Şimdi Ara

HGS gitmedğim bir yerden ücret tahsil etmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemde 27 Aralık tarihinde saat 20:30'da Çeşme otobanından geçişim gözüküyor. Ben aracımla hiç İzmir'e gitmedim. Daha garibi, aynı tarihte saat 16:30'da Sapanca'dan çıkış yaptığım da gözüküyor. İtiraz maili attım ama herhangi bir dönüş olmadı. Bu konuyu açıyorum, çünkü ara sıra HGS hesaplarınıza bakın. Benzer sorunlar yaşayabilirsiniz.

• cok ilginc hocam.elektronik sistemin böyle hatalar vermesi degisimd gitti sonucta çipli sistem yani nasıl yanlış okumuş anlayamadım.paranizi tahsil etme konusunda sıkıntı oluşaginı zannetmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba, öncelikle geçmiş olsun.

Ben aracımı 3-4 ay önce sattım ve geçen ay yeni araç aldım. Ogs cihazımı yeni aracın plakasına kayıt ettirmeden bende de aynı sorun oldu.

Bakiyemden 11 tl düşmüş. Urfa otobanından geçmiş görünüyor.

Bende eski aracımın satış sözleşmesini ve açıklama içeren bir metin ile mail attım ama 1 ay oldu, ne dönüş yapıldı ne para iadesi.
  • İşte bu yüzden OGS kullanıyorum...
  • Hocam sistemde kaçak geçiş olunca plakalara bakıyorlar bazen 1 harfi yanlış ya da eksik okuyabiliyorlar.Eniştemede Ankara'dan kırmızı ışık cezası gelmişti ama araç 1 haftadır askeriyede yatıyordu
  • bende de var.

(MERSİN OTOYOLU) * * ADANA BATI ALIN 3 26/05/2012 07:18:08.080 1.40 TL

çok eski tarihli böyle bir geçiş bende de var. giriş saati gişesi belli değil ama 1,40 kuruş kesilmiş.
  • Bizim Accent'e de aynısı olmuştu. OGS bide. Araç kapının önünde yatarken FSM gişelerinden geçmiş
    Oraya gidip 1-2 günümü hiç edeceğime gittim cezamı ödedim. 35TL civarı bişeydi galiba.
    Daha vahimi eniştemin New Holland TT 55B TRAKTÖR Kuzey Anadolu Otobanına girmiş kaçak bir şekilde. Arada böyle saçma şeyler oluyor.

Okuyamayıp en benzer yakın plakaya yazıyorlar galiba hocam. Geçmiş olsun en yakın bölge trafiğe gidip sorsanız bilirler bi ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exitus112 -- 12 Şubat 2014; 10:00:41 >
  • HGS Müşteri hizmetlerinden cevap geldi.

Sayın İLGİLİ:
    OGS numaramız 444 11 17 burayı arayarak yardım alabilirsiniz.iyi günler dileriz.

Ama ben HGS kullanıcısı olduğumu belirtmiş ve formu ona göre doldurmuştum. HGS müşteri hizmetlerini arayıp durumu bildirdim. İlgileneceklerini söylediler. Bekliyorum.
  • Bu arada yukarda yazdığım mesajı görmüşler gibi, dün 11 tl para iadesi yapıldı.

Başvuru tarihim: 18 ocak

Sonuçlanma: 12 şubat
  • Bugün HGS Ana Kontrol Başmühendisliği'nden cevap geldi.

Sayın İLGİLİ:
    OGS numaramız olan 444 11 17'den 0 tuşlayıp OGS Ana Merkezinden yardım alabilirsiniz.İyi günler dileriz.
    HGS Ana Kontrol Başmühendisliği

Anlamıyorum. Doldurduğum formda sorun yok. Formu hgs@kgm.gov.tr'ye atıyorum. Bu adamlar buradan nasıl bir sonuç çıkarıp bana OGS MH numarası veriyorlar anlamadım.
  • En çok tedirgin olduğum çift plaka olması nedense içimde öyle birşey var. Gitmediğim yerden radar cezası yediğimden beri herşeyden huylanır oldum
  • Sorunum çözüldü. Sorun çetrefilli olduğu için uzun sürdü. Bir araç OGS'den, muhtemelen kaçak, geçiş yapıyor ve sistem plakayı benim aracımın plakasıyla aynı okuyor. Bana OGS cezası kesiliyor ama HGS kullanıcısı olduğum için geçiş ücreti OGS'den tahsil ediliyor. Geçiş yapan araç bir pick-up. Benden aracımın ruhsatını istediler. Mail olarak yolladım. Sorun çözüldü. HGS MH bana bu cevabı net vermediği için OGS MH'de sorunu anlayamadı ve geç çözdü. Ama bakiyem geri yüklendi.
  • Bende bu gün narlıdereden otobana girdim seferihisar çıkışından çıktım,Girerken eşimde farketmemiş yeşil ışık falan görmedim ama çıkarken 1.40-tl yazdı. Bunda bir tuaflık varmı yoksa bizmi girerken yeşil ışığı farketmedik olay normalmi.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.