Şimdi Ara

heyet raporu bir günde alınır mı LÜTFEN Haytaller bitecek :(:( nolur yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişçii -- 28 Aralık 2017; 10:42:34 >
  • megasusa M kullanıcısına yanıt
    adf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişçii -- 28 Aralık 2017; 10:43:4 >
  • ygslys141516 Y kullanıcısına yanıt
    Evet veriyorlar ayni gun gun olmasada sonra sen raporu alip doktorlari tekrar gezip imzalat en son bashekime imzalat ama.heyet gunuyse zaten onlar toplu sekilde heyete olduklari icin onlar imzalar degilse benimd dedigim gibi yap bide 200 tl.aldilar benden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makrofaj98 M kullanıcısına yanıt
    dsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişçii -- 28 Aralık 2017; 10:43:21 >
  • makrofaj98 M kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim
  • Şimdi ben şunu anlamadım.
    Ben yarın gitsem bana deseler ki ''salı günü toplanacak'' benim okulum da pazartesi günü tek ee ben kayıt olamayacak mıyım şimdi ?
  • yukarıda bi arkadaş demiş kurul olmazsa tek tek gezdirirsin imzaya diye. Ama o dediği şey olmazsa rica edersin, yapabilcekleri bi şey olup olmaadığını sorarsın.Bugun bi tanıdık gitmiş(heyet günü olmayan bi günde sanırım) almış 1 gün içinde. Ama başka bi arkadaş işlemleri uzadığı için ( heyeti alamadığı için) engelliler sınavına girememişti.
  • ygslys141516 Y kullanıcısına yanıt
    Anladım peki çok sağolun

• dişçii D kullanıcısına yanıt
    Heyet gunuyse hemen alirsin universite kayit icin aliyom diye demeyi unutma zorluk cikarmazlar verirler hemen

• Bir günde bitiyormuş bugun alcam ben de

• Devlet hastahanesi heyet raporu icin 200 lira aldi zaten. Rapor icinde sira veriliyor girip iyiyim diyorsun tek tek doktorlara imzaliyip gonderiyolar hemen.bi heyetin toplanmasini beklemeyin.1 gunluk ama ugrastiriyolar azcik sabah 9dan 3e kaDar ugrastim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.