Şimdi Ara

Hesabıma bu kadar para yatsa fetocu diye alinirim öyle diyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

mümkünse google da arat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esmuco26 kullanıcısına yanıt
    Aynı videoyu atmaya gelmiştim. James Veitch'in serilerini izlemenizi tavsiye ederim(TEDx için Veitch is the worst roommate ever ve London comedy opening night(Londra'da mı emin değilim)dışında).

• quote:

Orijinalden alıntı: turguttokat

Bankacıyım. Ya dolandırılıyorsun ya da kara para aklamak için kullanılıyorsun dostum. İnanma böyle şeylere.
    Düşündüm istenilen bilgilerle tehdit edilebilir, fiziksel olarak korunmasız kalabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

şuna inanıp buraya kadar konu açtıysan ver bilgilerini, mustehak
    Artık sadece mesajı okuyarak direkt "Aha Rajeesh bu." diyebiliyorum.

Konu ile alakalı; benim de babama böyle dolandırıcı denk gelmişti. Irak'ta bir Amerikan subayıymış, operasyon yaparken yüklü miktarda kara para bulmuş falan fişman. 2 ay sonra o subayın ölüm haberini internetten gördü. Yani diyeceğim o ki; ver gitsin bilgilerini.

Şaka bir yana ben olacakları tahmin edebiliyorum. Bu bilgileri verirse, onlar da "Bilgilerinizi teyit ettik ama parayı hesabınıza aktarmak için bizim şubemize para yatırmanız gerekiyor, 75 dolar." tarzında bir şey diyecekler. Klasik.

• Bunlar yerine tüm paranı bana verebilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fransa'dan para gönderecek ama Swift/BIC kodu ne haberleri yok. Bu demektir ki, sana yazanlar daha önce hiç uluslararası ödeme yapmamış kişiler.

Bu mesaja inanıp "ya olursa" diye düşünmen de ayrıca bir harabelik gösterisidir benim gözümde. Adına onlarca hat çıkarıldığı ve harcamalar yapıldığı zaman, asıl hediyeyi kim kime veriyormuş anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bera336 -- 3 Ağustos 2019; 5:38:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.