Şimdi Ara

Her yer ispark oldu. Sayısı artıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yargıtayın kararı var yol kenarından park ücreti alınamaz diye. Şimdi bakıyorum isparka dahil caddelerin sayısı artıyor. Biz imamoğluna oy verdik gittik sandık başında müşahit görevi yaptık gönülden. Şimdiye kadar bedava parkettiğim cadde isparkçılar para toplamaya başlamış.

Ufak ilçe belediyeleride kendi çapınca caddeşileri mesken edindiler. Ataşehir maltepe vss.

Beklentilerim vardı ama imamoğlu beni hüsrana uğrattı

Bunlara para laptırmayayım diyorum sokak arasına park ediyorum bu seferde çekici terörü var. Arabanı alıp kaçıyor 230 tl ödüyorsun. Resmen istanbulda yaşamak psikolojimi bozmaya başladı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 11 Şubat 2020; 15:20:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• almanya gibi sokakları bahçeleri dahi özelleştirsinler.

hangi iktidar gelirse gelsin özelleşmemiş yerler arpalık olacaktır.

eğitim sağlık emniyet adelet hariç her kamu konusu özelleşsin.

bunu 10 yıl sonrada 100 yıl sonrada konuşcağız .

20 yıl 30 yıl önce bunu konuştuk .

1 tl ye çiller tarafından işçilere satılan demir çelik fabrikası bu gün kar ediyor.

işçilerin ilk işi işçilerin yarısını işten çıkarmak olmuştu.

bedavaya yaşayan işsizlik yüzdesini değiştirmek için devlet kurumlarını arpalığa çeviren partilerden kurtulunmuş olur.
  • Teoride çok güzel ama pratikte işlemiyor.

Özelleştirilmiş şeker fabrikalarının, Türk telekomun halleri ortada.

Bak ne diyorsun 1 tlye işçilere satılan demir çelik fabrikası kar ediyor. Ama sen çıkıp da yandaşa satacak olursan, ihaleleri yandaşlara , iş bilmezlere yedirirsen sonucu hüsran oluyor bugünün örnekleri gibi..

Bunun yerine daha kontrollü bir denetim yapısı getirilebilir. Ben devletin kontrolündeki şirketlerin de şeffaflaşması taraftarıyım. Her vatandaş o şirkete girip mali anlamda hesap sorabilecek duruma gelirse, o zaman devlet kontrolündeki şirketler kar edebilir. Ama yok sen yandaşına peşkeş çekeceksen ki bu zamana kadar böyle oldu, o zaman da işte olacakların geçmişteki örnekleri ortada..
  • Belediyelerin otoparkları bina dibinde değil ise yani o binadan yapılırken otopark parası alınmamışsa kurulsun.Ama sen bina yapıyorsun otopark parası veriyorsun önünde ispark var , e o vatandaş o zaman neden binayı yaparken otopark parası ödüyor.Kaldırsınlar otopark parasını bütün belediyelerden.
  • Devlet her mahalleye katlı otopark yapsın, Kentsel dönüşüm ve yeni yapılacak konutlara otoparkk zorunluluğu getirsin yeter. Olmadı İstanbula ayrı otomobil park aylığı istesin, toplu taşıma araçlarını adam etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.