1.)ARKADASLAR ben daha once hero oynadım ama cok yabancı vardı anlasmam zor oluyordu hala bu kadar yabancı varmı? 2.)Malum knightta smdi lag ve dc sorunu cok hero da sanırım yok sizce knight mı oynayım yoksa hero baslayımmı? 3.)1 tane adamıım vardı 2 dan sonra bıraktım acaba buna devam etsem yardım edecek arkadas varmıdır?
1-Türkler bu ara çok fazla 2-İkisinide oynama başka oyun oyna bence. Ama ikisinden biriyse Hero oyna 3-Oyunu bıraktım yardımcı olamayacağım
bence hiç birini oynama,çok soyutluyor.
o kadar çok oynamak istiyorsan hero oyna ama bence hiç bir oyunu oynama oynadığın oyuna bağlanıyorsun oyundan ayrılmak istemiyorsun küçük işleri bile es geçiyorsun hiç bir şey yapmıyorsun ben kınghtta heroda oynadım ikisinde de oyuna bağlandım mal gibi günde 25 saat(aslında günde 24 saat var işte siz düşünün ne kadar hastası olduğumu)bilgasayar başından hiç kalkmazdım şimdi kendimi kontrol edebiliyorum günde 2.5 saat oynuyorum sende cok istiyorsan hero ya başla cünkü heroda daha güvernilir dostların olacak
teşekkürler cevaplar için ama ben o kadar iradesiz değilim yani oynamadığım zaman aklıma gelmiyor..Hero ve knightı da kurarım ama baska cevaplarda istiyorum..
Knight bağımlılık yaptığı için oynuyor millet, hem de her türlü dümen,üç kağıt, küfür, hack vs. aklına gelebilecek her türlü dolandırıcılık mevcut. Üçkağıtçı Türklerin mekanı oldu artık orası ~hiç oynamadım,arkadaşlarımdan aldığım bilgiler böyle~.
Hero da o yolda ilerliyor, Türk olduğunu anladıklarında %95 senden kaçıyor yabancılar, tabi bıraktığın izlenim ve yeterli ingilizce ile oyunu çözmek fazla zamanını almaz ama iyi bir seviyeye gelmek hakikaten ömür törpüsü. Ama en azından oynanabilirlik açısısından Knight'ı tokatlar. Başkalarına karşı ön yargılı olmam hiçbir zaman ama paint ile çizilmiş rezalet grafikleri olan bir oyunu hala nasıl oynayabiliyor insanlar anlayabilmiş değilim, tercih meselesi deyip geçiyorum.
Ben Hero'ya 2007 nisan civarı başladım, 5 aya yakın bir süre elimi bile sürmemiştim ama geri döndüğümde tekrar fark ettim ki dolandırıcılara ve çoluk çocuk kalabalığına rağmen oynanabilir bir oyun. Botçusu,gold satın alanı,item kazıklayanı cartu curtu herşeyi var çoğunluğu da malesef ki kenddi vatandaşlarımız. Yabancıların Türkler'e bakış açısı gerçekten kötü ama şahsi izlenimleri iyiye çevirmek insanın kendi kapasitesine kalmış birşey.
Hero ve Knight'ı kıyaslamak bana göre abesle iştigal. Knight çoktan ölmüş ağlayanı yok, Hero en azından biraz daha ayakta duracaktır. Zamanını bilmiyorum ama uzak doğu ülkelerindeki Hero 2 diye kast edilen versiyonu da gelecek, o zaman kadar sağlam bir char oluşturmak da 7-8 ay bile alabilir sıfırdan başlarsan (kötü ihtimalle).
Uzun lafı kısası; İddaa yorumcuları gibi, Hero Online bu maçı kesin alır, banko 1 diyorum!
@dogujans
bu mesajın için teşekkürler..Çoğu firkrimi gözden geçircem..
Knight kadar berbat bi oyun yok!!
Herşey ytl ile bide hack falan en üst düzeyde.
Knight oynayacağıma pokemon oynarım aynı zevki verio veya mario :D
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet09
hayatımda aldığım en anlamlı mesaj teşekkürler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme