Ohooo ThunderLord'ları süreli yapmışlar ayıptır ya.
quote:
Orjinalden alıntı: ~Mert~
Ohooo ThunderLord'ları süreli yapmışlar ayıptır ya.
tamamıyla katılıyorum bu oyunu bir çok oyuncunun büyük emek ve para harcayarak şansıda yerindeyse bulabildiği bir itemin süreli yapılacak olması çok kötü o zaman craft yapsınlar thunderlordları yada hero tavernden satsınlar ama oyun türkçe olursa yeni başlayacak bir çok kişi türk serverını kullanır. serverların boşalması bir anda gerçekleşir, diye düşünüyorum
Bir teori oluşturaracak olursam, süreli Thunderlord'u görmek bana TL ve Drac itemlerinin daha kolay düşeceğinin sinyalini veriyor. Yoksa normalde parça başına male ve female olarak 200 tane olan itemi sen süreli yaparsan ve düşürmek için normal Hero'ya göre toplamda 1 milyar gold civarında satılan Gs ve Psl gerektiren questin akabinde büyük bir şans ile saatlerce kasmayla anca düşme ihtimali olan itemin ehemmiyetini sıfıra düşürürsün şayet ki süreli olup da o kadar düşürmeye uğraşıp tekrar kaybedeceksin. Ya 200 tane değildir normal Hero'daki gibi daha fazladır, ya da daha kolay düşüyordur. Hero Online Türkçe'nin albenisi şu an için bence hiç yok. Normal Hero Online'da sağlam char sahibi olan Türk arkadaşlar niye kurulu düzeni bırakıp Türkçe'ye geçsinler. Ben oynayacak mıyım peki? Evet, fantezi olsun diye closed beta versiyonuna da başvurdum. Bug tespitine ipod nano vereceklermiş, işin ucunda ödül kazanmak da var. Haliyle bug tespit ederken GM'lerin oluşturduğu süper ötesi charlar ile oynayıp denemek gerektirecek. DT'de veya RDL'de Full TL itemleri + drac silah ile gezinmek lazım bug bulmak için. Onun haricinde Hero Online Türkçe fiyasko ile sonuçlanacaktır bundan eminim. Nasıl Knight Online -hiç oynamadım- Türkler'in istilasına uğrayıp rezalet bir yere döndüyse, afacanların Türkçe versiyona saldırmalarıyla Hero Online Türkçe'de o şekil bir hal alacaktır. Ayrıca bu işi üstlenen şirketin para kazanabileceğini de hiç zannetmiyorum. Hero Online'da HT'den gerçek parayla alışveriş yapan kaç kişi var ki? Eminim ki çok çok az. "Türkçe oyuna destek" lafı bana içi boşaltılmış geliyor. Game Masters şirketi bence kötü bir yatırım yapmıştır, tamam Hero Online popüler bir oyun olabilir ama Türkçe olmasının bir faydası olacağını sanmıyorum, ne oyuncular için ne de şirket için. Game Masters şirketinden bu satırları okuyan varsa onların da aklına muhakkak gelmiş olan birşeyi tekrar hatırlatmak isterim. Hero Online Amerika'ya bastırın barayı Türkiye i.p numaralarını banlatın. Başka türlü Hero Online Türkçe tamamen ölü bir yatırımdır.
bence türk ipleri banlamazlar ama oyun artık ücretli hale dönüştürülür ama şimdi yapılırmı bilmiyorum ko tarzı pre. üyelikle para kazanmayı düşünmüşlerdir. yoksa oyunun türkçe olmuş ing. olmuş çok önemli değil adamlar kurnaz türk pazarı büyük pre. almak için haftalığını biriktiren çok çocuk vardır. buna inanıyorum
Resimler için sağol Sen oyunu oynadın mı oynadıysan nerden download yaptın ?
abi sendeki itemleri gördüm ve nasıl olduğunu anlamadım yani normal herodaki üyeliğinlemi giriyorsun türkçe heroyada??? yoksa yeni üyelik açıp sıfırdan charmı kasıyorsun?
İlk görüntüler Türkiye GM'lerinden birisinin başka bir foruma eklemiş oldukları. 29 şubat cuma günü oyun download edilebilecek ve closed beta testi için başvuranlardan 2000 kişi bug tespiti için oynayacakmış GM'in dediğine göre.
Key Logger War diolar dogrumu ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme