Şimdi Ara

Herşey bitmiş gibi görünüyor.yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Lise son sınfta okuyorum ve içimdekileri sizlerle paylaşmak istedim.arkadaşlar ben çok mutsuzum.çünkü dershaneden atıldım eylülde.zaten atılmsaydımda mutsuz olacaktım her şey kötü gidiyodu hiç ders çalışasım gelmiyodu(lise 2ve 3 te taktir alırdım ve dershane sınavlarım çok iyiydi)bir anda her şey kötü gitmeye başladı sonra dershaneden atıldım.ilk başta pek üzülmedim oh kurtulduk diye kafamdada bu sene hazırlanmak yoktu zaten seneye hazırlanmak vardı.ama şimdi o sınava hazırlık süreci dershaneye git gel ders çalış tekrar et test çöz o kadar gözümde büyümeye başladıki dağ gibi oldu şuan raporluyum ve evde boş boş oturuyorum ve bana çok koyuyor ve seeneye ben napıcam diye düşünmeye başladım şu an o kadar kötüyümki anlatamam.bu durumda olan arkadaşlar varmıydı varsa nasıl aştınız yardım edermisiniz

• Öncelikle geçmiş olsun dostum.Bence başka bir dershaneye yazılma durumun varsa hemen yazılmalısın.Eğer yoksada evde dersleri götürmeye çalışmalısın.İnşallah durumun düzelir
  • Biraz düşün neler kaybedeceğini sonra biraz daha düşün neler kazanacağını sonra bir plan yap ve Ayağa kalk ve yürü.
  • dershaneden nasıl atılınıyor?
  • Pes etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen merak ettim dersaneden atılmayı nasıl becerdin ?
  • bir dersanenin rehber hocasına danıs bence o senı daha ıyı yonlendırır ve çalışma isteğin yoksa dersane etütlerine filan kaıl oralar da sürü psikolojisi etkili oluyor
  • Lise 1 de derslerim çok iyi iken 2. sınıftan itibaren mezun olana kadar bir kız yüzünden (ergenlik işte ne yaparsın) adeta hayatımı karattım. Ders falan ne umrumda?... Zorlaya zorlaya mezun oldum. 2 yıl geçti şimdi lan ne aptalmışım geleceğimle ne kumarlar oynamışım diyerek başımı taşlara vuracak durumdayım. Çünkü öyle ya da böyle, o depresiflik yerini çok güzel günlere bırakıyor. Bir musibet bin nasihattan iyidir olayı benimki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Aynen merak ettim dersaneden atılmayı nasıl becerdin ?

Kavga ettim belki atılmasaydım gaza gelir çalışırdım ama şimdi gözümde dağ kadar oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.