyorum. bir virüs taraması yaptırsam (yaklaşık 10 gb) batarya taramayı bitirmeye yeter mi?

evimdeki bilgisayarda virüs tarama programı yok artık mecburen bir internet kafeden yapacağım bunu.
  • yaw birde bana diyorsun önce pcye indirip virüs taraması yapmak daha mantıklı diil mi diye :)) sen tamamen şansa bırakmışsın.
    Dur şu virüs sorusunu diğer ana topicte soralım millete..
  • benim bilgisayarda virüs çıkacağı kesin zaten şu an

ben sizi kurtarmaya çalışıyorum ben böyle birşey yapıyorum siz bana uyup da yapmayın diyorum anla işte
  • metabax kardesim al sanırım aynı dılde konusuyoruz dılımı anlarsın herhalde .. asagıdakı lınke donanımhaber yazan yeri sil mp3 yaz

http://www.DONANİMHABER.qo.pl/index.php?act=browse&by=type&by2=dj%20set

saygılar ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 6 Mart 2006; 18:51:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

metabax kardesim al sanırım aynı dılde konusuyoruz dılımı anlarsın herhalde .. asagıdakı lınke donanımhaber yazan yeri sil mp3 yaz

http://www.DONANİMHABER.qo.pl/index.php?act=browse&by=type&by2=dj%20set

saygılar ..

özdamar kardeş adres için sağol gayet güzel setler var. Dilini de çok iyi anladım ama bilirsin ki bu setleri download etmek saatler hatta bazıları bir gün bile sürebiliyor ben bu yüzden bu topici açtım hani bir yerlerde buluşulup daha çabuk alış veriş yapalım babında ama bu konuda pek aradığımı bulamadım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.