Şimdi Ara

HER TÜRLÜ MÜZİK ARŞİVİNİ VE (H300) VİDEOLARINI PAYLAŞMAK İSTEYENLER BURAYA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
4.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi siz ne kadar fanatik metalcisiniz böyle yahuu. neyi ezip geçiyor anlamamışumdur.

@saviar
    abicim bana gelen bir şey yok hala :( neyse gönderdiysen gelir herhalde. çok sağol ilgin için.

@ONLYtheSTRONGsurvive
    arkadaş ben sammy duydum ama hiç bir parçasını dinlemedim, eğer sitemize bir kaç parçasını upload edersen sammy ile tanışmış oluruz.
  • differences diye tekno bi parca var benım dınledıgım en iyi tekno
    bunun dj ı kım
  • quote:

Orjinalden alıntı: metabax

abi siz ne kadar fanatik metalcisiniz böyle yahuu. neyi ezip geçiyor anlamamışumdur.

@saviar
    abicim bana gelen bir şey yok hala :( neyse gönderdiysen gelir herhalde. çok sağol ilgin için.

@ONLYtheSTRONGsurvive
    arkadaş ben sammy duydum ama hiç bir parçasını dinlemedim, eğer sitemize bir kaç parçasını upload edersen sammy ile tanışmış oluruz.

sammy ile tanışmak için uploada falan gerek yok ki.djsammy.com adresine girip albümlerini dinleyebilirsiniz.2 tane albüm çıkardı zaten.bir de discography bölümünde bazı büyük partilerde sergilediği performansların, röportajların falan videoları var.ama sitede download olayı yok artık beğendiğiniz şarkıları limewire ile indirirsiniz

• tamam only, yolda mp3 playerimizi dinlerken bütün şarkılar bittikten sonra sammy i dinlemek için de yakın bi internet cafeye falan gideriz artık sen upload etme.. benim çöp arşivde varmış zaten parçası ve bildiğim bir parçaymış ama ben onun olduğunu bilmiyordum fakat benim dinleyeceğim bir müzik yapmıyor. Zaten 2 albümü varsa o kadar araştırmaya değmez.. (her söylediğim kendi adımadır)
  • yaw metabax aslında ben bu upload olayını yapmayı bilmiyom.bilsem yeter ki sen iste yaw herşeyi upload ederizbu arada sammy çöplüğe ve yabana atılacak bir dj diil.kendisi dünyaca ünlü bir dj dir.yalnız türkiye de pek tanınmıyo.amerika,almanya ve daha pek çok ülkede boy göstermiştir.ha senin tarzına uymayabilir saygı duyarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Berdush o "ninni gibi geliyor sözünü ben söyledim yaw"

Kusura bakma maniac yav yanlış hatırlamışım.
  • only kardeş upload çok basit bir iş yaw çok kolayca yapabilirsin ama bir parçayı nasıl download ederken zaman alıyorsa upload da aynı şekilde. Ufak parçalarda pek zorluk yok da boyutu büyük dosyaları upload ederken baya zaman alıyor tabi. dj sammy hakkında söyleyecek bir şeyim yok tabi ki iyi bir dj olabilir ama benim ilgimi çekmesi için biraz daha pişmesi lazım, armin abisine paul abisine ferry abisine biraz yetişmesi lazım, onlar varken sammy e gönül vermek ayıp olur ama dediğin gibi herkes farklı dinliyor, şimdilik sammy nin yaptığı müziğin bana hitap etmediği kanısındayım. Ama sen biraz uğraş ve upload et belki bana da sevdirirsin :) Ben en çok bilinen parçasını yani "Heaven" i dinledim çok sıradan geldi. Ama şu da var ki bir dj in müziklerini parça parça dinlemekle set halinde dinlemek arasında çok fark var. Onun setini bulup karar vermek lazım. Dün bakmıştım ama setini bulamadım hiç bir yerde, demek ki henüz tam yaygınlaşmamış.

• metabax şu upload olayını bi anlayayım da atabilirsem atarım güzel şarkılarını.bu arada heaven en bilindik şarkılarından biridir ama bence de en dandik şarkılarından biri.bir de sammy nin tarzı farklı.o armin,tiesto gibi tam trance yapmıyo.daha çok dance tarzında yapıyo.şarkılarında çok söz war.
  • Bir kız çıkar uvauv uv yee gibisinden bişeyler mırıldanır.. Nedir bu dance.. PEAH!!!!
  • abı bı dene sarkı vardı lets get up the lets get aau diyodu adam ıkıde bır
  • quote:

Orjinalden alıntı: maniac1987

abı bı dene sarkı vardı lets get up the lets get aau diyodu adam ıkıde bır

lets get up the lets get ill gibi birşey diyordu o değil dimi? ama erkek söylüyordu benim dediğimi. yavaş yavaş hızlanıyordu. bir yerden sonra coşuyordu söyleyen adam...
  • he o işte ama pek güzel bişey degıl
  • art of trance - mongoose (tektronik remix)
  • sizin bahsettiğiniz parça P.Diddy (puff daddy) - Let's Get It i'll Evet yaklaşık iki yıl öncesinin baya populer parçasıydı, clublerde patlak kiremitlerin dj e dönüp (lasgedap) diye bağırarak istek yaptıkları coşturucu bir parçaydı ama şimdi zamanı geçti tabi. Ama yine de bi dinlemek isteyen olursa bu linkten indirebilirler .Hakkını vermek lazım az oynamadık onda :)
    http://www.hemenpaylas.com/download/294136/Puff_Diddy_Feat_Kelis_-_Lets_get_up_and_lets_get_ill.mp3.html
    ilk boşluğa hemepaylas ikinci boşluğa mp3 yazın arkadaşlar.

quote:

Bir kız çıkar uvauv uv yee gibisinden bişeyler mırıldanır.. Nedir bu dance.. PEAH!!!!

@saviar
    kardeş seni kınıyorum işte o bahsettiğin bir kızın çıkıp sesler çıkarması var ya trance in seni tam zirveye çıkardığı noktadır, ayaklarının yerden kesildiği ve kendini uçuyor gibi hissettiğin, o kızın sesi ile dalgalanarak uçtuğun andır :))) nası anlattım ama Trance müziği trance a geçmeden anlamanız zor tabii size hak veriyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 21 Mart 2006; 12:08:57 >

• işte bu'dur yaw.seni sonuna kadar destekliyorum metabax.o kızın(hangi kız acaba?)çıkardığı sesler beni de acayip hawaya sokuyo.mesela benassi bros un vokalistlerinden dhany nin sesi çok hoşuma gidio.r u gonna hit my heaaaaarrt diye bi baarıyo ben ufaktan trance moduna geçiyom.ya love is gonna save us?offff ttttttranccccce.bu müziği çok sewiyom yahuuuu
  • Allah iilinizi versin.. Koptum yaw.. Şaka bir yana bizim ufaklık da böle parçalar seviyor sizi anlıyorum bu yüzden.. Umarım gün gelir o da metalin kıymetini anlar..
  • eyvallah only kardeş, bu metalciler annamıyo müzikten only sana armin van buuren ile paul van dyk dinlemeni öneririm, gerçek trance i onlar yapıyor. Benassi biraz fazla tempolu trance a geçmek zor olur ki zaten ben benassi nin trance müzik yaptığını blimiyordum onun çaldığı da mı trance imiş. Yıllardır kendini değiştiremedi bir türlü hep aynı müziği aynı bası vurdurup duruyo sen beni dinle :)

saviar sizin ufaklık kaç yaşında yaw :) senden önce bulmuş doğru yolu helal ona
  • quote:

armin van buuren ile paul van dyk dinlemeni öneririm,

bende ıron maıden sentenced acdc motorhead soad therıon falan öneririm ama ıron maıden dınle gercek metal neymıs anlarsın

• hoooooop noluyo yaaawzz.herkeş bana onu dinle bunu dinle diyo.bakın şimdi.ben ilkokuldayken daha abim metal dinlerdi.ilkokul 5 te nirvana nın nevermind albümünü dinledim(daha millet tarkan mustafa sandal diye ölüyodu).iron maiden,metallica,guns n roses vsvsvsvs hepsini dinledim.ortaokulda da üzerime kara metalci t-shirt leri giyip hawa atardım:ben metalciyim uleaaan diye.ama zaman içinde anladım ki ben metalci falan diilmişim.çünkü bu müziği dinlerken hiç etkilenmiyodum.hawaya giremiyodum.sadece dawul,elektro gitar ve öcü gibi çığıran herifler.o kadar.ama gerek tv de gerek radyoda çalan elektronik müzikleri dinledikçe anladımki ben elektronik müzik dinlemeliyim kardeşiiiiim.o arkadan gelen ve hangi aletten çıktığı belirsiz elektronik sesler,o ritmler,o bassssslar başka nerde war bee.ne zaman kendimi kötü veya yorgun hissetsem dinliyom müziğimi geçiyom trance moduna ooohh gel keyfim gel.içime bi enerji doluyo.ben bunu bilir bunu söölerim.elektronik müzik 1 numara.(metalci arkadaşlar kızmasın.ben görüşlerimi sölüyom.herkes aynı müziği dinlicek diye bişe yok tabi.isteyen love's gonna save us la transa geçer isteyen nothing else matters la)

• 1 gözüm ben metal dinlerim ama ömrümde bı defa bıle öle bi tshırt gıymemişimdir
    2 nothıng else matters la kımse havaya gırmez onun sözleri cok güzeldir
    fear of the dark la whıskey ın he jaj la ınner vısıon la havaya gırılir
    benım sevdıgım 3 tane tekno lektronık herneyse o vardır
    1 cb - galvanıze
    2 cb hey by we gırl falan öle işte
    3 differences(djını bılmıyorum)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.