Şimdi Ara

Herşeyi kafaya takmak ve çok düşünmek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
12.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

Orijinalden alıntı: hærun

sadece beynine yön vermeyi öğren

Grup vitamin dinliyorum untutuyorum mesela ama çok önemsiz şeyler için önemli şeyleri yapmaya biliyorum onu nasıl halledicez

Örnek vermek gerekirse t 5 10 dk oynuyayıp ders calıscıam diyorum 5 10 dk sonra bi bakıyorum şarj %30 40 larda bunu bitirmek lazım diyorum ve oyuna devam ediyorum tabi 2 3 saat geçiyor ders calısamıyorum son sınıfım hocam düşü. Halimi çoğu zaman Allah belamı versin oluyumde kurtuilayım diyorum ne olacak bu halim

ben bişeyi kafaya taktığımda en fazla 1 ay sonra toparlanıyorum
    kendine inat davran rahat olmazsın ama zamanla alışırsın mesela şarjı neden bitirmem lazım boşver kalsın de

• Günlük hayatınızı çok olmusuz şekilde etkileyecek vaziyete geldiyse uzmana danışmakta yarar var.en fazla 6 ay antidepresan ya da serotonin geri emilim inhibitörü kullanırsınız sonra sağlığınıza kavuşursunuz.sorunun ne olduğuna gelince anksiyete kaynaklı olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de var sende olan şeyden gittikçe ruhsal olarak çöküyorum. 3 sene önce psikaytr antidepresan verdi ama kullanmadım. O gün bugündür bazen iyiyim bazen kötüyüm. Gittiği yere kadar

• fazla kafaya takmayın böyle ufak tefek şeyleri zorlayın biraz kendinizi ama hiç bir şeyi takmamak daha mı iyi bir de onu düşünün
  • UP , bitiriyor beni bu OKB... Genç olmama rağmen saçımda anormal derecede beyaz var.
  • sebebi anksiyete.PAnik atak benzeri bir sorun.Herşeyi kafaya takıyorsun.Bende de vardı 3-4 yıl ilaç kullandım.Şimdi geçti çok şükür.Psikiyatriye git paxera ilacı vericektir aksatmadan iç iyi geldiğnii göreceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynn

UP , bitiriyor beni bu OKB... Genç olmama rağmen saçımda anormal derecede beyaz var.

aynen benimde saçımda çok beyaz var 20 yaşımdan beri.Ama çok şükür şimdi iyiyim sebebi anksiyete senin de git bi psikiyatriye anlat bu yaşadıklarını
  • Sende umursama sorunu var.
    Millet umursamazlık sorunundan şikayetçi.
  • Dostum aynı huy bende de var.Tabi ki her şeyin fazlası zarar ama bu huyum beni sürekli rahatsız etse de çok farklı biri yapıyor.
    Sabah ettiğim kahvaltıyı hatırlamam ama kimsenin hatırlamadığı şeyleri hatırlarım bazen.
    Bu çevremin çok hoşuna gider.
    Çok az konuşurum.Çok fazla düşündüğüm için de günde 1 kere de olsa çok iyi bir espri yaparım yani.
    Takma bunu kafaya.
    Bi insanın en küçük şeyleri bile hatırlaması o insanın iyiliğini gösterir bence.
    Arkadaşlarını da ne kadar önemsediğini gösterir.Eğer doğru kişilerden oluşan bi çevre yaparsan kendine,bu huyun işine yarayacaktır.
    Sırf bu huyum için beni seven insanlar var gerçekten.
    Ve babamın işinden dolayı çevremizde çok büyük adamlar var.Benim kadar depresif olmasalar da gerçekten en ufak şeyi bile düşünüyorlar adamlar.
    Takıntı derecesinde değil ama ayrıntılara çok önem veren adamlar büyür.
    Takıntılarını törpüle ama küçük şeylere önem vermeyi devam et.

• Beyler yaklaşık 6 ay önce psikiyatriste gittim. O zamandan beri antidepresan kullanıyorum ve eskisine göre bariz bi farklılık hissediyorum kendimde açıkcası.

Aynı durumu yaşayanlar varsa tavsiyem bir an önce bir psikiyatrist ile görüşmeniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05471E679

UP , bitiriyor beni bu OKB... Genç olmama rağmen saçımda anormal derecede beyaz var.
    quote:

Orijinalden alinti: Gwynn

UP , bitiriyor beni bu OKB... Genç olmama ragmen saçimda anormal derecede beyaz var.

ya karde?im bu kadar basit ?eyleri nasyl kafanyza takyyorsunuz ? tek elle ya?ayan bacaklary olmayan veya felçli insanlar ne yapsyn ? kendisi kanser olan yada annesi babasy kanser olan senin ya?ynda ki gençler ne yapsyn ? seninkisi ne biliyo musun ? tamamen rahat batmasy derdin tasan yok kendine dert tasa aryyosun git aktivite bul kendine çyk o bo?luktan kendi kendini dinleme . merak ediyorum bu kadar kendi kendini dinleyipte nasyl kafayy yemiyorsun ? dedi?im gibi tatly canyn ka?ynmasyn kendini dinleme .

• Genellikle etrafa bos gozlerle bakiyor ve Gece yatmadan once gun icinde yasadigin olaylari en az yarim saat dusunuyor musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 29 Eylül 2014; 3:46:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu illete çözüm bulan var mı?

Özellikle insanların senin hakkında ne düşündüğünü, ne söylediğini, ne yazdığını vs sürekli kafaya takıp dert edinen var mı?
    Yıllar önce görüşüp, şimdi görüşmediğin insanlar senin hakkında ne düşünüp, ne yazdığını vs vs kafaya takanlar var mı?

Bu duruma nasıl çare buluruz, neler yapabiliriz bu duruma karşı?
  • Düşünmekten saçım dökülüyor TAKINTILIYIM
  • Eskiden başarım şimdiki kadar iyi değildi. Şuan başarılıyım. Önceden çok sessizdim ve soğuktum kızlar espri yapmaya vs çekinirlerdi. Sbs döneminde çalışmaya başladım ve o gün bugündür hep ön planda oluyorum. Burada yazanlar eskiden bende de olurdu, şimdi yok. Bu önüme koyduğum engeli atarak ben yendim bu durumu, liseye geçmeden önce insanlarla konuşmadan önce konuştuğumu kurgular kekeleyerek konuşurdum. Şimdi onlardan eser yok, çok daha huzurluyum. Kendi kendinizin psikoloğu olun. Saç beyazlaması bende de var fazla değil, bu durum genetik de olabilir, takılmayın.

• h57sg H kullanıcısına yanıt
    okb ve anksiyete.bence psikoloğa görün
  • Hocam bende de var bu sorun geceleri yatamıyorum bu yüzden nasıl üstesinden geleceğimi bilmiyorum Allah sabır versin cidden zor birşey herşeyi kafaya takmak boşver diyorsun ama alışkanlık gibi oldu artık.

• Aynı sorun bende de var..Hemde daha beteri..Bazen intihar etmeyi bile düşünüyorum ama inancım ve ailesel sorunlar gereği yapamıyorum..Yani vicdanıma yenik düşüyorum..Bakalım yolun sonu nereye varacak
  • Kendimi bildim bileli hiç bir şeyi kafaya takmıyorum. Çünkü kimse düşünceleri ciddiye alınacak kadar değerli değil. Bu kadar takma dostum, kimseye bu kadar değer vermemelisin. Özelliklede tanımadıklarına..
  • Bende herseyi kafaya takiyorum sosyal fobi yuzunden.Su sosyal fobiyi bi yenebilsem hayatim degisecek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.