Şimdi Ara

Hesap çalımı hakkında yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir şekilde şifremi birisine kaptırdım. Hemen hesabıma girip e mail'ini değiştirmiş. Hesaba dair hiçbir şey yapamıyorum. Hesabın ilk sahibi benim. LoL support yardımcı olabilir mi? İstediği tüm bilgieri versem dahi böyle bir deneyimi olan var mı?

• euw supportundan 3 kere aynı hesabı almıştım çok yardımcı oldular sende hesabın bilgileri varsa alırsın bende emaili değiştirmiştim eski maile ulaşamıyorum diyince halletmişlerdi
  • Sadece şifre öğrenerek e mail değiştiremez. E mail posta kutunada erişmiş olması gerekiyor. Ya dolandırıldın yada keylog yedin ne varsa aldılar elinden. Durumu düzgün anlat yardımcı olmaya çalışalım eksik bişeyler var anlattıklarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 1 Eylül 2016; 22:40:30 >
  • Tr de hesap çaldılar. Takas ettik o hesabı vermedi ben de hemen lole ticket attım. Sana en fazla hangi herolari nasıl aldın neleri iade ettin önceki pwler ne, skinleri iade ettin mi vs. Soruyor. Max 15gunde direk geri veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Sadece şifre öğrenerek e mail değiştiremez. E mail posta kutunada erişmiş olması gerekiyor. Ya dolandırıldın yada keylog yedin ne varsa aldılar elinden. Durumu düzgün anlat yardımcı olmaya çalışalım eksik bişeyler var anlattıklarında.

Sistem çok kötü, e posta değiştirmek için şifre yetiyor şuan. Sadece şifremi bilerek e posta adresimi değiştirdi böylece hesap tamamen onun oldu. Hiçbir şey yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melanie Thierry

Tr de hesap çaldılar. Takas ettik o hesabı vermedi ben de hemen lole ticket attım. Sana en fazla hangi herolari nasıl aldın neleri iade ettin önceki pwler ne, skinleri iade ettin mi vs. Soruyor. Max 15gunde direk geri veriyorlar.

Elimde hesabı geri alacak kadar bilgi var. Bilgilerime güveniyorum. Fakat ilk aldığım karakter ggibi soruları gerçekten hatırlayamıyorum üstünden çok uzun süre geçti. Umarım alabilirim. Siz ne kadar sürede aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doubleimp

euw supportundan 3 kere aynı hesabı almıştım çok yardımcı oldular sende hesabın bilgileri varsa alırsın bende emaili değiştirmiştim eski maile ulaşamıyorum diyince halletmişlerdi

Hocam şuan hesabıma hiç bir şekilde yetkim yok, sadece kullanıcı adın ıbiliyorum. E postayı üzerine geçirmiş, şifreyi de değiştirmiş. SAdece hesap ile ilgili bilgileri biliyorum. Yine yardımcı olabilirler mi
  • DANAKAÇIRAN kullanıcısına yanıt
    bilgilerin varsa yardım ederler heralde şansını dene
    Bana hangi skinleri aldın iade ettin diye sordular. 15 güne dediler 13. Günde iade ettiler. Ama sürekli mail kontrol yapman gerek soru soruyorlar

E postaya bildirim gidiyor e posta değisecek lutfen su kodu giriniz diye (daha once onayladiysan)

Edit : benimde hsabimi calmislardi , yaklasik 30-40 dk icinde geri verdiler hesabi bilgileri dogru gonderince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yorozuya Gin-chan -- 2 Eylül 2016; 13:48:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana 21 soru sordular. Çoğunu yarım yamalak doldurdum. Hatta ilk e postamı bile yanlış yazmışım destek ekibi epostanin bazı karakterlerini kapatarak gönderdi. O kadar yardımcı oluyorlar ve bilgilerin doğruysa alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Doubleimp

euw supportundan 3 kere aynı hesabı almıştım çok yardımcı oldular sende hesabın bilgileri varsa alırsın bende emaili değiştirmiştim eski maile ulaşamıyorum diyince halletmişlerdi

arkadaş dolandırıcı hesabını satıp satıp geri alıyor

şaka yapıyorum tabii ki
  • o değil de, hangi heroda hangi skin var diye sorsalar cevaplarım, ya da hesabı ne zaman açtığımı sorsalar. ama neleri iade ettin ya da en son hangi skini aldın derse ben apışıp kalırım lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sneoldi

Bana 21 soru sordular. Çoğunu yarım yamalak doldurdum. Hatta ilk e postamı bile yanlış yazmışım destek ekibi epostanin bazı karakterlerini kapatarak gönderdi. O kadar yardımcı oluyorlar ve bilgilerin doğruysa alırsın

Hesabının kontrolünü tamamen kaybetmene rağmen verdiler yani hocam öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

E postaya bildirim gidiyor e posta değisecek lutfen su kodu giriniz diye (daha once onayladiysan)

Edit : benimde hsabimi calmislardi , yaklasik 30-40 dk icinde geri verdiler hesabi bilgileri dogru gonderince

Şuan hesabın sadece kullanıcı adını biliyorum. Hesaba dair herşeyi değiştirdi haliyle, hesaba erişimim yok yine de alırım değil mi hocam
  • quote:

Bana hangi skinleri aldın iade ettin diye sordular. 15 güne dediler 13. Günde iade ettiler. Ama sürekli mail kontrol yapman gerek soru soruyorlar

13 günde hesabımı kevgire çevirebilir ya, toplam 1 gün oldu ticket atalı 4 5 farklı maail attım, kanıtlar sundum gerçekçi bakalım şuan düşünüyorlar galiba
    Tamamen sana denk gelen kişinin inisiyatifine kaldın. Bana erken cevap verip hesabı geç teslim etmişlerdi. Şimdi de verebilirler ama neden bekliyorlar bilemem.

• quote:

Tamamen sana denk gelen kişinin inisiyatifine kaldın. Bana erken cevap verip hesabı geç teslim etmişlerdi. Şimdi de verebilirler ama neden bekliyorlar bilemem.

Çok teşekkürler bu cevaplar içimi bi nebze rahatlattı. Hesabı kaptırdığımı anladığım an ( ki 4 yıllık hesap son 3 sezon dia simgesi fala nvar değerli kostümler cabası ) kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Kolumdan kan çekildi
    E postana erişim felan da varsa yuksek ihtimal (%99) alirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

E postana erişim felan da varsa yuksek ihtimal (%99) alirsin

Teşekkürler hocam içime su serptiniz, e-postama erişiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.