Şimdi Ara

HEROBRİNE ile karşılaştım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elmas ararken elması buldum . Bloğu kırdım ve karşıma çıktı bildiğiniz Herobrine ! O an nasıl kaçtığımı hatırlamıyorum madenden çıktığımdada kapattım oyunu zaten.

• no ss no güven :D

üzgünüm binlerce kişi herobrine yi gördüğünü söylüyor :D

ss atmadan güvenemeyiz yoksa bende angelina yı gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bytekno

no ss no güven :D

üzgünüm binlerce kişi herobrine yi gördüğünü söylüyor :D

ss atmadan güvenemeyiz yoksa bende angelina yı gördüm

Hocam bence arkadaş oyunda yeni o an herobrine paniğiyle yerinden sıçramış ve unutmuş olabilir Benim oynadığım ilk minecraft herobrine modluydu bende herobrine'ı ilk gördüğümde pc'nin fişini çekmiştim

Ama kural hala geçerli:

NO SS NO GÜVEN!!!11BİR!BİR!!

• Buralarda bir laf vardır joe :

No SS No güven

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  HEROBRİNE ile karşılaştım !
  • Bende maykıl ceksın' ı gördüm eni viki vokke yapiyodu

• Alpha'da oynamıyorsan bizi keklemeyi bırak. Alpha'da bile ben 2 ay oynadım hiç görmedim.
  • ss yede güven olmuyo artık

• Bende gördüm.Sürümüm 1.6.4 idi ve hicbir mod , texture pack , skin yoktu. Creative ye gecmiştim arazi sekli dümdüzdü. Sabahtı.Tank yapmaya calisiyordum.Tankı yapıp bitirmistim.Sonra biraz tankın uzagına gittim ve guzel yapmısmıyım diye tankıma baktım.Sonra yan tarafımda steve nin aynı tipinden ama gozleri beyaz olan Herobrine yi gördüm.İlk bas muzigi caldı sonra kendisi cikti.Hemen oyunu kapattım.Minecraft. dosyalarına baktım . Stats diye bir dosya vardı.Ona girdim. Ve orda 2 tane Herobrine dosyası vardı. Hemen sildim o dosyaları.Bi 15-20 gun minecraft oynamadım.Sonra benim arkadas ban dedi azcık multipalyer oynayalım dedi.Bende tamam dedim. Böylece cesaretimi yeniden kazandım.Ama artık hic single player a girmiyorum korkudan.Sadece Multipayer oynuyorum korkudan.
  • Ozur dilerim ama dosyaları coktan sildim.Ama nerden indirdigimi hatırlıyorum.2 tane yol var. 1. cisi su:
    Teamextreme 1.6.4 yaz bakalım cıkacakmı. Olmassa 2.cisini dene
    Bide minecraftindir diye bir site vardı yantarafındada minecraft 1.6.4 indir yazıyordu.Ordan indir.
  • bence herobrine gerçek değildir hepsi yalan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.