Şimdi Ara

heyecan anında uyuşma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela heyecanlanınca yada bi haber gördüğümde vs. anında sol el kol uyuşuyor heyecan geçince hemen geçiyor ,anksiyete bozukluğu teşhisim var psikolojik bişey mi yaşayan varmı

• Sol kol tehlikeli. Kalpte sıkıntı olabilir. Bir kardiyologa görünün derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    hocam anksiyete bozukluğu var en az 10 kez muayene oldum psikolojik diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tırıvırı123

Anksiyetesi okbsi olmayan adam görmedim ben daha. Sen kardiyologa gitmeyi ihmal etme hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

quote:

Orijinalden alıntı: tırıvırı123

Anksiyetesi okbsi olmayan adam görmedim ben daha. Sen kardiyologa gitmeyi ihmal etme hocam.

kardeşim oldum bi kaç ay önce 24 saat kablolarla durdum holter taktılar en son

• anksiyeten varsa gayet normal bir durum, olur gecer , ilac kullanmiyorsan eger o an bikac kasik pasifilora ic hizli etki eder. ama ilaç verdiyse doktorun kullanmayi ihmal etme, cunku her seferinde kalbinde bisey var sanirsin o seni korkutur korkutunca daha cok heyecanlanirsin, bu sekilde zincirleme olarak suresi uzarda uzar ama zararsizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sürekli yutkunma hissi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.