Şimdi Ara

Herkes bana salak diyor(ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sessiz sakin kendi halinde kimsenin aleyhinde konuşmayan kimseye zararı dokunmayan biriyim.Okuldayken dersten çılarken sınıftan bir kız yanımdan geçerken salak dedi bana aynı şekilde aleyhimdede çok konuşuyorlar kavga veya tartışma yaşamakta istemiyorum kesin çözüm ne olabilir?

• Aralarında konuşmuşlar konuşma tazeykende dengesizin biri gaza gelip sana hakaret etmiş. Dişini göstermezsen maalesef bunu yaparlar hep. Gerekirse sende aynı şekilde hakaret edip üste çıkacaksın. Başka türlü bi yolu yok
  • Pısırık davrandığın sürece böyle ezmeye, dalga geçmeye devam edeceklerdir. Bir daha böyle bir şey yaşandığında gerek söz ile gerek kavga ile hadlerini bildirmen gerekir ki bir daha yapmaya cesaret bulamasınlar. Sen de o kişiyle dalga geç. Kavga tabi ki en son çaren olsun.
  • 1-1,5 yıl kadar boks ve vücut geliştirme yap, sonra sana salak diyen ilk kişinin burnuna bir tane indir. Reçete bu şekilde
  • Sessiz durma. Ses çıkar o zaman butun kızlar senin olur.
  • takma hiç devam et susunca daha çok sinir olurlar ama iş çığırından cıkarsa sapla gitsin yumruğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Good_Library

1-1,5 yıl kadar boks ve vücut geliştirme yap, sonra sana salak diyen ilk kişinin burnuna bir tane indir. Reçete bu şekilde
    Yalnız hocam sonuçta karşıdaki kızmış.Şiddet biraz ayıp karşındaki güç olarak dengin olmayan biri

hakaret et alay et vs anlarım da vurulmaz bir kadına
  • kac yasındasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoiS_AttaCK

Yalnız hocam sonuçta karşıdaki kızmış.Şiddet biraz ayıp karşındaki güç olarak dengin olmayan biri

hakaret et alay et vs anlarım da vurulmaz bir kadına

Alıntıları Göster
    ibret olsun diye bi yumruk bence hiç fena olmaz
  • Hadi ordan buldog de geç.
  • onlara bu yaptığının onur kırıcı olduğunu söyle
  • Sende kiza patlamiş balon de
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Sende kiza patlamiş balon de
    Patlamış lastik daha iyi
  • Vitrini değiştir...
  • Sen de salak diyenlerle testis geç
  • Sende gecerken kaşar de
  • Bir kişiye fazla tepki ver diğerleri de susar
  • O degil de bunu ciddi ciddi yapmışlığım var hemde kapali kizlara yapiyordum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.