Şimdi Ara

Hgs etiket sahibi olmadan iptal edilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilmediğim için sorma ihtiyacı duydum. Google da aramama rağmen bir sonuca ulaşamadım. Bilgisi olan yardım edebilir ise çok sevinirim.

Aracımın hgs etiketini zamanında şehir dışında olduğum için arkadaşım kendi üzerine almıştı. Araç ve ruhsat benim üzerime.

Aracımı haftaya satacağım hgsyi iptal etmem gerekiyor ama hgsyi alan arkadaşımla yaşadığımız problem yüzünden hiçbir şekilde görüşmüyoruz. Yani rica etsem bile kesinlikle iptal etmez.

Benim hgsyi iptal etme imkanım var mı acaba?

Hgs pttden alınma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden öyle bir gereksinim duydunuz onu anlamadım. Etiketi başka şehirde de olsanız kendiniz çıkarsaydınız olurdu . Cama yapışmasına gerek yok .

Neyse konuya dönersek..Etiket kimin üstüne ve nerden almışsa(ptt,banka vs.) gidip kendisi iptal ettirmek durumunda. ( kalan bakiyenin yüklenmesi için kişi banka bilgilerini vs veriyor) İptal ettirmezse geçiş ihlalleri vs onun üstüne gelir.

Bir şekilde usulünce konuyu aktarmanız lazım karşı tarafa. Tanıdık vs ile duyurmanız en iyisi. Zararlı çıkar o işten yoksa.

Nerden mi biliyorum. Aracımın eski sahibi etiketi iptal ettirmemiş.2 etiket gözüküyordu. 1 yıl boyunca plakadan okuduğunu ondan çekmiş. Ptt (hgs) yi aradığımda ben iptal ettiremedim. Gitti bankadan kendisi iptal ettirdi. Çekileni ödedim o şekil hesaplaştık.

Not : yinede Ptt müş.hizmetlerini arayıp sormanızda fayda var iptal konusunu.

https://www.ptt.gov.tr/Sayfalar/Banka/HGS.aspx

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.