Bildirim
herkes bu pleske para mı weriyor ?
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Muhakkak onun da cracki falan vardır ancak sanırım hosting firmaları kullanıyor bu tip arayüzleri. Dolayısıyla onlar da denetime tabi olabileceklerinden -BSA olayları yani- ücreti ödemek durumundalar. Ancak herksin kullandığını zannetmiyorum. -
Plesk in Crack i tam manası ile bulunamadı. En uzun süren crack 1 ay gidiyor ve internet ortamında çalıştığı için sürekli lisans kontrolünden geçiyor.
Lisans alanlar senin dediğin gibi 700$ a almıyor %90 gbi bir kısmı Aylık ödeme ile server dahilinde alıyorlar. Buda Aylık 25$ a geliyor. -
Plesk'i sıfırdan crackleyecek firmanın aklından şüphe ederim. -
@sezerayhan
Plesk kullanan herkes veriyor bunun parasını tam tersi parayı vermeyen firma yok. plesk online bir sistem çalışıyor crack yok ortada. hoş piyasada crack var kuruyorsun ilerde başına çok fazla iş açıyor. diyorsan evdeyim öğrenmek istiyorum tercih senin ama host firması isen ödemek zorundasın. hiç crack li plesk görmedim herkes öder alır..
Ama olayı 700 $ olarak niteleme. misal ben makine başına ayda25-30 $ fazla ödeme yapıyotuz. yani 700 $ değil aylık öderiz.. -
Şöyle diyim;
Bunu "iş" olarak görüyor ve "profesyonel olarak" yaptığını söylüyor ve bundan "ekmek yemeye" çalışıyorsan Plesk için o parayı gönül rahatlığıyla verebiliyorsun.
Bilmem anlatabildim mi? -
bence fazlası ile anlattın. ağzına sağlık arkadaşım..
-
alternatifleri de var bu arada...
Ör: Helm, Ensim.. ama elbette bunlar bence Plesk kadar kaliteli değiller.. Linux için ücretsiz (GNU) olanlar da mevcut... -
@system32 hocam plesk panelli hostların satış oranlarıyla helm vs kıyaslanamaz bile o açıdan ayda 25$ 30$ arası masrafı gozden çıkarıp kaliteyi satın almak lazım diye düşünüyorum. -
ben arkadaşlara alternatif sundum sadece..yoksa ben de Plesk'den şaşma taraftarı değilim -
Valla Plesk in sistemi tartışılmaz yıllardır Plesk kullanıyorum halada Pleskteyim..
Ama Cpanel in Pleskten Daha Kaliteli olduğunu söylememek pek işime gelmyor..
Plesk i denemek isteyenler için zaten tek domainlik sistem ücretsiz çalışıyor isterseniz 8,0 ı yükleyin. Her sürümünde 1 Domain çalışrtırmak ücretsizdir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X