Bildirim
hi-md? ipod?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hi md daha cok sikistirilmis yaklasik 46 kbps kalitesinde muzik hafizasinda tutar ve ne yazik ki dusuk kalitededir. tercih her zaman mis gibi 20 40 gb i pod olmalidir -
netMD kullanıyorum ... kaliteyi ayarlayabiliyorsun ... ikisini karsılastırırsan KESINLIKLE iPOD ... -
Bence de harddiskli bir ipod veya benzeri bir mp3 player çok daha iyi bir tercih olur -
Teşekkürler. Sanırım iriver h320, creative zen touch 20gb veya creative zen portable media center modellerinden birini alacağım. Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim. Yoksa en iyisi ipod mu??? -
ipod +1 artık dj ler bile kullanıyomuş bi yerde çalmak icab ettiginde kablo baglantısıyla sanırım işlerini görüyorlarmış arkadaşın yalancısıyım ama dogrudur 20 30 gb hafızalı ürünler çalıcagı seti atsa sıgar mantıklı düşününce olmıycak şey degil -
ben yılbaşında büyük ihtimalle mini ipod alcam...bide mini ipodu olan bazı djlerin partilerde falan playlistlerini sattıklarını duymuştum... -
Esasında ilk başlarda ben de ipod düşünüyordum. Ama pilinin dahili olması ve hafıza sınırlaması tekrar düşünmeme sebep oldu. Ben oldukça yoğun bir şekilde müzik dinleyen birisiyim. Elimdeki mp3 arşivi ise yaklaşık 100gb boyutlarında (%80'i metal müzik.Long Live Metal!!!) ve hepsinide aralıklı olarak dinliyorum. Birazda bu yüzden hi-md ler dikkatimi çekmişti. İstediğim kadar medyaya kayıt yapıp dinleme olanağı. Fakat ülkemizde şu sıralar bulunmuyor sanırım. Ayrıca fiyatlarıda harddiskli modellerle aynı seviyede gibi. Bu yüzden ya ipod 40gb alacağım ya da iriver'ın 40gb modeli h340. Artık 40gb ile idare edeceğiz Ayrıca bu iriver'ın h3xx serisinin pil olayı nasıl acaba? Harici kalem pil ile çalışma imkanı var mı? Veya bu modellerin kalitesinde ve boyutunda kalem pil ile çalışma imkanı veren başka markalar? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
bak su alet nasıl?
HI-MD ler için memory card reader
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X