ARKADAŞLAR EĞER BİRER HEROCU İSENİZ LÜTFEN SORULARIMA CEVAP VERİN
1_Sılver Bar nedir? ne işe yarar? 2_Sılver Barı taverne satınca 5.000.000 para ediyor pazarda satınca ne kadar eder? 3_Sılver Barı nerde satabilirim?(tavern dışında)
NOT:Sılver Bar bana 100 golda acılan kutulardan çıktı ne şans ama
Silver Bar sadece NPC'ye satmak için 5m gold değerinde bir item.Daha pahalıya satılan değerli birşey değil.Onun için her seferinde tavern'e sat, 5m gold'u koy cebine.
saolllll
bala baq
yok be go go o kadar bak değil...
bana da cıktı bugun bitane... bu arad serverlar onarıma girdi sabah 8de
simdiye kadar..
5 silver bar 2 gol bar oldu bende yani toplamda 45m
silver ve gold bar sadece npc ye satılmıyor . eskiden oynarken item basma da yararlı oluyormuş gibi aklımda kalmış.
ne yani sana bugune kdr hiç dusmedi mi silver bar yada gold bar bana 4 kere silver dustu fortune caselerden gold bar ne kadara satılıyo birde ...
10M
sİLVER BAR VE GOLD BAR LAR HİT SAYINIZA GÖRE ÇIKAR
ENSON 4000 YARATIK KESTİĞİMDE GOLD ÇIKTI VE BUGÜNE KADAR EN AZ 5 TANEDE SİLVER ALDIM
SİLVER BAR VE GOLD BAR I NPC YE SATARSINIZ AMA BAZI OYUNCULARIN EŞYA TAKASINDA İŞİNE YARADIĞI İÇİN PAZARDAN ALIP TAKAS ESNASINDA KULLANDIKLARI BİLİNİYOR GOLDU 11 E KOYUN BELKİ SATILIR DİYECEĞİM AMA ŞANS TABİKİ
ne altın nede gümüş barlar hit sayısına göre düşmüyor tamamıyla şans
karya ben adım kadar eminim gold bar ve silver barların hit sayısıyla alakalı olduğuna eskilere soralım istersen bende fazla eski değilim ama. .....
quote:
Orjinalden alıntı: kayra35
ne altın nede gümüş barlar hit sayısına göre düşmüyor tamamıyla şans
Bence de kesinlikle şans ama hit sayısı iyi item düşme şansını arttırıyor ondan eminim. Onun haricinde fazla gold'a açılan caselerden iyi item düşürmek hit sayısıyla alakalı. Geçen hafta arkadaşla kasıyoruz, 810k'ya açılan case düştü ona, açtı, blue ocean box çıktı içinden. 30 dakka sonra yine aynı şekil blue ocean box çıktı. 2k hiti vardı. İkisini de sırayla açtı 1 tane +1 1 tane temiz sc helm düştü. Ondan birkaç gün sonra yine kasıyoruz, yine düşürdü benim arkadaş blue ocean box . Bende 4k hit vardı, onunkisi düşüktü, ben açayım diye bana verdi. Açtım, +2 bd helm çıktı içinden gerçi def% ve sdef% değildi ama bd sonuçta ;)
quote:
Orjinalden alıntı: skyshadow
sİLVER BAR VE ****AR LAR HİT SAYINIZA GÖRE ÇIKAR
inanırmısın ben 8752 pts yapmıştım sırf gb veya silver dusurmek icin dusmedi ama ertesi gun oyuna girmiştim 55 pts oldu ve gold bar düştü tamamıyle şans... ve o pts ne kadar yuksek olursa five element kutularını actıgınız zmn daha iyi şeyler cıkıyor burning red fortune case vb onları acarsan icinden +3 +4 +5 +6 +7 itemler cıkıyor
(bol şanslar arkadaslar)
bana 900 pts de cıktı pts ile alakalı deıl sans arkadasın pts de yoktu box of love kırdırdı gb cıktı
geçen 3200 falan pts yaptım para eden hiç bişey çımadı 2 tane burning red açtım 2 tane blue çıktı onlardanda 2 tane ft helm çıktı
ft helm in açılımı ne ne kadar eder??
ft helm beş para etmez clean 1m eder.ben Blue çıktığı zaman satıyorum 18-20m arası daha karlı oluyor.Eğer levelin yüksekse iyi itemlerde çıkabiliyormuş duyduğuma göre.ama blue caseleri satın derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme