Şimdi Ara

HERKESE SELAMLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar arkadaşlar,foruma yeni katılan biriyim ve bundan sonrada sürekli bulunacağım,mitsubishi ile ilgili herşey için paylaşıma hazırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin yılmaz

Herkese selamlar arkadaşlar,foruma yeni katılan biriyim ve bundan sonrada sürekli bulunacağım,mitsubishi ile ilgili herşey için paylaşıma hazırım.

Hos Geldiniz Aramiza
  • teşekkürederim.
  • Engin bey aramıza hoşgeldiniz. Mesleğiniz nedir?

Murat kara ile aynı yerdesiniz sanırım.
  • engin hocam , bizim 1,5 lancerlere evo sol ön plakalık oluyormu, bir bayiye sordum, 89 tl ye getirtiyoz ama tam oturmuyor, arda boşluk kalıyor dedi. siz ne diyeceksiniz?
  • murata kara ile aynı yerdeyiz ama murat kara artık aramızdan ayrıldı arkadaşlar,benim görevim ise aktif satış ve servis müşteri temsilciliği,müşteri danışmanlığı da diyebiliriz.Yaklaşık 15 yıllık otomotiv sektörü deneyimim ve 8 yıllık mitsubishi deneyimim var aynı zamanda eğitimci olarakta görev yapmaktayım.
  • manisa tr dostum,evet bayiiden aldığın bilgi doğru ama boşluk kalıyordu fakat servisimizde o boşluğu doldurabilmek amacıyla silikon bir tampon oluşturulup arasında desteklendiği için plaka arasında boşluk kalmıyor.yani biraz işcilik emeği gerektiriyor.
  • Engin bey L200 EGR valf iptali hakkında sizin servis ne düşünüyor?
    EGR iptalinin faydaları ve zararlarını bizim için öğrenebilirmisiniz?
    Bu konuda her servis farklı konuşuyor.
  • tabiki dostum lokosit öğrenir detaylı bilgiyi burda paylaşırım.
  • egr valfi sayesinde aracınızdaki oluşan tüm kurum toplanıyor egr valfi iptal edildiğinde aracınız çekişten düşecek ve arıza lambasıda sürekliş olarak yanık kalacak anlayacağınız valfin iptalinin size hiçbir faydası olmayacktır aksine zararlı olacaktır,bilgilerinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin yılmaz

egr valfi sayesinde aracınızdaki oluşan tüm kurum toplanıyor egr valfi iptal edildiğinde aracınız çekişten düşecek ve arıza lambasıda sürekliş olarak yanık kalacak anlayacağınız valfin iptalinin size hiçbir faydası olmayacktır aksine zararlı olacaktır,bilgilerinize.

Teşekkürler Engin bey.
  • engin bey merhabalar ben 2002 1.8 gdi carisma sahibiyim aracımı ilk sahibinden aldım araç 72 binde ama forumda yazılan bazı yazılardan sonra aracımı kullanmaya korkar hale geldim yok gdi motorlar sorunluymuş alınmazmış tamirini yapacak usta yokmuş gibilerinden ki ben araçtan çok memnunum özellikle yakıt tüketimindeki düşüklük beni şaşırtmış durumda eğer yolbilgisayarım yanlış göstermiyorsa gördüğüm değerler beni şaşırttı .siz bu konuda neler söyleyebilirsiz gördüğüm tüketim değerleri yanlış olabilirmi yada bu motorlar bu kadar kötümü neden serviste yapılamıyor yaptığım araştırmaya göre bu motorlardan baya övgüyle bahsedilmiş yani servise size gelsem bir sorun olduğunda bunu çözecek ustanız varmı teşekkürler
  • engin bey hoşgeldiniz,colt 1.5 did kullanıyorum,autlander mt almak istiyorum tavsiye edermisiniz.
    2006 temiz bir autlendir mt nin piyasa fiyatı kaç'a alsam uygundur acaba...
  • Dostum tulii öncelikle şunu söylemeliyimki 2002 model araç için 72000 km az bir km, bu durum aracınızın motorunun sağlıklı olduğunu gösteriyor bence korkulacak bir durum yok,sadece bakım gerektiren kilometrelerde şu an aracınız.Gdi motorlar hem yakıt ekonomisiyle hemde performans olarak diğer motorlardan üstündür, gdi motor 1.8 olmasına rağmen aracınızın yakıtının sizi şaşırttığından eminim tıpkı diğer kullanıcılar gibi:) gdi motorlarının tamirini yapabilecek ustanın az olduğu doğrudur sebebi ise sanatkar ustalarımızın azlığıdır,yeni motorlar üzerine yetişmiş genç ustalarımızın gdi motorların tamir riskine girmek istememesidir çünkü işciliği zor ve risklidir dolayısıyla eski ustaların bulunduğu bir yetkili servis sizin motorlarınızın tamirini üstlenip hakettiğiniz hizmeti garantisiyle birlikte sunabilir.Servisimize gelince,çok uzun yıllardır bizimle çalışan ve 4 yıldır müşteri memnuniyeti konusunda birinci olmamızı sağlayan ustalarımız ile tanışabilirsiniz,aracınıza yapılan işlmeler esnasında aracınızın yanında olarak ustalarımızla araç hakıında konuşabilirsiniz ve elbbetteki motorunuza en kaliteli hizmeti verebiliriz bundan şüpheniz olmasın herşeyden ziyade sizinle tanışmaktan keyif alırım,motorunuzun durumunun ne olduğunu test cihazımızla kontrol etmeyi aracanıza komple bir ekspertiz ve durum raporu sunmayı çok isterim bu hizmetleri sizinle tanışabilme şansını yakaladığım için ücretsiz yapabilirim tabiki taze demlenmiş bir çay eşliğinde sizi bekliyoruz ailemize,teşekkürler.

• Xtreme 660 dostum öncelikle hoşbuldum,outlander mt tavsiye edilecek keyifli bir araçtır 2006 model düşündüğünüz aracın km si çok önemli her 2. el araçta olduğu gibi eğer 50000- 55000 km gibi ise ki en ideali budur,o zaman 40000-45000 tl ye alırsanız iyi fiyata almış olursunuz tabiki araç temizse ve ekspertiz yapıldığında sağlıklı görülüyorsa,bu konuda ve her konuda destek olmamı istediğiniz herhangi bir durum olursa seve seve yardımcı olurum,saygılarımla.
  • Engin bey nazik davetinize teşekkür ederim yazdıklarınız beni bir nebze olsun rahatlattı ilk fırsatta servisinize gelip aracıma baktırmak istiyorum aradada çayınızı içmiş ve tanışmış oluruz tekrar teşekkür ederim
  • rica ederim sizi en kısa zamanda bekliyorum.
  • engin kardeşim,bursa'da araştırdığım bir autlander konusundaki,yardımların ve yakın ilginden
    dolayı çok teşekkürler ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hercul3367 -- 7 Nisan 2010; 2:57:28 >
  • rica ederim mehmet abi bu butrda bitmez heleki aracını hayırlısıyla bir al da,sınırsız desteğim devam edecek.
  • engin bey merhaba,

müsadenizle benim sorum şu;

bende 2005 colt var. araca 4 kişi binince (tahmini 300 kilo) yoldaki hız kesme tümseklerinden geçerken araç helezonu kesik şahin gibi hemen düşüyor..

kaç tane amörtisörcüye götürdüysem amörtisörlerin sağlam hocam, sen pinpirikli müşterisin galiba diyorlar... paran çoksa git al servisten takalım diyorlar..

benim gözlemlediğim amörtisörlerin direnci zayıf... 10 cmlik sarsıntıda amörtisörlerin (özellikle arka) dibe vurduğunu çok rahatlıkla anlayabiliyorum..

1- acaba amörtisörlerin belli bir kilometrecen sonra zayıflaması, direncinin azalması olabilir mi?? (amörtisörlerin bozuk olmadığı söyleniyor, aracın düz yol gidişinde bir sarsıntı, virajlarda kontrol kaybı yok, sadece arkaya 2 kişi bindirirsem oluyor bu)

2- aracın arkası kısa olduğu için arkaya oturan doğrudan amörtisör üzerine mi oturuyor???

3- amörtisör boyu mu kısa???

4- helezon ve takozlarda (takoz ne demek?) bir sorun mu olabilir??? (ki amörtisörcülerin hepsi de; amörtisörün görevi yük taşımak değil diyor)

5- helezonlar kendiliğinden yumuşar mı??? benden önceki sahibi helezonları değiştirmiş olabilir mi??? bizim araçlarda takoz var mı??

6- yoksa arkaya 150 kilo oturunca hız kesme tümseklerinden sıfır durarak mı geçmeliyiz?? aslında bizim araçlar için normal bir durum mu bu??

çok teşekkürler...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.