Şimdi Ara

Heroes of Annihilated Empires (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
8.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slm kardeş..kolay gelsin ben bu oyunu yeni yükledim çok ta ii gidiyodumama bir yerde takıldım geçemiyom yardım edersen sevinirim saol..tam olarak bölümü bilmiyom ama axigen tankları ve roket olan bölümde takıldım..şimdiden tşkler..
  • OYUN COK IYI DEMOSUNU OYNUORUM
    TAM SÜRÜMÜ ALMAK ŞART
  • Arkadaşım bana bu key lazım en kısa sürede banada yollar mısın ben kıramadım korumayı oyunu aldım aynı hatayı veiyor...
  • yha arkadaslar bendede aynı sorun warrrr naapcaaaaammmmmmmmm
  • ya lütfen o şifre bana da lazım bu sana kacıncı mesajım okuyosan lütfen şu heroes annihilated empires cd keyini bana da yolla
  • quote:

Orjinalden alıntı: narserbetinden sevgi

ya lütfen o şifre bana da lazım bu sana kacıncı mesajım okuyosan lütfen şu heroes annihilated empires cd keyini bana da yolla

Sırf şifre talep etmek için mi yeni üye oluyorsunuz anlamıyorum..yoksa yeniyim haberim yoktu ayağımı? yada banlanırsa sahtem banlansın mantığımı ? peh
  • renk düzeni ve tarzı bana warcraftı anımsattı

biyerlerimi yiyen sınava girdikten sonra bakacam hesabına
  • Yeterince iyi değil bence.
  • arkadaslar bu oyunun keyini verirmisiniz ben bulamadimda :(
    soyle bi hata cikiyor
     Heroes of Annihilated Empires (ÇIKTI)

https://store.donanimhaber.com/04/6b/da/046bda3fae7ff70cc5db195244c57965.jpg
    Enter keye tıklıyorum ama key yok o yuzden ilerliyemiyorum
    aradım ama bulamadım :( bulan olursa lutfen versın de hayra gecsın

• arkadaslar bu oyunun protection code unu bilen varsa yazabilir mi hicbir yerde bulamıyorum
  • merhaba, crack dosyamın içi boş geldi malesef. bana kendininkini zip halinde yollayabilecek biri varsa beni çok sevindirir. Şimdiden teşekkür ederim.

Ninja edit: Nihayet crack dosyasını buldum. Benim gibi sorun yaşayan varsa bana pm atarlarsa onlara yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charbiel -- 23 Eylül 2007; 2:23:06 >
  • arkadaşlar lütfen cd key bilen varsa yazsın sen bulmussun murat ltf yaz cok onemli
  • hort

bi bakarım zamanı glnce...
  • bu nasıl bir oyundur ya tutorial bölümü de yok...

oyunun teması güzel. grafikleride yılına göre gayet iyiymiş. fakat çözecek vaktim yok boş vakti olana tavsiye ederim değişik bir tarz...
  • Ben bu oyunu çok sevdim fakat daha önce xp varken oynayabiliyordum şimdi win7 de açılmıyor çözüm önerebilcek varmı?
  • Yeni mod içinhttp://hoae.ucoz.net sitesinden indirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.